Mart 30, 2026, 04:18:19 pre podne

Autor Tema: ŠTA DALJE ili ti NOVI PROTEST  (Pročitano 34601 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
Odg: ŠTA DALJE ili ti NOVI PROTEST
« Odgovor #180 poslato: Jun 11, 2010, 10:13:12 posle podne »
A ja se plašim da nas do tada ne preduhitre...znate već koji..pa da se okoriste na tuđoj muci!!

Hajde da organizujemo takvu akciju u kojoj če isti efekat dati 3x manji br. motora...pa neka nas bude i 500 ovoga puta ali je to zavidan broj za 'tvrđu' akciju!!

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #181 poslato: Jun 11, 2010, 10:42:27 posle podne »
jel stigao neki odgovor od drzave,na bilo koji od 2 zahteva ??? ???

gordanmg

• Gost
« Odgovor #182 poslato: Jun 11, 2010, 11:22:06 posle podne »
Ma jebe se njima za nas, koji smo im mi k...c, obicna masna bajkerska govna (tako nas gledaju kao da smo gradjani drugog reda).

Balansero

• Gost
« Odgovor #183 poslato: Jun 11, 2010, 11:47:09 posle podne »
Evo da kazem i ja koju!
Septembar je kasno da se pravi ta "voznjica".
Moze odziv biti dobar i u julu,avgustu ako se na vreme pocne sa akcijom.
Pod tim mislim da se vec sad krene sa objavljivanjem def.novog protesta i sta ja znam na koji vec nacin da se izdistribuira ta nasa "propaganda"...
To bi se valjalo znati vec u narednih par dana.Ako cemo da pravimo ajde ako ne dzabe se ovde prenemazemo...

zodiac

• Gost
« Odgovor #184 poslato: Jun 12, 2010, 12:02:35 pre podne »
A ja se plašim da nas do tada ne preduhitre...znate već koji..pa da se okoriste na tuđoj muci!!

Koji? Njih 15-20 ce da nas preduhitre? Nemoj bre da zajebavas, munze. Njima jedino preostaju pederski fazoni poput predaje njihovih zahteva dan pre nasih, a masovnost im je samo u brojkama, i to virtuelnim. Vise bi ih bilo da se okupe da protestuju pesaka ;D

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #185 poslato: Jun 12, 2010, 12:15:52 pre podne »
Koji? Njih 15-20 ce da nas preduhitre? Nemoj bre da zajebavas, munze. Njima jedino preostaju pederski fazoni poput predaje njihovih zahteva dan pre nasih, a masovnost im je samo u brojkama, i to virtuelnim. Vise bi ih bilo da se okupe da protestuju pesaka ;D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

_+1

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #186 poslato: Jun 12, 2010, 06:35:05 pre podne »
Mi smo tu samo recite kad i gde iii koliko treba da se nadrkamo da bude sve tvrdji. ;)  >:(

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #187 poslato: Jun 12, 2010, 08:53:31 pre podne »

Ove godine su organizovali kvalitetniji rely a odziv im je bio za 20-30% manji (cirka 168 motora)...alli ne bih ih potcenjivao, bez obzira o Našem mišljenju o njima jer, koliko vidim (nisam 100% siguran) država im nije dala što su tražili, pa se i oni spremaju! Dovoljno je da org. neku laganicu akciju i samim ttim, državi pokažu da smo razjedinjeno-srpski slabi...
Upravo ti njihovi 'podguzno/mušičarski fazoni' mogu nam umanjiti značaj...ne znam, samo sam oprezan, ne bi li se mi što bolje organizovali!!

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #188 poslato: Jun 12, 2010, 10:02:19 pre podne »
Ako je septembar, onda je kasno. Sto mislis da nece ljudi preko leta da se odazovu? Inace, ja mislim da ni slucajno ne treba na bilo koji nacin blokirati grad. Beogradjanima je toga vec pun .... Hoce ljudi na posao i sa posla bez problema, imaju vec dovoljno svojih.

Vrlo je moguce da se prica oko radikalizacije protesta konkretizuje u skoro vreme.
Slazem se da ljudi u BG ne vole nikakve blokade grada.
Ali kako drugacije skrenuti paznju vlasti na nase zahteve, bar da otpocne neka prica sa njima oko toga?
Oni ce reagovati samo ako moraju, ako budu pritisnuti i prinudjeni da reaguju.
Ako imas neku ideju kako na drugi nacin da ih "primoramo" da pocnu da se bave nasim zahtevima, iznesi ovde u temi.
...

zodiac

• Gost
« Odgovor #189 poslato: Jun 12, 2010, 10:26:41 pre podne »
Pa ja bih isao na to da se sto manje vremena provede u defileu, a sto vise pred ministarstvom i skupstinom. Tako blokiras samo ono najneophodnije, umesto da se napravi kolaps u celom gradu.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #190 poslato: Jun 12, 2010, 10:45:21 pre podne »
Nečemo mi nikoga blokirati...samo dok se uparkiramo, dok pronađemo mesto, dok vidimo šta i kako...mislim, moraće da imaju malo strpljenja jer mi smo poznati po tome da smo malo trapavi a motori teški...pa neka izađe gospoda i neka nam oni pomognu tako da nećemo nikoga blokirati...jel' tako...tako, tako!!! ;D

gordanmg

• Gost
« Odgovor #191 poslato: Jun 12, 2010, 02:01:15 posle podne »
Ljudi nije mi jasna politika ove drzave....pa juce gledam politicari podrzavaju "paradu ponosa" pedere, lezbejke zbog radi jevrope a nas .......sramota al bas sramota. Pitam se koliko ima nastranih u nasoj vladi, ministarstvima itd

Van mreže Husar - MC DeWheels

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #192 poslato: Jun 13, 2010, 07:02:11 posle podne »
   Ljudima je pun svega, ne samo bajkerima, i verujem da cemo imati podrsku gradjanstva. Cutanjem necemo postici nista i ako nas bude na protestu i 5 hiljada. Moramo drzati govore i pricati o problemima jer ce nas samo tako cuti svi.
   Mediji nas ignorisu, kao i sve sto bi mozda dovelo do masovnog nezadovoljstva a nezadovoljstvo je ogromno i naravno ljudi krive EU a EU je najmanje kriva za sve sto nam se desava.
   Opterecuju nas sa svih strana i imam osecaj da uskoro necu smeti iz kuce izaci jer necu imati para ni struju da platim. A gde su deca a gde je porodica a gde smo svi mi kao jedinke...
   Bitno je da SVI prihvatimo filozofiju borbe za nasa prava bezrezervno jer samo tako nece biti bitno dal ce mozda nekog i uhapsiti a sve nas uhapsiti nemogu. Ako nekog i dirnu svi moramo stati u red i traziti isto.
   Ovo sto Nam se desava pocinje da ugrozava i osnovna ljudska prava.
   Moj predlog je da skampujemo u petak popodne ili uvece u pionirskom parku razgovaramo i drzimo govore na ovu temu a onda u subotu (ko moze jos sebi da priusti posetu moto skupovima) popodne na put.
   Bitno je da pricamo uzivo a ne virtuelno. Pisana rec je jaka ali izgovorena rec ima energiju i nezamislivu snagu....
nosim rock'n'roll u srcu kilometre osvajam

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #193 poslato: Jun 14, 2010, 10:11:50 pre podne »
 *556

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #194 poslato: Jun 14, 2010, 04:22:10 posle podne »
   Ljudima je pun svega, ne samo bajkerima, i verujem da cemo imati podrsku gradjanstva. Cutanjem necemo postici nista i ako nas bude na protestu i 5 hiljada. Moramo drzati govore i pricati o problemima jer ce nas samo tako cuti svi.
   Mediji nas ignorisu, kao i sve sto bi mozda dovelo do masovnog nezadovoljstva a nezadovoljstvo je ogromno i naravno ljudi krive EU a EU je najmanje kriva za sve sto nam se desava.
   Opterecuju nas sa svih strana i imam osecaj da uskoro necu smeti iz kuce izaci jer necu imati para ni struju da platim. A gde su deca a gde je porodica a gde smo svi mi kao jedinke...
   Bitno je da SVI prihvatimo filozofiju borbe za nasa prava bezrezervno jer samo tako nece biti bitno dal ce mozda nekog i uhapsiti a sve nas uhapsiti nemogu. Ako nekog i dirnu svi moramo stati u red i traziti isto.
   Moj predlog je da skampujemo u petak popodne ili uvece u pionirskom parku razgovaramo i drzimo govore na ovu temu a onda u subotu (ko moze jos sebi da priusti posetu moto skupovima) popodne na put.
   Bitno je da pricamo uzivo a ne virtuelno. Pisana rec je jaka ali izgovorena rec ima energiju i nezamislivu snagu....

*556 
Небитни пролазник

Van mreže aky

• Suvozac
  • *
  • Ride for life
« Odgovor #195 poslato: Jun 15, 2010, 09:40:09 posle podne »
Odlican post,ajde da organizujemo termin!
Bolje da se pravim lud, nego da to prepustim drugima...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #196 poslato: Jun 15, 2010, 10:42:04 posle podne »
Tako je TERMIN.je bitan i nadam se da će mo imati skoro okvirno datum!!

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #197 poslato: Jun 15, 2010, 11:29:07 posle podne »
Obratite paznju!

Jutros u jutarnjem programu kao gost se pojavio direktor Hitne pomoci i u opustenom razgovoru, slucajno pomenuo izmenu zakona o saobracaju ! ! ! 
  Rece da se radi na tome, ali je ispricao samo deo koji se tice prve pomoci - zapravo sadrzaja kutije prve pomoci.

Ako neko nesto zna ili cuje - neka odmah objavi. Bilo bi dobro da neko ( ko ima veze i vezice ) proveri ovu informaciju.

Nemojte zaboraviti odgovor nadleznih na zahteve AMS-a ( BJB-a ) u kojem se jasno kaze da ce ih pozvati i konsultovati kod sledece promene istog  zakona ( ZOBS ).

Ovo je jako bitno. Raspitujte se ...
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #198 poslato: Jun 16, 2010, 12:00:02 pre podne »
Treba proveriti.
Ali, ja mislim da je to samo preciziranje nedorecenih stvari u ZOBSU, kao sto je ostalo da se precizira nacin obavljanja tehnickog pregleda, polaganja vozackog ispita i sl.
...

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #199 poslato: Jun 16, 2010, 12:11:37 pre podne »
ima tu nesporazuma oko sadrzaja kutije prve pomoci....

PRVA POMOĆ mora da zadovoljava SRPS Z.B2.001 standard
-Sterilna kompresa od gaze-pojedinačno pakovanje 10x10cm, 5 kom.
-Sterilna gaza po 1/2 m-pojedinačno pakovanje 80x25cm, 2 kom.
-Streilna gaza po 1 m-pojedinačno pakovanje 80x25cm, 1 kom.
-Trouglasta marama 100x100x140cm,gustoće 20x19, 3 kom
-Adhezivni zavojni materijal(hanzaplast) 10x8cm, 5 kom.
-Lepljivi flaster 25cm x 5m, 1kom.
-Kaliko zavoj 10cm x 5m, 2 kom.
-Kaliko zavoj 8 cm x 5m, 2 kom.
-Kaliko zavoj 5cm x 5m, 2 kom.
-PVC kesa manja 20x30cm, 1kom.
-PVC kesa veca 40x60cm, 1 kom.
-PVC rukavice za jednokratnu upotrebu, 2 para.
-Izotermalni prekrivač 150x200cm, 1 kom.
-Makaze sa zaobljenim vrhom, 1 kom.
-Zihernadle, 6 kom.
-Zaštitno sredstvo za davanje veštačkog disanja, 1 kom.
-Papir i olovka, 1 kom
-Uputstvo o pružanju prve pomoći izdato od Crvenog krsta, 1 kom.
-Specifikacija sadržaja kutije, 1 kom.

planira se da se menja sadrzaj kutije (ovo gore je za cetvorotockase)