A šta mislite da svi skinemo tablice sa motora za vreme protesta,možda će i to nekome upasti u oči.
Možda je glupo ali jebi ga samo malo razmišljam da bude upadljivije.Ako grešim sorry unapred.
Ideja je u osnovi dobra ali ne skidati tablice vec ih prekriti u znaku protesta.
Znaci moj predlog je:
Motori treba da budu registrovani. Da imaju tablice na sebi. I da tako bude u toku voznje (dolazak na proteste i protestna voznja i odlazak).Ali da ih prekrijemo necim (krpom, papirom, bilo cim...) kad ih parkiramo ispred skupstine
u znaku simbolicnog protesta.Da drugi ljudi mogu to da vide a mediji da to mogu snimiti i emitivati. Da im (vlastima) stavimo (simbolicno) do znanja da smo ozbiljni i kuda sve moze da odvede odbijanje nasih zahteva.
Time se ne krsi nijedan zakon (koliko ja znam) ali zato je poruka vise nego istinita i upecatljiva.
Ne zelimo da bude kao i prosle godine, zar ne!? (neuspeh...)
Cak i ako se ovaj moj predlog ne prihvati, ja licno cu to uraditi jer smatram da se mora pojacati protest u odnosu na proslu godinu!!!
Pre nego sto neko iznegira moj predlog savetujem ga da dobro sagleda dosadasnja desavanja (iskustvo) i dobro razmisli o daljem smislu ovoga...
Znaci:
Za ovaj put samo prekriti tablice kad se parkiramo ispred skupstine (krpom, papirom, trakom ili bilo cim...) Posto je ovo drugi protest mora biti malo jaci od prethodnog.
Za treci cemo videti (ako ga bude moralo biti)... Jos jace...
Ne smemo rigidno ponavljati neuspesne obrasce...p.s. - ovo vam govore znanja iz psihologije i sociologije...