Mart 30, 2026, 11:11:44 pre podne

Autor Tema: tajni agent izzy  (Pročitano 3211 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Lutalica na dva tocka!!!
Odg: tajni agent izzy
« Odgovor #20 poslato: Maj 04, 2009, 12:04:52 posle podne »
 *611 *527

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #21 poslato: Maj 04, 2009, 04:15:03 posle podne »
Bilo je to jednog lepog dana na  brdovitom balkanu. Kisno vece i predvecerije a i godisnjca osnivanja Moto Kluiba Valjevo. Zurka samo takva. Svirase neki bendovi a moja malenkost ispunila osnovne uslove za clanstvo u klubu. "A" Kategorija, "motor" i dobra volja.
Potpisah pristupnicu i tada bas u tom momentu kada su svi bili u dobrom rasplozenju (neki rekose pijani ko mrene ) prihvatise moju pristupnicu i clanstrvo kao zivotno prosvetljenje a drugi kao nocnu moru, u svoje jato zvano MK Valjevo. Ko nije upoznat sa nama , to smo mi koji nosimo na ledjima ponjavu (boje)na kojoj je stilizovan motor a u stavri "vesela" masina sa kriglom piva koja nam osveljava put u mraku.

Eto tako ja pristupih ovoj druzini kojoj ces nadam se posvetiti bar ovoliko redova pisanija u svome naucnom radu, kao sto sam ja tebi.

Dobro dosla nam!

Pozz i doboro dosla!!!

p. s. Zbog ovakvih stvari smo i zabranili alkohol svim clanovima kluba! I kud mu dadose pisaljku da popuni pristupnicu...
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

kuratista

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Maj 04, 2009, 04:51:20 posle podne »
POZZ!!!! ;)

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #23 poslato: Maj 04, 2009, 05:12:06 posle podne »
Citat
p. s. Zbog ovakvih stvari smo i zabranili alkohol svim clanovima kluba! I kud mu dadose pisaljku da popuni pristupnicu...
Pod 1:
Od kad je zabranjeno? Na kom to sastanku je bilo reči o konzumiranju alkohola i u kojim količinama, kao i u koje vreme?
Pod 2 :
Možete mi, G-dine podpredsedniče (dopredsedniče) dati ponovo pisaljku, pa da popunim otpusnicu!
Srpski rečeno: Da mi pljunete pod prozor! Mada i to ne možete , stanujem mnogo visoko!

Samo imajte na umu da loptica može da se vrati i to velikom brzinom, pa da Vi potpišete otpusnicu!!!
U najmanju ruku dopredsednička funkicja Vam već visi o koncu.
Lobirao sam i nastavljam da lobiram samo da VAS smene sa te funkcije! :D

U jbt...odo smo u OFF!
Izvinjavam se tajnom agentu izzy , ali ovo je bilo jace od mene!
« Poslednja izmena: Maj 04, 2009, 08:32:22 posle podne od strane Misa Pacov »
Небитни пролазник

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #24 poslato: Maj 04, 2009, 07:26:07 posle podne »
hvala  :)
da ne bude zabune, ja sam student antropologije i ne trebaju mi neki poverljivi podaci  :P, pitala sam koliko članova - klubova broji MAS po novijim podacima, pošto na sajtu stoji čini mi se podatak iz 2005, a verujem da se do sada broj povećao...to neće biti nigde obajvljivano =)..nepolitički, nestranački interesi =D

koja si godina studija? jel to diplomski? poznajem  dosta tvojih koleginica,svrsenih (diplomiranih) etnologa+antropologa  ;D

dobro dosla
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http: