Unapred se zahvaljujem na toploj dobrodoslici ... sigurno se pitate odakle sam pobegla i u kojoj ludnici tako slabo paze na najozbiljnije slucajeve. Ime mi je Marina, profil izrazito Grcki ... njega je verovatno opevao i sam Homer, faca andjeoska, u sustini veliki matematicki problem sa teskim resenjem … devojka koja moze uraditi sve osim biti obicna. Moja duznost je da dozivim 90 godina ali ako vreme budem provodila sa vama ode moje srce.
Zalim ljude koji su se rastegli u duzinu a ne u pamet kao ja. Uvek sam bila osoba na koju se čovek mogao pouzdati, dakle: diskrecija, takt, hrabrost, umješnost, pronicljivost, odlučnost, rješenost na sve i samoinicijativnost…. jednostavno stvorena da drugima otezam zivot. Imala sam dobre ideje koje nisam dobro provela. U slobodno vrijeme dihtujem hipotalamuse, dilam multivitamine za multitalente, utjerujem duboke misli u plitke pameti i demistificiram dorate. Starost nameravam docekati u jednoj od ustanova koje se bave popravkom ljudskog tela i duha.
ZIVOTNI MOTO - Sto je ponudjeno ne podlijeze kritici.
ZAHVALNICA - Sigmund Fredu i Carl Gustav Jungu na ustupljenim materijalima.
UPOZORENJE - Za nanesene dusevne boli onima koji se upuste u konverzaciju sa mnom ne snosim nikakvu odgovornost.