Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
JAKO RADO BI DOŠAO KODVAS ALI BAŠ 26. ODEM U VOJSKU NA VJEŽBE. VJEROVATNO BI URADIO NAJVIŠE KM A I KRV BI RADO DAO JEDAN PUT I U SRBIJI. U SLOVENIJI SAM DAO VEČ 49 PUTA PA MOGAO BI I U SRBIJI BAR JEDAN PUT PA I DA POMOGNEM I VAŠIM LJUDIMA. NADAM SE, MA JOK JA ZNAM DA ČETE IMATI ODLIČAN ŽUR PA MOLIM VAS POPIJTE PIVU I ZA MENE.
Nas brat, prijatelj i drug Raja poklanja kras padove bajkeru koji najvise kilometara prevali do Smedereva.Hvala Rajo, a vi braco nulirajte kilometrazu kad krenete
samo da se zna...mi krećemo iz temerina....al potez :su,ue,sd.....
Naš drug i član kluba m.k. EXTREM je rešio da donira jedan air brush na rezervoaru bajkeru koji želi da odradi nešto tako. Procedura je sledeća:Ko želi da dobije besplatan air brush na rezervoaru, prijaviće se na kapiji devojci koja upisuje prisutne članove klubova, ostaviće ime i prezime, a izvlačenje dobitnika uradićime javno oko 20.00h putem izvlačenja iz "šešira" na bini.Lep gest i pohvala za doktora, a poklon je nesumnjivo vreden.Ovde možete videti deo Dokijevih radova, a zainteresovani nek se prijave na ulazu žurke NAJSREĆNIJI DOBIJAhttp://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=3578.msg46672#msg46672
e....a da ja ponesem rezervoar? hahahaha....taman je skinut
Nemoj tako Miso on dolazi sa ozenjenim,vernim i postenim ljudima ,a i mislimo da idemo na takvu zurku gde je sve u granicama,(mogiceg i nemoguceg).
MK RESAVA dolaziiiiiiiiii...
Sve je moguce sem drvenog sporeta.
I on je moguc ali samo jedanput
E kad je moguc platices pice.
nediraj mi drveni sporet
Mikicin drveni sporet.
Ma samo da se vidimo u subotu, placam sto da ne!!!
Vidimo se obavezno.