Mart 30, 2026, 05:36:56 posle podne

Autor Tema: PET VAZNIH PITANJA ZA MAS ! ! ! ? ? ?  (Pročitano 42272 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
Odg: PET VAZNIH PITANJA ZA MAS ! ! ! ? ? ?
« Odgovor #80 poslato: April 19, 2010, 09:26:14 posle podne »

zar nam ne bi bilo lakse da u MAS, udjemo po njihovim pravilima ...kad vec ulazimo u njihovu kucu      koja su to pravila? ? ?

razumem ja samostalce,ali razumimo i mas...

pa hajde da napravimo klub samostalnih vozaca, klub koji bi imao liberalna pravila tj. ne bi ni imao pravila i boje    ?? ? ? ?? ??

uslov za ulazak u klub je motor i vozac i nista vise...bez pravila,bez boja,bez skupa,      neka oznaka mora da postoji

a onda taj klub ,moze da postane clan mas-a             pre bih rekao da treba da postane

ovo je moj kompromisni predlog, prihvatam sve oblike diskusije i kritika...
bez ljutnje

G. Igor za PR-a MAS-a

Boldovao sam sta me zanima.......

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #81 poslato: April 19, 2010, 09:31:03 posle podne »
.kao prvo kada dodje do npr. skupštine masa.....nerealno je i očekivati da se pojavi 50 predstavnika klubova i 200 samostalaca i svi imaju pravo glasa....
a opet ukoliko se samostalci oraganizuju,a upravo je u subotu vidjeno da mogu,smatram da ni uo masa ne bi imao ništa protiv,i opet ponavljam samostalci bi i dalje bili samostalni,tj.radili bi dalje kao što su i dosad radili,ili bi radili kako se dogovore,a ujedno bi i svi bili članovi velike porodice moto asocijacije srbije........

100 samistalca 1 glas ili predstavnik
1000 samostalaca 1 glas ili predstavnik
10000 samostalaca 1 glas ili predstavnik
  ovako mora i drukcije nikako

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #82 poslato: April 19, 2010, 09:31:38 posle podne »
Hajde da se samostalci kandiduju pa da otvorimo temu sa glasanjem i da izglasamo predstavnika samostalaca.

Predlazem da glasnje traje mesec dana.
Небитни пролазник

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #83 poslato: April 19, 2010, 09:31:48 posle podne »
mislim da je totalno glupo da mi samostalci,postavljamo uslove oko prijema u mas-u,

mozemo mi da damo neke modele ,kako mi to zamisljamo,ali konacnu rec da ce domacin

meni se svidja sto mi kucamo na otvorena vrata,ocigledno da smo dobrodosli,ali

ali treba ispostovati i pravila kuce u koju smo pozvani,prema tome prvo nek domacini se dogovore kako ce docekati goste, nemojte da se napravi pometnja u samom mas-u, otkud ovi banuse

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #84 poslato: April 19, 2010, 09:33:19 posle podne »
mislim da je totalno glupo da mi samostalci,postavljamo uslove oko prijema u mas-u,

mozemo mi da damo neke modele ,kako mi to zamisljamo,ali konacnu rec da ce domacin

ali treba ispostovati i pravila kuce u koju smo pozvani,prema tome prvo nek domacini se dogovore kako ce docekati goste, nemojte da se napravi pometnja u samom mas-u, otkud ovi banuse

Slazem se!
Небитни пролазник

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #85 poslato: April 19, 2010, 09:33:46 posle podne »

Sa ulice u MOTO ASOCIJACIJU SRBIJE     E sad ta vrata nisu otvorena nego odskrinuta,, e sad da li ce ih zatvoriti ili otvoriti? ? ? ? ? ? ? ?

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #86 poslato: April 19, 2010, 09:34:57 posle podne »

Zlajo,pomogli bi nam i vasi predlozi,jer kako sam vec rekao,o ovome nikada u MAS-u ranije nije pricano,pa su ljudi malo i zateceni i zbunjeni,ali i ne negostoprimljivi  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #87 poslato: April 19, 2010, 09:41:18 posle podne »
malo je glupo sad da se prepisuje pravilnik...iliti statut masa,jer već postoji na ovom forumu.....ali svodi se na to da se mas sastoji od klubova.....e sad kako se da videti sa poslednjeg sastanka,ljudi su voljni da promenu neke stvari,kako bi i samostalni bajkeri našli svoje mesto u masu.....ali neke preterano radikalne promene se ni ne mogu napraviti,baš zbog klubova koji su u masu....i koji su pristupili masu po tim istim pravilima...jednostavno gubi se srž moto-klubova......a i da se samo tako dele neke prišivke masa,iliti "poklon paketi".....mas bi postao ista ona organizacija iz koje su mnogi ljudi otišli ovih poslednjih dana.......

ali opet,trudi se uo,dajte i vi neki predlog....pa se nadjete negde u sredini......

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #88 poslato: April 19, 2010, 09:42:04 posle podne »
wolverine@

pravila mas-a ===primaju klubove a ne pojedince

oznaka buduceg kluba====dogovorili bi se,klub moze i da se zove boki 13 ;D

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #89 poslato: April 19, 2010, 09:42:37 posle podne »
Zlajo tvoj predlog za klub se meni licno najvise svidja.
Moj predlog, ali samo predlog znaci ne mora uopste da se sprovede u delo u koliko ne odgovara, je da se lepo skupite i nadjete jednog koji ce da predstavlja vas klub. Znaci klub u kom bukvalno osim sto bi morali da imate motor i polozenu kategoriju za isti nebi imali nikakva pravila. To da li ce da imate obelezje ili necete je vasa stvar i sami se dogovorite o tome. Isto tako bi postali ravnopravan klub u asocijaciji. Vid komunikacije bi vam bio forum kao sto i jeste. I svako od vas bi imao po jedan mali amblem masa kao jedan vid obelezja da ste i vi u toj asocijaciji. Samo sto bi morali da se registrujete kao takav klub u ministerstvu. Sto i nije neki problem.

Sve ovo moze a i ne mora da se obradi do detalja i sprovede u delo.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #90 poslato: April 19, 2010, 09:44:52 posle podne »
Moj predlog, ali samo predlog znaci ne mora uopste da se sprovede u delo u koliko ne odgovara, je da se lepo skupite i nadjete jednog koji ce da predstavlja vas klub. Znaci klub u kom bukvalno osim sto bi morali da imate motor i polozenu kategoriju za isti nebi imali nikakva pravila. To da li ce da imate obelezje ili necete je vasa stvar i sami se dogovorite o tome. Isto tako bi postali ravnopravan klub u asocijaciji. Vid komunikacije bi vam bio forum kao sto i jeste. I svako od vas bi imao po jedan mali amblem masa kao jedan vid obelezja da ste i vi u toj asocijaciji. Samo sto bi morali da se registrujete kao takav klub u ministerstvu. Sto i nije neki problem.

bravo dextere....o tome sam i ja pričao......

Van mreže jevta

• Vozac
  • *
« Odgovor #91 poslato: April 19, 2010, 09:47:51 posle podne »
Jevto, a vi ste? Vidim da govoris u ime vas, pa se pitam ko ti dao pravo? Ne zameri. Mi ovde pokusavamo nesto dobro da uradimo , a ti nesto mutis...

Vidim da ti nesto znas sto mi ne znamo.

Predstavi se covece i molim te reci ko te ovlastio da govoris u ime nezavisnih bajkera?
Ja se na ovom forumu nisam oglašavao dok MAS nije tražio podršku samostalaca.Na drugim forumima me ima i o je pratio moje pisanje zna kakvi su mi stavovi.
To što Vi pokušavate da uradite je pokušalo i rukovodstvo AMSa pod okriljem BJBa pa je deo članova BJBa iz NS malo pokarabasio račune u organizaciji akcije Deda Mraz zbog toga što su oni hteli da budu glavni bez obzira na sve.To ja i mnogi motorciklisti sa kojima sam u kontaktu  neče dozvoliti.

Ako te ne mrzi pročtaj šta sam ja pisao na ovom forumu i na drugim forumima.Ja trenutno nemam vremena al ću sutra uveče iščitati šta ste vi pisali u prošlosti pa ću vas opomijati vašim postovima kao što sam radio  i na drugim mestima.O tome može da ti potvrdi naprimer Gremlin.Njega uzimam kao primer zato što je u ovoj podršci MASu bio jako aktivan.

Van mreže jevta

• Vozac
  • *
« Odgovor #92 poslato: April 19, 2010, 09:50:52 posle podne »

Da l bi MAS primio klub sa ovakvim statutom u članstvo.

http://www.wildmangulice.org/

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #93 poslato: April 19, 2010, 09:51:15 posle podne »
Ja se na ovom forumu nisam oglašavao dok MAS nije tražio podršku samostalaca.Na drugim forumima me ima i o je pratio moje pisanje zna kakvi su mi stavovi.
To što Vi pokušavate da uradite je pokušalo i rukovodstvo AMSa pod okriljem BJBa pa je deo članova BJBa iz NS malo pokarabasio račune u organizaciji akcije Deda Mraz zbog toga što su oni hteli da budu glavni bez obzira na sve.To ja i mnogi motorciklisti sa kojima sam u kontaktu  neče dozvoliti.

Ako te ne mrzi pročtaj šta sam ja pisao na ovom forumu i na drugim forumima.Ja trenutno nemam vremena al ću sutra uveče iščitati šta ste vi pisali u prošlosti pa ću vas opomijati vašim postovima kao što sam radio  i na drugim mestima.O tome može da ti potvrdi naprimer Gremlin.Njega uzimam kao primer zato što je u ovoj podršci MASu bio jako aktivan.

RESPECT

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #94 poslato: April 19, 2010, 09:57:19 posle podne »

Ne bi,osim ako nam ne date resenje o registraciji kluba u nadleznom Ministarstvu,sto znaci da Vam je i Statut prosao  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #95 poslato: April 19, 2010, 09:57:58 posle podne »

Iskreno da ti kazem nisam ni hteo da citam posle 8-me tacke. Ovo sto si mi rekao da procitam je neciji stav i to postujem. A da li je to stav svih samostalnih vozaca? Ovde ima dosta ozbiljnijih ljudi koji su zainteresovani za sve ovo o cemu pisemo. A bez ljutnje ako ne zelis da sve ovo uspe nemoj ni da miniras. Jednostavno zaobidji. A ako zelis da uspe i nalazis sebe u ovoj prici daj konkretan predlog.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #96 poslato: April 19, 2010, 10:03:15 posle podne »

E a statut im je totalno ne zavistan i samostalan? Meni se svidja,, pa nesto nisam primetio da 10000 clanova ima presednika?? Dobro imaju demagoga,,, ali braco ce to da resi..

Daj te ljudi da se sastave neki predlozi od strane Ovlastenih iz MASa i da ne zavisni daju svoje predloge. ILI daj te odgovore na 5? da znamo kako tece voda .....

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #97 poslato: April 19, 2010, 10:04:42 posle podne »
 @ jevta

Ovaj Statut prsti od anarhije,dok je na vasem forumu pre mesec dana sve prstalo od autokratije,tako da ne mogu da pohvatam vase drustveno-politicko opredeljenje  :o  :D

U svakom slucaju,meni se to na forumu nije dopalo,pa sam se bez reci povukao,kao fin gost,bez aspiracija da vama domacima odredjujem kucni red !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #98 poslato: April 19, 2010, 10:10:02 posle podne »
Jevto , Jevto.... Slobodno citaj moje postove. Kad procitas - javi se.
 Ovde se radjaju ideje. Neke "nemoguce" su sprovedene u delo...a ti Jevto, ti bi malko da suptilno prduckas u prasinu. Eto ,onako radi reda. Tek da ne cutis.

Lepo ti covek rece - ako ces da pomognes - pomazi, a ako ces da odmognes - zaobidji.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #99 poslato: April 19, 2010, 10:12:41 posle podne »
imam i ja jedno pitanje za MAS .... ...    hoce li MAS da izbaci jedno prasence i neku domacu mucenicu pa da uz vatru i akusticnu gitaru divanimo do ujutru.. ;D ;D ;D ;D
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"