April 27, 2026, 11:57:52 posle podne

Autor Tema: Prva moto zurka MK COKANLIJA Barosevac 30.Maj  (Pročitano 2003 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jumbo

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
    • morning.rs
Prva moto zurka MK COKANLIJA Barosevac 30.Maj
« poslato: Maj 24, 2009, 11:59:47 pre podne »
Kao sto naslov kaze MK COKANLIJA Barosevac organizuje prvu moto zurku.

Pozvani smo svi, bice dovoljno pasulja i srneceg gulasa i piva za 60 dinara.

Ulaz je besplatan. Hladovine na pretek.

Defile Motociklima  u 17 časova. Pokazaćemo vam zanimljivosti naše sredine Etno Zamak Selo i rudnik Kolubaru!

Bajkerska Olimpijada tj. bajkerske igre posle defilea.

Sviraju:

- SFRJ - Lazarevac

- Pogresila Roda - Arandjelovac

Barosevac je 10-tak km od Lazarevca i 20-tak km od Arandjelovca

MK COKANLIJE vas ocekuju!

Kontakt telefon: 063-8215-924

Van mreže jumbo

• Dobar Vozac
  • **
    • morning.rs
Odg: Prva moto zurka MK COKANLIJA Barosevac 30.Maj
« Odgovor #1 poslato: Maj 27, 2009, 05:29:33 posle podne »
evo i malo slicica mesta gde se zurka odrzava:

Razlog izmene:
Preglednost fotografija.
« Poslednja izmena: Maj 27, 2009, 06:19:40 posle podne od strane Misa Pacov »

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #2 poslato: Maj 31, 2009, 08:19:33 pre podne »
Odlicna zurka.Stete sto nije bilo lepse vreme.Mislim da su pokazali mnogim drugim velikim klubovima kako se treba organizovati i ponasati na jednoj ovakvoj manifestaciji.Ulaz se nije naplacivao i pored toga je ceo dan na ulazu stajao neko od organizatora da doceka svakoga da ga ponudi sa dobrom rakicom i dobrodoslicom.Neznam samo kako su izdrzali jer svaka casica koja nije bila popijena nije smela da se baci jer to je nasa radza-lek.Pasulj i gulas odlicni,pivo 60din.Djosa kao gost i devojcice koje su igrale i ceo dan provele sa bajkerima i ucestvovali aktivno u njihovim igrama.Muzika tako dobro postavljena da si mogao sa strane na tri metra da stojis i da se slatko ispricas bez dranja.Cisterna sa vodom,cisti uredni plasticni WC-i su bili vise nego dovoljni za sve.Bravo momci.I jos jedan vrlo jak utisak koji me je odusevio,u ovoj eri sve opstih podela i cepanja klubova medjusobnih svadja i pljuvanja svojih klubskih doskorasnjih prijatelja-SKUP U BAROSEVCU su dobrovoljno obezbedjivali clanovi moto kluba LA MOTO LAZAREVAC.Osecam veliko zadovoljstvo sto sam i ja bio tu mali deo ove price jos jednom bravo momci

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #3 poslato: Maj 31, 2009, 08:27:29 pre podne »
Odlicna zurka.Stete sto nije bilo lepse vreme.Mislim da su pokazali mnogim drugim velikim klubovima kako se treba organizovati i ponasati na jednoj ovakvoj manifestaciji.Ulaz se nije naplacivao i pored toga je ceo dan na ulazu stajao neko od organizatora da doceka svakoga da ga ponudi sa dobrom rakicom i dobrodoslicom.Neznam samo kako su izdrzali jer svaka casica koja nije bila popijena nije smela da se baci jer to je nasa radza-lek.Pasulj i gulas odlicni,pivo 60din.Djosa kao gost i devojcice koje su igrale i ceo dan provele sa bajkerima i ucestvovali aktivno u njihovim igrama.Muzika tako dobro postavljena da si mogao sa strane na tri metra da stojis i da se slatko ispricas bez dranja.Cisterna sa vodom,cisti uredni plasticni WC-i su bili vise nego dovoljni za sve.Bravo momci.I jos jedan vrlo jak utisak koji me je odusevio,u ovoj eri sve opstih podela i cepanja klubova medjusobnih svadja i pljuvanja svojih klubskih doskorasnjih prijatelja-SKUP U BAROSEVCU su dobrovoljno obezbedjivali clanovi moto kluba LA MOTO LAZAREVAC.Osecam veliko zadovoljstvo sto sam i ja bio tu mali deo ove price jos jednom bravo momci

Bravo!
 Žao mi je što sam umesto u Baroševcu,dan i noć morao da provedem dežurajući u bolnici,ali sledeći put... ;)
VALJEVSKA PODVALA

daci

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Maj 31, 2009, 11:15:11 posle podne »
Odlicno opisana moto zurka , nemam sta da dodam . Hvala " Cokanlijama " za izuzetno lep provod po onako ruznom danu . Ulepsali ste mi celu nedelju . Pozdrav iz Obrenovca i vidimo se vec negde uskoro.