Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
sveto ja ne vozim zbog mas-a niti on postoji zbog mene.ja sam na ovim forumima da ubijem vreme kad ne radim,i ako mogu ovoj deci nesto da pomognem sto savetima sto necim drugim a nikad nisam nekog kritikovao niti polemisao.ovo je moje misljenje i ja ga na svim forumima isto iznosim.ti furaj svoj fazon do mile volje a mi ostajemo tu de jesmo.
STA NAPADATE COVEKA? KOME SE SVIDJA NEKA GLEDA,KOME NE NEMORA...HVALA ZA SLIKE SVETO,VIDIM I OVI STO TE KRITIKUJU SU SE " PROVOZALI " SA TOBOM
Dok sam bio moderator...Sveta okaci link ka facebook-u...ja odem , skinem slike i okacim ovde. Sveta se zahvali i svima lepo. ZASTO TO NE URADI NEKO OD SADASNJIH MODERATORA? NIJE TESKO BITI FIN...NIJE TESKO POMOCI BRATU BAJKERU.I nemoj pretiti brisanjem i zabranom...bilo je i toga ...pa kako kome odgovara. Nekad su linkovi ka drugim sajtovima dobrodosli...nekad nisu... Sve zavisi od trenutne vlasti i interesa iste. Aj lagano... Sveta svakako zasluzuje da mu se pomogne....i da se pita treba li jos?
@ serbduckSveta okaci link ja odem na TUDJI profil na FB ukradem slike i postavim ovde i posle mi taj neko jeb... mater sto sam mu kopao po profilu ...Mozda ti druze nisi primetio ali dosta linkova ovde vodi ka tudjim profilima i albumima !!!!! ti si mozda smeo to da radis ja ne i nemam obraza da kradem tudje slike ...a sa druge strane nije tesko napisati sledece :Peco BMW idi na mo profil na FB i iz MOG albuma uzme te i te MOJE slike i postavi ovde .....i ja to lepo uradim bez da mi bude tesko ..Sveto posto je ovo totalini OFF u temi o tvom klubu reci da izbrisem ovu poruku ... HVALA
Jel bre "prijatelju" jel ti to mene nazva lopovom? Jel to samo zato sto nemas drugo opravdanje? Nemas obraza da krades tudje slike . Kod nas bi rekli - : "NE SERI" Ne znam ni sta vam sad odjednom smeta Svetin link... Ako covek nece ili ne ume da postavi slike - sta to vas briga. Tema je ionako o njegovom klubu. Koliko me sluzi pamcenje, a i lako se da proveriti....odavno Sveta kaci samo linkove...i STA? I ko si ti ili ja ili bilo ko da jednom Sveti postavlja neki uslov? Kad vidis koliko ljudi dodje kod Svete na skup - moras da se zapitas zasto su dosli? I ti si bio - videli smo se tamo. Verovatno je Sveta to necim zasluzio . Da ne ispadne kako ja branim Svetu... ali Sveta je ziva legenda i zasluzuje veliko postovanje, a ako ti ili bilo ko nemas obraza da postujes legendu...onda je to samo tvoj problem i o tebi govori. Ne o Sveti. I nemojte coveku vise trovati temu o klubu.
Necemo je tovariti.......... zakljucacemo je...... to je bilo moderno u tvoje vreme..... Pa kad ziva " legenda" nauci da postavlja slike i to pokaze, otkljucacemo temu...
Aj zakljucaj...
Ja se prisecam kako je to bilo u tvoje vreme........... A ja cu da zakljucam ili neko drugi kad prodje glasanje ako za to bude potrebe ili dovoljan broj glasova...