Sto se mene tice,veceras sam Dekiju telefonom rekao da ne dolazi u obzir,da bilo koji AMS redari obezbedjuju protestnu voznju !
Na prvu informaciju,sinoc,da ce AMS podrzati MAS-ov protest,kome su se pridruzili brojni klubovi izvan MAS-a,kao i brojni samostalni vozaci,postavio sam pitanje: "Ko to nas podrzava ili ne"?
BJB je virtuelna internet bajkerska(motociklisticka)zajednica,dok je registrovana ,,AMS ,organizacija koja broji 30-40 clanova,pa samim tim za sada ne zasluzuje nikakvu paznju,a jos manje osvrt da li ce podrzati protest ili ne !!!
Realnost je,a ujedno i otreznjujuca cinjenica,za vlasnika privatnog foruma i njegove najblize saradnike,da je masa kvalitetnih clanova (sada vecinom banovanih) sa pomenutog foruma,prepoznala zajednicki interes i bar se u ovom trenutki prikljucila onima,koji nisu postavljali nikakve uslove,vec su ih sirom rasirenih ruku prihvatili kao bajkere i svoje prijatelje,a sve radi ostvarenja zajednickog cilja !
Pri proslogodisnjoj protestnoj voznji,napravljena je greska,sto se dozvoliko AMS redarima da obezbedjuju kolonu,pa je vrlo brzo na BJB internet zajednici sama voznja pominjana jedino u kontekstu "neverovatno organizovane akcije AMS redara",da bi prethodnih nekoliko dana mogli citati o "neorganizovanoj voznji cije su ucesanike tezih posledica spasili jedino AMS redari"!!!
ZATO SE LICNO OGRADJUJEM OD BILO KAKVOG ZVANICNOG UCESCA AMS NA OVOM PROTESTU !!!
P.S. I sinoc sam rekao Radu,a i sada ponavljam da cu licno sa clanovima moga kluba brinuti o bezbednosti clanova AMS !!!