Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Rendi veruj mi da je nebi kupio i u pola cene. Ima neki odvratan dizajn. Rep mu je kao na R1 a i prednja maska mi nije nesto simpaticna. Ali ne sumljam u performanse ovog noviteta Neznam, jednostavno mi se ne svidjaju ovi novi izgledi motora
Tacnije blizeg clana porodice Neznam sta bih kupio posle XX, skroz sam neodlucan Ali mi se opasno svidja FJR1300, iako ne volim Yamahu - ovde bi napravio izuzetak
Uradi kako hoces ali ne bezi od Honde ipak je najbolja firma. Izlazi na prolece model od 1000 i 11ooccm u retro verziji sa najsavremenijom tehnologijom. Posto u garazi imam skoro sve marke motora tvrdim ti da Honda i najmanje trosi od svih bez obzira na kubikazu.
Neznam da li si citao u motopulsu da je lik iz HR presao 159000 km sa XX i da nije otvarao masinu motor je extra za putovanja, Dugo sam vozio CBR 1000 f od 135ks a oni su donekle slicni samo sto je XX jos bolja i novija varijanta.
Koliko trosi tvoj XX,moj je sa karburatorima i posle stelovanja mu je potrosnja 6-6,5 l.Posle XX-a tesko je se odluciti sta drugo voziti