Mart 31, 2026, 01:55:55 pre podne

Autor Tema: Inicijativa UO MAS-a o prijemu samostalnih vozača u asocijaciju  (Pročitano 53601 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
Odg: "MAS Matični Klub" Zvanično saopštenje UO MAS-a
« Odgovor #100 poslato: Mart 04, 2010, 11:06:56 posle podne »
Naravno Gorane izvoli...

Van mreže gogav69

• Suvozac
  • *
« Odgovor #101 poslato: Mart 04, 2010, 11:15:47 posle podne »
Naravno Gorane izvoli...
JA SAM SE PRIJAVIO VEC 2008 ALI NEMA VEZE AKO VEC MORA VISE PUTA NIJE MI PROBLEM A SAD MI OBJESNITE OVO STO SAM PITAO PRE 4 SATA ...HVALA UNAPRED
« Poslednja izmena: Mart 04, 2010, 11:18:23 posle podne od strane vudu »
KAMEN KOJI SE KOTRLJA NE HVATA MAHOVINU

Van mreže gogav69

• Suvozac
  • *
« Odgovor #102 poslato: Mart 04, 2010, 11:18:43 posle podne »
VEROVARNO JE TREBALO OVAKO
Naravno Gorane izvoli...
Citat
JA SAM SE PRIJAVIO VEC 2008 ALI NEMA VEZE AKO VEC MORA VISE PUTA NIJE MI PROBLEM A SAD MI OBJESNITE OVO STO SAM PITAO PRE 4 SATA ...HVALA UNAPRED

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #103 poslato: Mart 04, 2010, 11:21:28 posle podne »

Naravno Gorane izvoli...
Citat

Tu smo mi da popravljamo i opravljamo  ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #104 poslato: Mart 04, 2010, 11:23:22 posle podne »
Smešna je ovo priča oko tog kluba naprvite sastanak da čujemo sve predstavnike klubova da li pristaju da budu članovi drugog reda.Zamislite fudbalski savez Srbije napravio svoj klub pustio ga pravo u ligu šampiona stvarno smesno .MK Čivija je naravno protiv a vi mislili da mi razbijamo MAS.

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #105 poslato: Mart 04, 2010, 11:31:23 posle podne »
Ljudi pustite Fudbalski savez Srbije on ima klub koji se zove reprezentacija Srbije i nesto ne znam da klubovi ne daju svoje igrace za takav tim, i da smeju da se bune protiv odluka koje donese, a da ne pricamo o grbu koji nose na grudima, bez oznaka kluba kojem pripadaju. Nemoj da se ljutis ali nije dobro poredjenje. ;)

Van mreže gogav69

• Suvozac
  • *
« Odgovor #106 poslato: Mart 04, 2010, 11:32:08 posle podne »
JOS NEMA ODGOVORA???

Naravno Gorane izvoli...
Citat

Tu smo mi da popravljamo i opravljamo  ;D ;D ;D

Van mreže gogav69

• Suvozac
  • *
« Odgovor #107 poslato: Mart 04, 2010, 11:33:29 posle podne »
NA OVO PITANJE AKO STE VEC ZABORAVILI
neka mi neko objasni onako kao detetu,A KO CE DA VODI I KONTROLISE TA PREDUZECA ,AGENCIJE I....,Istvarno nemam pojma kakve su sada to igre . pa ajde napravite drzavu u drzavi iliti vatikan,koliko znam nije bila ta ideja kada je MAS osnovan ali ako ste dosli na celo MAS a da bi ste lakse ostvarili svoje ciljevo onda ovo nije u redu,

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #108 poslato: Mart 04, 2010, 11:34:26 posle podne »
Upravo je to i poenta moj brate to su automatski reprezentativni članovi MAS a ne znam samo po kojim to zaslugama.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #109 poslato: Mart 04, 2010, 11:38:16 posle podne »
Bas je pravo poredjenje, upravni odbor i predsednik asocijacije su fudbalska reprezentacija a koliko vidim oni uveliko prodaju utakmice! I DALJE ZAHTEVAM VANREDNU SKUPSTINU MOTO ASOCIJACIJE! Zasto vam smeta jos jedna skupstina u nizu?!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #110 poslato: Mart 04, 2010, 11:42:25 posle podne »
Dodje na skup u Šabac moj brat Sveta i da nam od srca pare na ulazu a iza njega ide član MK MAS i kaze ljudi ja sam oslobodjen toga baš nema nikakve razlike,ljudi mene samo zovu ćora.

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #111 poslato: Mart 04, 2010, 11:45:40 posle podne »
 Kao "saostalni jahac" cu da podrzim ideju bez obzira ka rajnji rezultat, a da objasnim i zasto. Ne interesuju me da li ce biti boja ili ne. Ne ulazim u vasa unutrasnja prepucavanja. Niti znam kako tacno funkcionise MAS, niti klubovi unutar MASa. Mada mi nikako nije jasno zasto to mora biti obrazovano kao jos jedan klub a ne kao savez motociklista (kao sto je AMSS) pa bi placanjem tih clanarina imali i nesto na tom nivou!? Ili pak ako se i organnizuje kao klub, zar nije jaci jedan klub od 1000 clanova, nego 100 klubova po 10-15 clanova!?
 Mi i nas ego. Svi bi da budemo direktori, a niko nece da ide i kopa kokuruz.  :D I sto se mene tice ne moram da nosim nicije boje, niti da imam povlascen polozaj (ne pacanje ulaza na skupove i sl.), ali mislim da zajedno samo mozemo biti jaci.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #112 poslato: Mart 04, 2010, 11:46:24 posle podne »
Da, i verovatno ce MAS da me pita jel ti treba kredit da napravis skup? tu pricu smo odavno rascistili tj. da se placanjem ulaza direktno pomaze sama organizacija skupa! Ocigledno da mnogi nisu bili na casu!

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #113 poslato: Mart 04, 2010, 11:49:08 posle podne »
Da, i verovatno ce MAS da me pita jel ti treba kredit da napravis skup? tu pricu smo odavno rascistili tj. da se placanjem ulaza direktno pomaze sama organizacija skupa! Ocigledno da mnogi nisu bili na casu!

*556 *556 *556

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #114 poslato: Mart 04, 2010, 11:49:41 posle podne »
Prvo napravite klubove, posle zatrazite clanstvo u MAS-u, stazirajte nekoliko godina kao sto je i bila praksa do sada! Vi bi ocigledno preko reda pa na velika vrata MAS-a!
NECE DA MOZE!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #115 poslato: Mart 04, 2010, 11:53:08 posle podne »
Prvo napravite klubove, posle zatrazite clanstvo u MAS-u, stazirajte nekoliko godine kao sto je i bila praksa do sada! Vi bi ocigledno preko reda pa na velika vrata MAS-a!
NECE DA MOZE!
*603 *603 *603 lepo receno

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #116 poslato: Mart 04, 2010, 11:54:23 posle podne »
neka mi neko objasni onako kao detetu,A KO CE DA VODI I KONTROLISE TA PREDUZECA ,AGENCIJE I....,Istvarno nemam pojma kakve su sada to igre . pa ajde napravite drzavu u drzavi iliti vatikan,koliko znam nije bila ta ideja kada je MAS osnovan ali ako ste dosli na celo MAS a da bi ste lakse ostvarili svoje ciljevo onda ovo nije u redu,

Gorane...
Evo da ti redom odgovorum na tvoja pitanja...

-Na pitanje ko će da vodi i kontroliše novi klub...

Osnovna ideja je bila da upravni odbor i Predsednik asocijacije budu direktno odgovorni rukovođenje  novim klubom a zainteresovani članovi ne bi imali nikakav odlučujuću mehanizam kojim bi bila ugrožena prava ostalih klubova čak naprotiv ostali klubovi bi preko UO MAS-a mogli direktno da utiču na unutrašnju politiku novog kluba....     Postoji i druga opcija koja bi  značila veću autonomiju novog kluba... a to je da se članovi novog kluba na osnivačkoj skupštini izjasne i izaberu svoj UO i Predsednika kluba što bi već bila klasičan put za ulazak u asocijaciju...

-Na tvoje pitanje "kakve su to igre" predpostavljam da hoćeš da kažeš čemu taj klub i zašto da ga baš sada mi osnivamo...

Asocijaciju su već kontaktirali domaći predstavnici stranih klubova takozvanih čeptera ili suporta i već se uveliko dele strane ko je protiv koga i ko će koga da podrži... mi sada čvrsto držimo stav ne mešanja i nikoga ne podržavamo, čak naprotiv mislimo da je to jako loše za ove godine koje nastupaju gde će mnogi klubovi biti u iskušenju da "promene boje" a o pojedincima ili samostalcima neću puno da pričam sem da su oni ti koji će biti glavne mete i gradivno tkivo za suporte i čeptere...

Iz toga proizilazi i naša namera da te samostalne vozače prihvatimo pod svoje okrilje i time uvećamo i osnažimo asocijaciju  ne ostavljajući puno prostora za suporte i čeptere da uzmu maha i naprave veću grupaciju u zemlji...

-Tvoja konstatacija da ova ideja nije bila na osnivanju MAS-a... stoji kao ispravna ali...

Da li je MAS-u tada za vratom dahtao neki suport ili čepter da li znaš da se Slovenačka asocijacija motorista raspala dolaskom i osnivanjem inostranih klubova...  Da li mi treba skrštenih ruku da čekamo da nam se isto desi u Srbiji...

-Tvoja druga konstatacija... da smo došli na čelo MAS-a da ostvarimo lične ciljeve... ne stoji.

Kakav može biti lični cilj i korist kada umesto što ću sesti na motor kad je lepo vreme i voziti sa prijateljima moram sastančim i branim ciljeve MAS-a jel misliš da mi neko plaća za ovo...
Ne brate moj... ovo što radimo i ova moja ideja da prigrlimo svu braću po motoru koji podržavaju asocijaciju i naše stavove... to se radi iz ljubavi i zato što verujemo da je to ispravno i patriotsko razmišljanje...  

A sad pitanje za tebe brate moj... u šta ti veruješ i kakav ćeš ti stav imati kada ti neko sutra na silu skine prsluk a možda te fizički ugrozi...   Da li treba da dođe do takvih scena da bi shvatili koliko u ovom momentu moramo biti složni i koliko nam treba jaka asocijacija...

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #117 poslato: Mart 04, 2010, 11:58:13 posle podne »
Grešite momci napravite sastanak pa ćete videti reakciju klubova.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #118 poslato: Mart 04, 2010, 11:59:53 posle podne »
Svi koji podrzavaju MAS vec imaju neke prisivke koliko se ja secam a ako hoces da ti kazem koliko je komada uradjeno i po kojoj ceni mogu da ti zadovoljim dusu! BRALE kod nas Sumadinaca znaci isto kao kod vas Brate!

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #119 poslato: Mart 05, 2010, 12:02:07 pre podne »
Ja samo zahtevam HITNU SKUPSTINU ASOCIJACIJE pa da vidimo reakciju ostalih klubova pa ako treba i na glasanje!