Mart 28, 2026, 05:47:42 posle podne

Autor Tema: sveje lepo al kad ne ide . . .  (Pročitano 2642 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
sveje lepo al kad ne ide . . .
« poslato: Septembar 16, 2009, 11:38:54 posle podne »
Pozz narode , sta da kazem (a vec sam rekao) , ima dosta manuala al , il sam ja omatoreo  :icon_scratch: i ocoraveo  *16  ili neznam koimi je ...

Naime imam problem (inace me nebi bilo) , potrebna mi je tehnicka knjiga ( ili kako je vec zovu bem je) za
BMW R1200 GS Adventure , ubih se vec trazeci je po netu ali corak nema . Moze li mi neko pomoci oko ovog ( zbog nje vec 5 noci nespavam) ? ? ?

Pozz ICE INDY 
LIVE TO RIDE , RIDE TO LIVE
2 SU NAM TOCKA , A 1 ZIVOT
NE BRZE OD ZIVOTA

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
Odg: sveje lepo al kad ne ide . . .
« Odgovor #1 poslato: Septembar 17, 2009, 12:25:02 pre podne »
service manual za tvoj motor za sada moze samo da se kupi, nema jos na net-u, ako nesto iskopam dobices, u medjuvremenu pogledaj neki stariji model, r 1150 ili nesto slicno, nisam bas u toku ali mozda ako je neki specifican problem probas po forumima BMW korisnika, mozes naleteti na krs stvari.

Da kupis
http://www.shopwiki.com/BMW+R1200+Twins+Repair+Manual+2004-2006:+R1200GS,+Adventure,+R1200ST,+R1200RT,+R1200S

A nesto malo informacija za dz ovde
http://www.r1200gs.info/howto/

Pozdrav, dobra ti ova jasalica, nije valjda da vec ima problema . . .

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #2 poslato: Septembar 17, 2009, 03:05:50 pre podne »
Na srecu nema , ali mehanicari me udavise za tu knjigu , jbg niko od nas nema jos iskustva sa tim motorom , a planiramo da ih uzimamo i ako se nesto desi kuku lele ga nama. ipak hvala ti  *109
NE BRZE OD ZIVOTA

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Septembar 18, 2009, 03:51:46 posle podne »
'''Ako se nesto desi"" ??? pa sta moze da se desi na BMW-u i to jos novom?    ....pa na starim! BMW masinama se nista ne kvari a kamoli na novim...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #4 poslato: Septembar 21, 2009, 05:08:20 pre podne »
'''Ako se nesto desi"" ??? pa sta moze da se desi na BMW-u i to jos novom?    ....pa na starim! BMW masinama se nista ne kvari a kamoli na novim...

Pa kod nas se moze desiti svasta , tako da niti ocu da mislim niti da razmisljam o tome mehanicari su trazili knjigu , tako da se trudim da im je nadjem , nemam obicaj da se raspravljam sa mehanicarima 
NE BRZE OD ZIVOTA

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #5 poslato: Septembar 22, 2009, 04:40:41 posle podne »
ovi novi su puni elektronike (neka je tu i bezpotrebno) tako da nikad se ne zna sta ce zatajiti kao i svi proizvodjaci i bmw ide u korak sa njima :(

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #6 poslato: Septembar 22, 2009, 10:52:30 posle podne »
sta te muci sa tim bemveom,,slucajno odradih par komada,jedan imam i ja,,, :) a imam i ponesto delova,,,
sta ga boli.... :)
brm brmmmmmmmm

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #7 poslato: Septembar 23, 2009, 12:00:26 pre podne »
sta te muci sa tim bemveom,,slucajno odradih par komada,jedan imam i ja,,, :) a imam i ponesto delova,,,
sta ga boli.... :)

za sada nista , kao sto reko niko jos od nas iz ekipe nema iskustva sa njima i inace SAMI radimo sve oko motora , ali za sve koe smo imali do sad imali smo i teh. knjige , ali za ovaj kao da je nemoguce naci , a i markoni je dobro rekao
ovi novi su puni elektronike (neka je tu i bezpotrebno) tako da nikad se ne zna sta ce zatajiti kao i svi proizvodjaci i bmw ide u korak sa njima :(

jos nam samo fali konpijuter na njima  :icon_scratch: :o
NE BRZE OD ZIVOTA