Mart 30, 2026, 07:47:33 pre podne

Autor Tema: Protestna vožnja motociklista Srbije 17.04.2010god  (Pročitano 114693 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
Odg: Protestna vožnja motociklista Srbije 17.04.2010god
« Odgovor #300 poslato: April 15, 2010, 12:58:35 pre podne »

Pa šta je sad...    ...ajde  recite nešto!   Hoće li ovo biti protestna vožnja ili protestna MRŽNJA !

jbt ja sam tolerantan covek,volim pse, macke,prirodu,motor.....ptice....insekte.

ali nikad u istoriji nisu na istom mestu bili strajkaci i strajkbreheri...

u stvari jesu ali nije bilo dobro nikome.....

E sad u sobotu se skupljamo da probamo da bude svima bolje tj.jeftinije,
a ono drugo da ostavimo za nedelju ili neki drugi dan

p.s. ako si ti dao garanciju ja stajem iza tebe....u vezi garancije

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #301 poslato: April 15, 2010, 01:03:03 pre podne »
p.s. ako si ti dao garanciju ja stajem iza tebe....u vezi garancije

Bravo Zlajo, ali hoću to da čujem i od ostalih inače smo džaba krečili...

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #302 poslato: April 15, 2010, 01:04:03 pre podne »
oni i kad dolaze i kad ne dolaze naprave picvajz

2 strane pisemo o njima,a i dobio sam 10 pp

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #303 poslato: April 15, 2010, 01:06:46 pre podne »
2 strane pisemo o njima,a i dobio sam 10 pp

Pa jbg, bolje da sada pišemo ovde nego da neko od nas sutra piše iz zatvora zato što smo loše procenili situaciju!

Van mreže gaspar

• Suvozac
  • *
  • Jedan je japan :)
    • Moto Vesti

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #305 poslato: April 15, 2010, 01:08:40 pre podne »
Vidi Rade, niko nikoga ne mrzi,(mada za to ima razloga), ali ima jedna stvar koju morate da znate, da ako smo mi izgubili vremena i truda oko ovoga a pritom se jasno zna nas stav prema toj humanitarnoj organizaciji I NJIHV STAV PREMA NASOJ I JEDINOJ LEGALNOJ MOTO ASOCIJACIJI U SRBIJI. Ne vidim problem da dotici budu prisutni na protestu kao ucesnici. Da se doticnima, ma ko oni bili, skrene paznja i stavi do znanja da ce njihova ...... biti sigurna samo onda ako budu ispostovali ono sto mi trazimo od njih. A ti dobro znas kao i svi ostali sta trebas da im prenes i da im kazes. U suprotnom ja ne garantujem ni za svoju licnu bezbednost. Znaci sutra bi bilo pozeljno da taj odgovor i dogovor dobijemo od tebe ovde. I da prestanu sa burgijnjem i mesetarenjem, posto su  *564.  

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #306 poslato: April 15, 2010, 01:11:25 pre podne »
Obezbeđenje protestne kolone bi činila MAS Garda koju bi sačinjavali članovi MAS-a i članovi MAS-ovog foruma a to bi ujedno bilo i prvo pravilo za pristupanje MAS-Gardi. Sama Garda  bi trebalo da raspolaže sa 50 dobro organizovanih i sposobnih ljudi (vozača motocikla).

UO MAS-a će doneti strategiju obezbeđenja putnog pravca i učesnika u protestnoj koloni.

Pravilo  br 1.
Članovi MAS Garde mogu biti članovi MAS-a i članovi MAS-ovog foruma (prednost imaju zaintersovani iz Beograda i okoline).

uostalom pojavljivanje 'NEKIH" drugih redara se kosi sa ovim sto pisasmo pre 10 dana

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #307 poslato: April 15, 2010, 01:13:22 pre podne »
Vidi Rade, niko nikoga ne mrzi,(mada za to ima razloga), ali ima jedna stvar koju morate da znate, da ako smo mi izgubili vremena i truda oko ovoga a pritom se jasno zna nas stav prema toj humanitarnoj organizaciji I NJIHV STAV PREMA NASOJ I JEDINOJ LEGALNOJ MOTO ASOCIJACIJI U SRBIJI. Ne vidim problem da dotici budu prisutni na protestu kao ucesnici. Da se doticnima, ma ko oni bili, skrene paznja i stavi do znanja da ce njihova ...... biti sigurna samo onda ako budu ispostovali ono sto mi trazimo od njih. A ti dobro znas kao i svi ostali sta trebas da im prenes i da im kazes. U suprotnom ja ne garantujem ni za svoju licnu bezbednost. Znaci sutra bi bilo pozeljno da taj odgovor i dogovor dobijemo od tebe ovde. I da prestanu sa burgijnjem i mesetarenjem, posto su  *564.  

amin

da su ispusili

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #308 poslato: April 15, 2010, 01:13:58 pre podne »
Znaci sutra bi bilo pozeljno da taj odgovor i dogovor dobijemo od tebe ovde. I da prestanu sa burgijnjem i mesetarenjem, posto su  *564.  [/b]

Darko, više nema vremena za bilo kakve dogovore ili staješ iza toga što sam im obećeo ili ne, kratko jasno, da ili ne?

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #309 poslato: April 15, 2010, 01:15:06 pre podne »
VUDU ?

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #310 poslato: April 15, 2010, 01:17:33 pre podne »
Ne znam cemu tolika prica, ponudili su redarsku sluzbu, ali je sada naravno kasnooooo (janko, marko, Kosovo) kasno posto je sve vec isplanirano i organizovano. Treba im se ljubazno zahvaliti na ponudi i gotovo.

Svi bajkeri dobre volje su dobro dosli na protest i svima bi trebalo da bude garantovanana bezbednost, clanovi BJB foruma su takodje veoma dobrodosli-to su nasi drugari i prijatelji. Neka svako proceni da li je pametno da nosi oznake/nalepnice i prsluke BJB, da ne bi dosao u neprijatnu situaciju zbog inicijalnog loseg ponasanja rukovodstva BJB prema ovom prtestu.

A sto se tiche redara - pa oni ljudi imaju vec dugo planiranu "prvu redarsku voznju", tako da ih treba pustite da se na miru voze, da ne bi posle morali da pisu Scubi opravdanja za izostanak.

Poštovane kolege redari, u sklopu obuke i organizovanja Redarske grupe AMS-a, 16. 17. i 18. aprila će biti održan prvi kurs za redare. Na kurs su pozvani samo članovi Redarske grupe AMS-a. U sklopu kursa će biti održana i prva redarska vožnja ove godine. Prisustvo na kursu je obavezno za sve članove Redarske grupe AMS-a.

Raspored kursa:

16. april - sastanak i teorijska nastava
17h sastanak Redarske grupe u auto školi VIR
19h teorijska nastava

17. april - prva redarska vožnja
9:00 okupljanje ispred restorana STECO na auto putu

9:30 polazak na vožnju
povratak je planiran za videla

18. april - obuka na poligonu
9:00 okupljanje na poligonu pored src. Banjica
9:30 početak obuke na poligonu

O maršruti za vožnju ćemo utanačiti detalje i bićete blagovremeno obavešteni. Ne planiramo da vožnja bude duža od 300 km sa više pauza i stajanjem za ručak a povratak je planiran za videla.

Nadam se da ćemo na ovaj način najbolje početi ovu sezonu u kojoj nas čeka vrlo gust raspored vožnji i obiman posao, naročito na Reliju. Zbog toga je vrlo važno sa svi ozbiljno pristupimo svim zadacima koji su pred nama a kurs je prvi od njih.

Kao što rekoh, prisustvo na kursu je obavezno za sve članove Redarske grupe. Ukoliko je neko sprečen da prisustvuje bilo kom delu kursa, molim da me blagovremeno obavesti i navede razlog odsustvovanja. Unapred se zahvaljujem na odzivu svih članova Redarske grupe. Sigurno ćemo se dobro zabaviti i postaviti temelj Redarske grupe AMS-a.

pozdrav, Scuba
koordinator Redarske grupe AMS

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #311 poslato: April 15, 2010, 01:18:34 pre podne »
VUDU ?

Da i Vudu, iako je moj brat mora da izrazi ili podršku ili neslaganje...

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #312 poslato: April 15, 2010, 01:20:15 pre podne »
Sto se mene tice,veceras sam Dekiju telefonom rekao da ne dolazi u obzir,da bilo koji AMS redari obezbedjuju protestnu voznju !
 Na prvu informaciju,sinoc,da ce AMS podrzati MAS-ov protest,kome su se pridruzili brojni klubovi izvan MAS-a,kao i brojni samostalni vozaci,postavio sam pitanje: "Ko to nas podrzava ili ne"?
 BJB je virtuelna internet bajkerska(motociklisticka)zajednica,dok je registrovana ,,AMS ,organizacija koja broji 30-40 clanova,pa samim tim za sada ne zasluzuje nikakvu paznju,a jos manje osvrt da li ce podrzati protest ili ne !!!

Realnost je,a ujedno i otreznjujuca cinjenica,za vlasnika privatnog foruma i njegove najblize saradnike,da je masa kvalitetnih clanova (sada vecinom banovanih) sa pomenutog foruma,prepoznala zajednicki interes i bar se u ovom trenutki prikljucila onima,koji nisu postavljali nikakve uslove,vec su ih sirom rasirenih ruku prihvatili kao bajkere i svoje prijatelje,a sve radi ostvarenja zajednickog cilja !

Pri proslogodisnjoj protestnoj voznji,napravljena je greska,sto se dozvoliko AMS redarima da obezbedjuju kolonu,pa je vrlo brzo na BJB internet zajednici sama voznja pominjana jedino u kontekstu "neverovatno organizovane akcije AMS redara",da bi prethodnih nekoliko dana mogli citati o "neorganizovanoj voznji cije su ucesanike tezih posledica spasili jedino AMS redari"!!!

ZATO SE LICNO OGRADJUJEM OD BILO KAKVOG ZVANICNOG UCESCA AMS NA OVOM PROTESTU !!!

P.S. I sinoc sam rekao Radu,a i sada ponavljam da cu licno sa clanovima moga kluba brinuti o bezbednosti clanova AMS !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #313 poslato: April 15, 2010, 01:23:05 pre podne »

DOGOVORENO

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #314 poslato: April 15, 2010, 01:25:42 pre podne »
pa lepo kaze gremlin,oni nece doci jer su zauzeti vezbama koje su planirali mesecima unapred

SRAMOTA,treba da ih bude a bogami i onog ko bi ih prihvatio za redare

uostalom oni imaju "drugaciju percepciju za inicijalizaciju svojih zahteva"(citat znate koga)

a mi smo banda koju ce zandarmerija da rasturi jer imaju proverene informacije  ha ha ha

i oni ce da predvode bandu,pa ako sve bude uredu ima da se hvale na sva usta,

ako slucajno nesto ne bude kako treba, bice "eto rekli smo da su to divljaci koji kvare imidz bajkera"

p.s. polovina su citati funcionera sa bjb ili ams

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #315 poslato: April 15, 2010, 01:37:47 pre podne »

DOGOVORENO

sad nam trebaju dve grupe redara,jedna za voznju a druga za goste ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #316 poslato: April 15, 2010, 01:38:34 pre podne »
Svi su dobrodosli, ali posto BJB i izmisljena AMS (ko mi pokaze clansku kartu AMS-a, ja cu da je pojedem bez hleba  ;)) ne podrzavaju protest zvanicno kako to kaze vlasnik BJB foruma, onda neka sami procene da li da se reklamiraju BJB obelezjima i provociraju moguce probleme.

Mogu da dodju kao obicni ucesnici protesta, i da uzmu ucesca u borbi za zajednicku korist. Ja cu se licno potruditi da koliko je u mojoj moci sprecim da bilo ko maltretira bilo koga popitanju pripadnosti ovoj ili onoj asocijaciji ili klubu.

Karte su otvorene-nema vise laganja-zna se ko je vera a ko je nevera, ali treba da prevazidjemo sve ovo, da zajedno nastupimo jer imamo potreban minimum zajednickih interesa, i da budemo ljudi iako smo Srbi.

;)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #317 poslato: April 15, 2010, 01:43:10 pre podne »
ali posto BJB i izmisljena MAS (ko mi pokaze clansku kartu MAS-a, ja cu da je pojedem bez hleba  ;))

;)

Nemoj da i tebe obezbedjujemo   ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #318 poslato: April 15, 2010, 01:44:53 pre podne »
Editovao sam posttttttttttttttttttt...

;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #319 poslato: April 15, 2010, 01:54:39 pre podne »
ali posto BJB i izmisljena MAS (ko mi pokaze clansku kartu MAS-a, ja cu da je pojedem bez hleba  ;))

;)

Nemoj da i tebe obezbedjujemo   ;D ;D ;D

poznat je po tome sto sve jede bez hleba ;D ;D ;D