Mart 30, 2026, 09:16:31 pre podne

Autor Tema: Kako MAS planira da zastiti SVE klubove od mogucih napada stranih klubova?  (Pročitano 26720 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
Odg: Kako MAS planira da zastiti SVE klubove od mogucih napada stranih klubova?
« Odgovor #60 poslato: Februar 11, 2010, 07:05:45 posle podne »
Jedno je samo bitno, NE DIRAJ ME, NE DIRAM TE.  Ako neko pravi sranja na skupu, pa ima da leti napolje sa istog, pa taman to bio i predsednik i domacin tog istog skupa.

Brate Kawa...
Nisam ja ovo napisao a da pre toga nisam dobro razmislio...
Poučen ranijim događajima i ličnim iskustvom sa dotičnim MC
znam kakvi nas problemi očekuju...

Puno je tu dobrih i naivnih... ali kad i priču uđu napaljeni i naoružani
mržnjom onda se bacaju bombe i puca u meso a tu više nema ni
vožnje ni druženja...
Ali da ne bi tupili po forumu ispričaćemo se kada se vidimo... 

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #61 poslato: Februar 11, 2010, 07:12:59 posle podne »
Sve ja to znam i u potpunosti te razumem, ali evo ovako da gledamo, pa ne daj Boze prvog nekog sranja, provokacije i slicno, prvi cu se zaloziti, da se na svakom skupu zabrani ulazak svim tim bandama i svim klubovima koji prave sranja. Pa kad ih svi budu diskriminisali, verujem da ce se onda situacija promeniti. Puno toga znam, cuo sam, video i slicno. Znam o cemu sve pises, ali kod nas ima jedna jako poucna izreka: "Nikad svatovi nisu bili jaci od sela" i to treba svima da je jasno!

Vidimo se kod Zareta u BN :)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #62 poslato: Februar 11, 2010, 07:48:52 posle podne »
Rade prijatelju, potpuno se slažem sa tobom i mislim da gledaš nekoliko milja ispred....
Sticajem okolnosti u mom gradu je stacionirana jedna velika svetska kompanija poreklom iz Amerike i u toj kompaniji radi 97 procenata Srba, jedan procenat amerikanaca i dva procenta drugih nacionalnosti ili nacija kako već. Naravno, svi smo bili kivni kad je država prodala kompaniju baš amerikancima koji nas bombardovaše i kad su počeli da zavode red i čeličnu disciplinu po kompaniji ali, gle čuda, amerikanac ućuta sve bundžije, otkazima i redovnim platama i još nečim najbitnijim za ovu priču. Postavio je najveće smradove i govnare na rukovodeća mesta, koji su gori od Hitlerovih SS-ovaca i koji otpustiše trećinu do juče kolega iz pogona. Dojučerašnji marginalci i nepoznati paceri postadoše najveći direktori i najpametniji poslodavci, a istina u kojoj zabadaju glavu u dupe amerima ostaje u tim istim kancelarijama gde im peze i cinkare srpsku braću kako bi sebi skupili što  više poena, a sve to zarad službenog auta, službenog mobilnog i plate 30 posto veće. Jadna li je majka koja je to rodila....
Verujem da je Grk u pravu ili možda želim i ubedjujem sebe da je u pravu ali, plašim se ljudi koji će doći i biti predstavnici tih klubova u Srbiji. Ako se ponovi praksa kao u kompaniji iz komšilika da najveći neradnik, šljam i ološ dobije malo para, dobar motor o trošku kluba i da mu se neka vrsta vlasti , e onda smo braćo najebali ne od Nemca, Amera ili Rusa nego od našeg izdajnika koji će činiti veće sranja nego stranci kako bi se dodvorio strancima, pritom ne razmišljajući šta ostavlja iza sebe pokolenjima koja dolaze.

Grk

• Gost
« Odgovor #63 poslato: Februar 11, 2010, 08:16:52 posle podne »
Ono što ja želim sebi-želim i svima VAMA a to je da se vozamo u miru i da se lijepo družimo na kom god kraju planete da se sretnemo i iz tog razloga sam probao malo da Vam pojasnim stvari sa kojim smo mi idealima ušli u svu ovu priču a NI SLUČAJNO zbog toga da bi mi bili neke zajebane "baje" jer zaista želim dobar odnos sa svima i neću da se hvalim ali oni koji me poznaju kao što su Fonza,Vudu,Nikola,moj Deki iz Beograda,ekipa iz Čačka znaju i koji motor vozim i kakve kilometraže prelazim prema tome nema teorije da smo mi neki šljam koji se okupio da propagira nečiju "tuđu" ideologiju-NAPROTIV-mi smo 25 ljudi dobro izfiltriranih i izabranih i biće mi ponos i čast da svojoj djeci (a imam ih dvoje) za par godina kažem da sam bio pionir u ovom projektu...SVIM BAJKERIMA na svijetu svaka čast ali ako dođem u poziciju da ne mogu SVOJOJ djeci da pogledam u oči e to je onda ljudi zajebano i zato sam ja dugo vagao dok nisam shvatio da je ovo prava i ozbiljna priča za mene...još jednom Vas SVE lijepo pozdravljam iz snježnog Travnika!!!

• Ultimate Biker
« Odgovor #64 poslato: Februar 11, 2010, 08:38:10 posle podne »
Prijatelju ja nisam govorio o tebi, već o mojim strahovima ko bi to mogao da bude u Srbiji.
Iz tvog posta vidim da imaš posao i redovna primanja, da nisi iz nekih niskih pobuda ušao u tu priču i drago mi je da Nikola ima dobro mišljenje o tebi jer smatram da je Nikola razuman i ok lik, naravno i Vudu i Deki familija koje poznajem. Stvarno mi je žao ako si pogrešno ili lično nešto protumačio, na tebe nisam mislio ni u jednom kontekstu. Vidimo se i živeli

Grk

• Gost
« Odgovor #65 poslato: Februar 11, 2010, 08:46:34 posle podne »
Ma sve u redu!Lijep pozdrav svima!

• Ultimate Biker
« Odgovor #66 poslato: Februar 13, 2010, 10:34:43 posle podne »
Treba razmišljati o tome šta će biti u budućnosti i kakvu će uslugu tražiti ti isti klubovi koji sada "daju"
Da ne bude "dala baba dinar da udje u kolo, sad bi dala i dva da izadje al ne može..."
« Poslednja izmena: Februar 14, 2010, 12:56:32 pre podne od strane Ivta »

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #67 poslato: Februar 14, 2010, 01:09:48 posle podne »
Rade prijatelju, potpuno se slažem sa tobom i mislim da gledaš nekoliko milja ispred....
Sticajem okolnosti u mom gradu je stacionirana jedna velika svetska kompanija poreklom iz Amerike i u toj kompaniji radi 97 procenata Srba, jedan procenat amerikanaca i dva procenta drugih nacionalnosti ili nacija kako već. Naravno, svi smo bili kivni kad je država prodala kompaniju baš amerikancima koji nas bombardovaše i kad su počeli da zavode red i čeličnu disciplinu po kompaniji ali, gle čuda, amerikanac ućuta sve bundžije, otkazima i redovnim platama i još nečim najbitnijim za ovu priču. Postavio je najveće smradove i govnare na rukovodeća mesta, koji su gori od Hitlerovih SS-ovaca i koji otpustiše trećinu do juče kolega iz pogona. Dojučerašnji marginalci i nepoznati paceri postadoše najveći direktori i najpametniji poslodavci, a istina u kojoj zabadaju glavu u dupe amerima ostaje u tim istim kancelarijama gde im peze i cinkare srpsku braću kako bi sebi skupili što  više poena, a sve to zarad službenog auta, službenog mobilnog i plate 30 posto veće. Jadna li je majka koja je to rodila....
Verujem da je Grk u pravu ili možda želim i ubedjujem sebe da je u pravu ali, plašim se ljudi koji će doći i biti predstavnici tih klubova u Srbiji. Ako se ponovi praksa kao u kompaniji iz komšilika da najveći neradnik, šljam i ološ dobije malo para, dobar motor o trošku kluba i da mu se neka vrsta vlasti , e onda smo braćo najebali ne od Nemca, Amera ili Rusa nego od našeg izdajnika koji će činiti veće sranja nego stranci kako bi se dodvorio strancima, pritom ne razmišljajući šta ostavlja iza sebe pokolenjima koja dolaze.

bravo kume!!!!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #68 poslato: Februar 15, 2010, 01:54:54 pre podne »
Ja se dugo godina druzim sa  mc klubovima i nikad nismo imali problem, nevidim zasto bi sad imali. Pozdrav od svete za sve ;)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #69 poslato: Februar 15, 2010, 09:18:37 pre podne »

Sveto...

Problem nije druženje i bratimljenje sa drugim MC, nego osnivanje
njihovih podružnica na tritoriji SRB, takozvanih cheptera i suporta.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #70 poslato: Februar 15, 2010, 11:53:41 pre podne »

Sveto...

Problem nije druženje i bratimljenje sa drugim MC, nego osnivanje
njihovih podružnica na tritoriji SRB, takozvanih cheptera i suporta.
Neki ljudi dizu prasinu bez veze nisam hteo da se ukljucujem u ovo pricu al moram. Ko koga dira i ko dize prasinu TO treba da razmotrimo jer neko ko buce nezna sta znaci mc to jest mk. takvim osobama treba skrenuti paznju jer ce takve osobe da nas uvucu u pizdariju. pozdrav od Svete - ulicni borac
« Poslednja izmena: Februar 15, 2010, 12:25:30 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #71 poslato: Februar 15, 2010, 12:46:24 posle podne »
Sveto brate ti se menjas kako vetar duva koliko ja vidim mozda sam lud ili blesav ali je tako.
Do juce pricas jedno sada drugo jgb ko je pametan ovde.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #72 poslato: Februar 15, 2010, 04:39:11 posle podne »
Sveto brate ti se menjas kako vetar duva koliko ja vidim mozda sam lud ili blesav ali je tako.
Do juce pricas jedno sada drugo jgb ko je pametan ovde.
reci trajko u cemu je problem ??? ko ti drma kavez ??? trajko JA ovde nikog ne VREDJAM! Sta to pricam do JUCE recimi molim te! posto vidim da se opet kacis samnom u neku pricu!!! RECI SLOBODNO! A to sto se neko siri kod nas o tome je trebalo da se ranije razmislja a ne sad! budi ljubazan i nemoj da me cackas ;)dovoljno si upoznat da od prilike tako sve i pocinje!

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #73 poslato: Februar 15, 2010, 06:41:14 posle podne »
Sveto nadam se da te nisam uvredio a ako jesam IZVINI.
I nemam nameru da se kacim sa tobom ni sa bilo kime od bajkera.
Pa ovako juce pricas i pises kao ti nisi  za te strane klubove a sada kao ti se druzis sa njima i po tvojim recima podrzavas sve to,ja licno nemam protiv nikoga nista.
I da dodam ja sam uvek bio ljubazan bar se nadam i nikada te nisam cackao kao sto ti kazes.

*109
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #74 poslato: Februar 15, 2010, 07:29:11 posle podne »
Pa ovako juce pricas i pises kao ti nisi  za te strane klubove a sada kao ti se druzis sa njima i po tvojim recima podrzavas sve to,ja licno nemam protiv nikoga nista.
I da dodam ja sam uvek bio ljubazan bar se nadam i nikada te nisam cackao kao sto ti kazes.

*109
Trajko 15 godine se borimo da ne udju kod nas to ti dobro znas, sto se tice ulaska netreba dramiti i dizati prasinu ja se licno druzim sa takvim klubovima i NIKAD nisam imao problema kao i niko iz SRBIJE koliko sam upucen. To sto ulaze nije do nas. Na mojim ledjima je cirilica kao sto znas i niko nas ne dira naravno da smo svi u jednoj prici a to su MOTORI ;) Sto se tice cackanja netreba da se mi medjusobno glodjemo treba koliko toliko da budemo jedni uz druge to ce se vrlo brzo pokazati na protestu u beogradu koliko ce biti ljudi!  Naravno ovim ne zelim nikog da uvredim to je samo moje misljenje!

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #75 poslato: Februar 15, 2010, 09:58:30 posle podne »
Uopste ne razmisljam o stranim klubovima.Ne druzim se sa ljudima koji nisu nasli sebe u nekom klubu u svom gradu ili u svojoj zemlji.Necu da budem strani placenik i da zastupam tudje ideje.Moto klub EXTREM ima stavku u statutu da clanovi ne smeju da nose ni prisivke klubova koji su podrska ili nesto drugo klubovima koji ulaze na nasu teritoriju.Za mene je najaca organizacija u Srbiji MAS i tu organizaciju cu da postujem i podrzavam.Svi koji nisu sigurni u svoje ciljeve i u sebe i koji pregovaraju da budu neciji izaslanici ili necije podrske mislim da bi bilo fer da sami napuste Asocijaciju da bi mi koji ostajemo verni Asocijaciji znamo ko je sa nama a ko nije.Ovo je nasa zemlja i nasa organizacija koja je legalna pa ako misle da treba da razgovaraju posteno i korektno mi smo tu.Mislim da u ASocijaciji ima dosta klubova koji ovako misle i koji su spremni da brane svoje ideje i svoje stavove.Posto sam sada i u Upravnom Odboru ASOCIJACIJE trudicu se da Asocijacija zvanicno porazgovara sa svojim clanovima i izda zvanicno saopstenje i misljenje o ovoj temi i toga ce se M.K. EXTREM pridrzavati.Trudicu se da bar sada znamo koji klubovi podrzavaju Mas i na koga mozemo da racunamo .Pozdrav za bracu i mislim da sada trebamo biti slozniji nego ikada.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #76 poslato: Februar 15, 2010, 10:34:52 posle podne »

*109

ako nisi sad cackaj ga drugi put molim teeee hehehehe  :D :D

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #77 poslato: Februar 15, 2010, 10:38:34 posle podne »
Uopste ne razmisljam o stranim klubovima.Ne druzim se sa ljudima koji nisu nasli sebe u nekom klubu u svom gradu ili u svojoj zemlji.Necu da budem strani placenik i da zastupam tudje ideje.Moto klub EXTREM ima stavku u statutu da clanovi ne smeju da nose ni prisivke klubova koji su podrska ili nesto drugo klubovima koji ulaze na nasu teritoriju.Za mene je najaca organizacija u Srbiji MAS i tu organizaciju cu da postujem i podrzavam.Svi koji nisu sigurni u svoje ciljeve i u sebe i koji pregovaraju da budu neciji izaslanici ili necije podrske mislim da bi bilo fer da sami napuste Asocijaciju da bi mi koji ostajemo verni Asocijaciji znamo ko je sa nama a ko nije.Ovo je nasa zemlja i nasa organizacija koja je legalna pa ako misle da treba da razgovaraju posteno i korektno mi smo tu.Mislim da u ASocijaciji ima dosta klubova koji ovako misle i koji su spremni da brane svoje ideje i svoje stavove.Posto sam sada i u Upravnom Odboru ASOCIJACIJE trudicu se da Asocijacija zvanicno porazgovara sa svojim clanovima i izda zvanicno saopstenje i misljenje o ovoj temi i toga ce se M.K. EXTREM pridrzavati.Trudicu se da bar sada znamo koji klubovi podrzavaju Mas i na koga mozemo da racunamo .Pozdrav za bracu i mislim da sada trebamo biti slozniji nego ikada.

tako ce biti sve do dana dok neko ne zakuca na vrata i pita te a sa kim si ti ili protiv koga si ti ...razmisli brate.

zoran73

• Gost
« Odgovor #78 poslato: Februar 16, 2010, 03:37:35 posle podne »
pozdrav svima.ja licno navijam za DOMACE,i mada nemam nista protiv STRANIH,necu nikad biti jedan od njih.radije ostajem freebike.smatram da ljudi koji podrzavaju strane,velike klubove,ne shvataju u potpunosti obaveze koje im mogu nametnuti.prica da veliki klubovi,oni svima poznati,postoje da bi neko vozio bez problema svugde po svetu,su suplji toliko da su bez dna.naravno da voze bez problema kad naprave kolonu od 500-1000 motora.tu i nastaje problem,kao neko ce da ih spreci da ne prave sranja?na kraju balade,svako sprecavanje je gubitak i poraz organizatora.jer ako se ove godine i pobijem sa nekim,sledece verovatno necu ni otici.slazem se sa extrem-om da treba napraviti cvrstu podelu,ko je clan MAS-a i samo MAS-a,moze, inace nista....
To da li neki klub ima 4,18,ili 24 clana ne menja nista,jer se "zastita" moze ostvariti samo na nacionalnom nivou,gde ce svi koji su clanovi MAS-a,i samo MAS-a,znati sta hoce i mogu....
Naravno da se nikome ne moze zabraniti da podrzava neki veliki MC,ali onda neka vozi samo sa/za nih,jer licno mislim da kada za 5-10 godina budu pozvani da voze kroz italiju,francusku,nemacku,...,to nece biti samo zbog voznje.
Na kraju,kako se to u Srbiji kaze,proguglajte malo o sudjenjima clanovima HA,na primer u Meranu,Bolzano,Italia.  Pozdrav svima!

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #79 poslato: Februar 16, 2010, 10:58:08 posle podne »
Uh POPe uplasi me.Ne treba da kucaju imam zvono a imam i cime da se branim.Sve sto je protiv Asocijacije je i protiv mene i  protiv M.K.extrem a ko mora da ih slusa samo napred.