Evo malo slika i od mene...
U samom startu kasnili smo sa polaskom jer su 2 Yamahe izdale kao i uvek i rekoh sebi hvala ti Bože kad nije krenuo i neki KAWASAKI sa nama jer bi verovatno putovali još 12 sati do Zlatibora

druga je u pozadini vezuje oklope sa raznim žicama al ajd sad.....

Nekako se dokotrljasmo do Užica kod najboljeg domaćina u ovim krajevima Radeta i još da promeni motor mislim da bi mogao biti i na nekoj funkciji u Užicu ili u najmanju ruku bar predsednik m.k. ERE

Uvek raspoložen za podvale hteo je da mi uvali kafu u šolji KAWASAKI ali sam na vreme spazio i raskrinkao podvalu i jataka kog je imao nevaljalko Rade

Konačno stigosmo u kamp kod braće Saća,Mrsija i svih dobrih ljudi iz bratskog kluba "HIGHLANDER" ,koji su nam ostavili odlično mesto pored ulaza (ravno) i odobrili nam korišćenje struje za kamp za šta smo im beskrajno zahvalni i za sve što su odradili za nas u toku 3 dana kampovanja,a nadam se da im nismo dosadili kao Radetu

Dolazak i raspremanje,prvo roštilj zna se,zastave,pa reflektori i naravno brodska ležaljka koju je čika Rendy toliko zavoleo da nismo znali da li da ga spakujemo sa njom zajedno u auto kad krenemo,šta će stariji čovek naviko da odmari u podne

......

Subota je bila dan "D" kao i svuda na skupovima i proveli smo je više nego odlično sa gomilom prijatelja koji su posećivali naš kamp i ovom prilikom pozdravljam ih sve i namerno ne nabrajam da ne bi nekoga zaboravio jer je mnogo ljudi prošlo.
Dok je Tarzan lagano okretao meso na roštilju i pijuckario pivo,došlo je do prvog peha

primetili smo da ima malo mesa a da sve više ljudi dolazi,tako da u pomoć zovemo koga drugog nego Radeta

Doduše nije našao mesaru i meso ali je u kompezaciji doneo 5 tepsija bureka sa mesom,a mi se u medjuvremenu snadjosmo za još 5-6kg sirovine i nekako izgurasmo veče

Gde je roštilj tu je i pivo i opet ler-ma , pade nam jedan simpatizer kluba,poprilično ošteti motor i odvezoše ga kolima kući.....
Opet pomoć brata iz Užica i braće sa Zlatibora Saće i Mrsija,preterasmo nekako motor i ostavi smo ga da čeka kombi ,a mi u nedelju pre podne ajd polako...
Auto kojim smo doneli svu neophodnu opremu crkava

Naravno opet pomoć prijatelja i brata Radeta koji nas čeka i odvodi u profesionalni servis za Fordove gde ostavljamo auto do daljnjeg.
U servisu koristim priliku da proverim i promenim jedan osigurač na mom motoru,što moj brat Rade jedva čeka da uslika i naravno okrene kako ja u servisu popravljam motor

Malerima nikad kraja,kad smo konačno uspeli da krenemo,drugaru koji vozi Yamahu MT01 pripada muka i ne može dalje da vozi.... Svraćamo ponovo,a gde bi drugo nego kod Radeta u prodavnicu,čekamo njega da stigne sa njegovim autobusom od KAWE ,a ja nažalost moram da vozim drugara na Yamahi što opet Rade koristi za fotoaparat.... Sreća vozio sam je samo do Meraka(nekih 40km),gde se ovaj oporavio ili ukenjo od moje vožnje ko zna

NA OVOJ SE SLICI NE SMEJEM NI MALO , A SAČEKAĆU DA TI VRATIM I ZA YAMAHU I ZA SVASTIKU

Šalu na stranu veliku zahvalnost i obavezu da vratimo tri puta veću uslugu dugujemo ovom čoveku na slici u sredini.... HVALA TI BRATE POMOGAO SI NAM KO NIKO SVOJ
ODUŽIĆEMO SE SIGURNO

Hvala Saćo i Mrsi i znajte da ništa nije manjkalo ili da je nešto loše bilo,svako ko bilo šta kaže loše nije dobronameran,odličan skup,sve pohvale i znajte da MAS može biti ponosan što ima ovakve članove i domaćine kao što ste vi.
Nadam se da vam ne dosadismo