Mart 30, 2026, 09:30:09 pre podne

Autor Tema: ŠTA DALJE ili ti NOVI PROTEST  (Pročitano 34853 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Peki

• Gost
Odg: ŠTA DALJE ili ti NOVI PROTEST
« Odgovor #100 poslato: April 28, 2010, 10:09:05 pre podne »
to usput dok dolazimo u bg...

Ekstra ideja  8)

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #101 poslato: April 28, 2010, 10:18:28 pre podne »
Ekstra ideja  8)
Slažem se, ali najbolje da idu grupice po 10 motora  ;)
To je bar lako organizovati  >:D
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #102 poslato: April 28, 2010, 10:33:08 pre podne »

Tema je protest povodom, registracije i ja bih molio ucesnike foruma da ne razvodnjuju protest na naplatne rampe pogotovu kad nas niko ne ''dira''.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #103 poslato: April 28, 2010, 11:17:30 pre podne »
Pit - Tema je: ŠTA DALJE ili ti NOVI PROTEST ...

Sumadinac - za tebe jedna naplatna na izlasku iz G. Milanovca, druga na Rudniku, treca u Ljigu i cetvrta kod Jokse u Meljaku. Dok stignes do Beograda da im se sit keve n....es. Znam da nema tamo naplatnih rampi, ali cemo da trazimo da se uvedu.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Salim se naravno.

To za putarinu je dobra ideja, ali za sada nista. Moze se skupiti desetak motora i napraviti malu guzvu - tek da im privucemo paznju.

Treba ostati na predatim zahtevima i to forsirati.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Sumadinac

• Gost
« Odgovor #104 poslato: April 28, 2010, 05:19:14 posle podne »

Tema je protest povodom, registracije i ja bih molio ucesnike foruma da ne razvodnjuju protest na naplatne rampe pogotovu kad nas niko ne ''dira''.

U 90% slucajeva kad idem za BG marsuta mi je preko Mladenovca, a putarina je 90 din, a dinar po dinar dok se izbroje, pa se zajebes u brojanju, prodje vecnost!

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #105 poslato: April 28, 2010, 05:23:31 posle podne »
Moze moze, a obično se koncentracija izgubi posle 80...pa jovo nanovo !

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #106 poslato: April 28, 2010, 05:30:51 posle podne »
Dobro je . Nema novih rampi. Jedna ti dosta... ;D ;D ;D

www.mkvaljevo.com

Sumadinac

• Gost
« Odgovor #107 poslato: April 28, 2010, 06:37:46 posle podne »
Dobro je . Nema novih rampi. Jedna ti dosta... ;D ;D ;D

Na vec pomenutoj rampi iz pravca BG produzene su rampe i uvedene kamere, vreme je da se pobunimo oko putarina!

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #108 poslato: April 28, 2010, 08:40:34 posle podne »
Tvrdim da nam je porez na luksuz prioritet, tj. njegovo ukidanje ili smanjenje.
U slučaju da poskupi putarina, kao što su već najavili, možemo sa obostranim zahtevom izaći na sledeći protest, pod uslovom da nam na ovaj prvi ne odgovore u dogledno vreme!

Shvatite već jednom da kamere nisu postavljene zarad sprečavanja ne legalnog prelaska naplatne stanice, već zarad opšte bezbednosti. Ne bave se prelazom motora preko spuštene rampe...već statistikom prometa i kontrolom vozila. To što mi ne plačamo putarinu ili bar deo nas (mnogi plačaju ali ih sramota da priznaju) ne znaći da treba da čutimo. Prvi bih više voleo da se ne provlačim sa strane rampe, već kao Največi Gospodin da platim i mirno se vozim ali pod uslovom da su cene prilagođene ekonomskoj situaciji, prosečnog građana. Do tada ostaje nam da se provlačimo a oni nas ne diraju jer imaju toleranciju od nekoliko vozila dnevno (npr. službena, vladina itd.)

darinjo

• Gost
« Odgovor #109 poslato: April 28, 2010, 11:01:57 posle podne »
 Mozda je off, ali zar vam je ta putarina toliiko udarila na budzet, ili bi da oponasamo komsije, pa kad je njima uspelo i nama ce....Evo primera: Sumadinac kaze- iz Mladenovca 90din, i eto smanje nam na 60din. I vi cete da stucete bar 10litara goriva (protestujuci) na razliku od 30din??
 Ma mi imamo toliko problema da i ne stizem da se toliko vozam autoputem. Komsije su morale,da sad ne objasnjavam.
 Sta treba promeniti pre tih je..nih putarina: 2 tehnicka u godini (pre nego stupi na snagu), provlacenje izmedju auta (po gradu), preticanje automobila u istoj traci (ako oni mogu, a sto ne bismo i mi?), 0,00 promila alkohola u krvi (nisam ja profesionalac dok sam na motoru, a i prija mi casa vina posle dobrog rucka) i td. A te je..ne putarine mozemo dobiti, a da izgubimo nesto sto nam je bitnije.
  Nisam mislio ikog da uvredim, ali ako se neko tako osetio ja mu se izvinjavam.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #110 poslato: April 28, 2010, 11:36:56 posle podne »
Mozda je off, ali zar vam je ta putarina toliiko udarila na budzet, ili bi da oponasamo komsije, pa kad je njima uspelo i nama ce....Evo primera: Sumadinac kaze- iz Mladenovca 90din, i eto smanje nam na 60din. I vi cete da stucete bar 10litara goriva (protestujuci) na razliku od 30din??
 Ma mi imamo toliko problema da i ne stizem da se toliko vozam autoputem. Komsije su morale,da sad ne objasnjavam.
 Sta treba promeniti pre tih je..nih putarina: 2 tehnicka u godini (pre nego stupi na snagu), provlacenje izmedju auta (po gradu), preticanje automobila u istoj traci (ako oni mogu, a sto ne bismo i mi?), 0,00 promila alkohola u krvi (nisam ja profesionalac dok sam na motoru, a i prija mi casa vina posle dobrog rucka) i td. A te je..ne putarine mozemo dobiti, a da izgubimo nesto sto nam je bitnije.

Putarine su smesne u odnosu na sve ostalo, sto neko rece ne diraj lava dok spava i ne pominjimo putarine.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #111 poslato: April 28, 2010, 11:39:55 posle podne »
Dobro ti to rece. Putarine stvarno nisu prioritet. Mogle bi doci u obzir tek kad ostale bitnije zahteve proguramo.

www.mkvaljevo.com

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #112 poslato: April 28, 2010, 11:53:08 posle podne »
Dobro ti to rece. Putarine stvarno nisu prioritet. Mogle bi doci u obzir tek kad ostale bitnije zahteve proguramo.

Ako se progura sve ostalo, ja cu sa zadovoljstvom da im platim putarinu, naravno kad je smanje na razumnu cifru shodno motociklu.

;)

Sumadinac

• Gost
« Odgovor #113 poslato: April 29, 2010, 12:29:14 pre podne »
Aman ljudi, nije rec ovde o putarinama nego da se napravi legalan protest i na taj nacin da se opomene vlast, da nas ne zaborave, bez prijave skupa i ostalih administrativnih formalnosti!
Jednostavna legalna voznja sa 100tinak motora koji placaju putarinu sitnisom.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #114 poslato: April 29, 2010, 12:32:56 pre podne »
 Nije to losa ideja, ali nije dobra u ovom trenutku. Ima laksih nacina da se vlast opomene...  ;)

www.mkvaljevo.com

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #115 poslato: April 29, 2010, 01:31:07 pre podne »
I sta bi  >:(

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #116 poslato: April 29, 2010, 09:14:24 pre podne »
I sta bi sta?  :)

www.mkvaljevo.com

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #117 poslato: April 29, 2010, 09:33:20 pre podne »

Slazem se sa svim a narocito sa podebljanim-podvucenim...
Ovo za "preticanje automobila u istoj traci (ako oni mogu, a sto ne bismo i mi?)"... Jel si mislio na to da kad je puna linija, oni nas mogu da preticu (gaze preko pune linije) a mi njih ne mozemo tj. kaznjivo je. Sto naravno nije u redu... Zauzimamo identicnu sirinu u oba slucaja... Jos jedna neravnopravnost... Kao i alkohol...

Van mreže aky

• Suvozac
  • *
  • Ride for life
« Odgovor #118 poslato: April 29, 2010, 12:58:10 posle podne »
A zamislite dobijemo odgovor da su nam ispunili zahteve!!!

Vec dok sam pisao predhodnu recinicu svatio sam koliko je to neverovatno.....
Bolje da se pravim lud, nego da to prepustim drugima...

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #119 poslato: April 29, 2010, 01:08:31 posle podne »
A zamislite dobijemo odgovor da su nam ispunili zahteve!!!

Vec dok sam pisao predhodnu recinicu svatio sam koliko je to neverovatno.....

Iskreno malo verovatno....gledam sinoc na tv-u u Bg-u povecane komunalne takse za neverovatnih 114 % onaj Dilas cinicno daje objasnjene kako su ''privatnici''ipak u boljem polozaju nego obicni ljudi koji zive sa 20-30000 i to neredovno.U svakoj normalnoj zemlji bi se odmah ti''privatnici'' organizovali i zaustavili posao pa da vidimo sta ce onda da radi gospoda reketasi,svuda ali ne i u Srbiji ovde narod cuti i trpi kao stoka.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0