Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ja vala još nisam svario prašinu i sunčanicu od prošle godine . Videću da li ću doći. E sad, što na ulazu niti je bilo dobar dan, niti odakle dolazite, već samo novčani iznos ulaznice, to je priča za sebe.
za Cukica ce mo videti kako ce odradti to sto nam je obecao, a za ulaz se izvinjavam. kad je manja grupa motora na ulazu naravno da sve uradimo kako je red i kako dolikoje. na zalost ponekad se zatekne i po tridesetak motrcikal na ulazu odjednom. tad ekipa sa ulaza gleda da uradi sto brze ne bi li vas sklonila sa one vrucine i sunca, tako da ponekad i promakne ono dobar Vam dan i dobro nam dosli, izvolite rakiju za dobrodoslicu da sperete pras inu sa puta, izvolite program i male znakove paznje.nemojte im zameriti ponekad se i preskoci ali samo ponekad. stvarno se trude da taj deo posa sto bolje i efikasnije odrade.
Ni ja nemam primedbi Pancevci su OK
uh jos koj dan i eto skupaal moram da se strpim jos koj dan pa tek onda da vam otkrijem jos jednu tajnua onda ce te se verujem i ovde prijavljivati ne bi li rezervisali ...toliko za sad i pozzzz
da vidimo, jel ko dolazi???
evo jos jedne novosti:ovog puta ce mo se maksimalno potruditi da igrce koje pravimo na skupu budu nesto novo sto vec nije vidjeno u kombinaciji sa onim najboljim igramasve to ce te naravno videti a i probati kad dodjete.cisto da vam zagolicam mastu i odam jednu novu igru koja se jos nije igrala, a verujem da bi je veliki broj ljudi probao.obezbedili smo peintbol pistolje te ko zeli moze da se oproba u gadajnu meta (3 METE ZA REDOM) , naravno sve to sa motora.obeliks se vec prijavio na nevidjeno, a verujem da ce biti jos prijava.sve ostale igice su vrlo interesantne, te spremajte ekipe do cetiri clana sa jednom curom u ekipi OBAVEZNO
Eto prijavljujem se i ja