Znaci mi nismo bili na istom skupu videh slike iz kaffe-a nekog kroz izlog i fontane i znamenitosti Jagodine lepo a na placu asvalta i livade rekose neki na nekim forumima ovako ukratko da prepricam.
Ha ha moto skup u ocajnom izdanju ili slaba dvojka. Sto se tice druzenja ostalih clanova 5+. Da se razumemo do sada nije naplacivan ulaz jer je moto skup u cilju pomena narodnog heroja i kao jubilej opstine Jagodina, ali od jucerasnjeg dana promena. Znamo da se u petak nije naplacivao ulaz ili sam lose cuo ALI posto se par dobrostojecih klubova odlucilo na dolazak u velikom broju to se naglo promenilo u subotu ujutru pa je to otislo na iznenadjenje gostiju. Takodje prica je da je opstina za skup dala 150000din svaka cast mi imamo manje. Ako ne gresim ovaj skup su organizovali tri moto kluba iz Jagodine neka se mnoze kad im je lepo. Molim Jagodince da me isprave ako gresim negde u proceni. Ne smem mnogo ni da pisem hoce Palma da ih utepa :-) Stvarno veliki nedostatak tri kluba a goste koji su nocili niko ujutru da isprati da ne ponavljam predhodnike koji rekose nema WC-a ajd mi muski zalevali livadu dobro rodice ali zene kuku majko usput stajali na motele :-), nema hladovinke, vise motora van nego unutra, cene ludacke za pice jbg.. svetska kriza.
Van svega bilo je loseg organizovanja nije domacinski kako se pricalo ranije. ALi druzenje gostiju i brace bajkera u extra stanju sto je i prvi cilj svega toga. Da ne bacamo packe Danetu nije mogao sve sam ali i izgleda da je izvikan trebao bi da obuci malo mladje za svoju zamenu, mene licno nije ispostovao a i sto bi ja mlad bajker a ni ulaz mu nisam platio. Iskreno i ja bih se naljutio jer od ulaza klub pokriva dobar deo organizacije troskova. Ja ga bar svugde placao zasto to sad uradih nemam pojma valjda gde svi tu i mali Mujo.
Eto ako gresim ispravite ljudi verujem da je neko to video drugacije.