Mart 29, 2026, 12:24:11 pre podne

Autor Tema: Počela sezona 2010  (Pročitano 1621 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
Počela sezona 2010
« poslato: Mart 22, 2010, 12:39:13 posle podne »
Vozna sezona je počela barem u našem kraju, posle zimske pauze prvo pregledati motocikl i ustanoviti tehničko stanje vozila a onda i prva vožnja...  koja je ujedno pokazala par kvarova na mom motoru 
:(  sajla od km sata je pukla, obrtomer takođe ne radi i lampice od ulja i struje koje se pale na kontakt bravi takođe ne rade  :icon_scratch: ali to nije razlog da se ne napravi prvih par stotona km za ovih nekoliko lepih i toplih dana...  ;D

Ovaj video je najbolje postaviti na neki forum četvorotočkaša ali je dobro da i mi vidimo koliko su vozači automobila nespremni za nas u saobraćaju...

&feature=related

Obratite pažnju i na kućne ljubimce ako ih imate, lepo je vreme možete da ih izvedete u šetnju na radost vaše lepše polovine koja će imati vremena da nalakira nokte i namesti frizuru...  :o ;D

U ovih nekoliko dana vožnje sam imao par prilika da me skoro udari auto koji počinje preticanje ili skreće bez migavca, obratite pažnju jer vozači automobila još nisu svesni da je sezona počela i nisu naviklu da nas traže u retrovizoru, znači usporite vožnju kada prolazite kolonu do te granice da možete brzo da reagujete i po potrebi zaustvite motocikl...
Evo klasične scene naletanja motora na vozilo koje prelazi iz jedne trake u drugu a motocikl naleće na njega velikom brzinom bez mogućnosti da promeni putanju, znači brzina treba da se uskladi tako da imate dovoljno vremena za reakciju...

« Poslednja izmena: Mart 22, 2010, 06:17:13 posle podne od strane Squi »

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
Odg: Počela sezona 2010
« Odgovor #1 poslato: Mart 22, 2010, 12:47:43 posle podne »
Imam baš ovakvog cuku  :) ... sreća da ne vozim Suzuki   ;D
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #2 poslato: Mart 22, 2010, 12:58:33 posle podne »
Imam baš ovakvog cuku  :) ... sreća da ne vozim Suzuki   ;D

Žare... pa ti znaš na koga se najviše odnosi ovaj video sa cukom...  ali da kažem za svaki slučaj da ne bude zabune da su u pitanju naša braća papučići iz SD-a... iz Suzuki sekte...  ;) :D :D  :D ;D

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #3 poslato: Mart 22, 2010, 01:25:30 posle podne »
Neverovatno... sada će neko da mi  kaže da je ovo izvodljivo... i kakav redosled događaja je uslovio da se motor nađe u ovom položaju...  :o :o :o

&feature=related

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Mart 22, 2010, 09:05:43 posle podne »
Pa verovatno ga je pre udarca digao na zadnji. Inace dobar tekst. ;)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #5 poslato: Mart 23, 2010, 01:32:49 posle podne »
Dex... ali zar ne bi više ošetio automobil da ga je udario na zadnjaka... ovako mi izgleda kao da je naskočio na njega...  :o  Hvala za komentar teksta...  ;)