Mart 30, 2026, 12:21:58 pre podne

Autor Tema: Ja  (Pročitano 5372 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Pera-Sopot

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: Ja
« Odgovor #20 poslato: Maj 16, 2010, 08:31:40 pre podne »
Pozdrav i dobrodosla, ti!
Kako je tebi lepo,kazi nam u cemu je tajna te tvoje opustenosti i takvog stila  komunikacije sa bajkerima! ???
pali gumu a ne dusu!

Van mreže Lemmy

• Vozac
  • *
    • motoRRi.com
« Odgovor #21 poslato: Maj 16, 2010, 09:32:01 pre podne »
Hello i pozz  8)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Maj 16, 2010, 10:32:16 pre podne »
Pozdrav

Van mreže aleksandar67

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #23 poslato: Maj 16, 2010, 11:28:05 pre podne »
Pozdrav
Vozis li sta?

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #24 poslato: Maj 16, 2010, 11:39:35 pre podne »
*302 *302 *302
Nasa naucna moc je pregazila duhovnu. Samo mi imamo vodjene projektile i nevodjene ljude. To Japanu zadugo nece poci za rukom .....
 ;D ;D ;D ;D ;D

Uz sav rizik da mozda nisam  dobro razumeo post, moram da kazem da mi izuzetno odgovara sto sam "nevodjen". Uz sav respekt za Marinu, ne bih da me iko "vodi".
...

Marina

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Maj 16, 2010, 11:57:47 pre podne »
Pozdrav i dobrodosla, ti!
Kako je tebi lepo,kazi nam u cemu je tajna te tvoje opustenosti i takvog stila  komunikacije sa bajkerima! ???
;) ;)
Tajna moje opustenosti sa bajkerima.... hmmmm pa zivot mi nije pruzio priliku pa sam od 13-te godine medju njima .... a bajkeri ko bajkeri od toliko ravnih puteva uvijek fataju neke krivine ....
 :D :D :D :D

Marina

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Maj 16, 2010, 12:10:37 posle podne »
Uz sav rizik da mozda nisam  dobro razumeo post, moram da kazem da mi izuzetno odgovara sto sam "nevodjen". Uz sav respekt za Marinu, ne bih da me iko "vodi".
;D ;D ;D
nevodjeni ljudi = ljudi koji ne znaju gdje udaraju ...... genijalno sam neshvacena !!!
 :D :D :D

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #27 poslato: Maj 16, 2010, 12:27:51 posle podne »
Da, pogresno izabrani termini, nesporazum.
Da je pisalo ono sto si htela, bar mislim, da kazes, mozda je trebalo da stoji "navodjeni projektili i nenavodjeni ljudi" a ne "nevodjeni", jer to ima drugo znacenje. Nas jezik je bogat finesama.
...

Libero

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Maj 16, 2010, 12:43:37 posle podne »
Da, pogresno izabrani termini, nesporazum.
Da je pisalo ono sto si htela, bar mislim, da kazes, mozda je trebalo da stoji "navodjeni projektili i nenavodjeni ljudi" a ne "nevodjeni", jer to ima drugo znacenje. Nas jezik je bogat finesama.

1. Marina dobrodošla, nadam se da ćeš te zube obrusiti.... ;)
2. @motoklasik: baš zbog finesa je to stari problem sa forumima, živu reč i akcenat ništa ne može da zameni. Još ako je pisač nepažljiv, eto kuršlusa u najavi...
3. Marina, samo pažljivo... živi ljudi. Popravni je tek na leto, pa biraj reči. Mada kad bolje razmislim i ne moraš...

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #29 poslato: Maj 16, 2010, 01:00:20 posle podne »
I jos nesto, bolje odmah na pocetku......
Nemoj, molim te, da  na ovom forumu ljude delis na one  "koji nemaju srece ni pameti da stvari sagledaju iz sireg ugla.",  ali se ti nadas da ces im to omoguciti.

Smatrati za sebe da si u grupi onih koji imaju pamet, cime se razlikujes od grupe onih koji je nemaju, je pomalo nepristojno.
...

joksa

• Gost
« Odgovor #30 poslato: Maj 16, 2010, 02:02:41 posle podne »
@Marina
 ;) ;)
Tajna moje opustenosti sa bajkerima.... hmmmm pa zivot mi nije pruzio priliku pa sam od 13-te godine medju njima .... a bajkeri ko bajkeri od toliko ravnih puteva uvijek fataju neke krivine ....
 :D :D :D :D

Ah, Marina, Marina, toliko si zagonetna i stura sa informacijama o sebi. Jel se u tvom bivsem il sadasnjem kraju govori ijekavica il ti omaskom izletelo? ;)

P.S. Znam za slucaj, cak i osobe, na drugom forumu kada se jedan nas vrlo cenjen kolega i drug lazno registrovao i predstavio kao zensko. Najbolji deo sledi kada urednik tog foruma krece u muvanje naseg kolege. :o ;D ;D ;D
« Poslednja izmena: Maj 16, 2010, 02:13:49 posle podne od strane Dexxter »

Marina

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Maj 16, 2010, 02:12:26 posle podne »
Dobro nam dosla Marina. Sta mislis o gordosti?
;)
Gordost je napast koja ne preza ni pred kakvim cinjenicama !!! Definitivno moj omiljeni greh .......
 ;)

Van mreže Pera-Sopot

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #32 poslato: Maj 16, 2010, 02:14:19 posle podne »
Marina,promeni avatar,odvratan je.Izgleda strasno.
pali gumu a ne dusu!

Marina

• Gost
« Odgovor #33 poslato: Maj 16, 2010, 02:19:44 posle podne »
Ako vi citate kao sto je napisano - pisi propalo !!!
Moto Laci  *4 u pomoccccccc  :D :D :D :D oni gledaju a ne vide, posmatraju a ne zapazaju ......

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #34 poslato: Maj 16, 2010, 02:35:03 posle podne »
Posle bez malo cetiri decenije provedenih na motoru, docekah srecom i ja da se najzad nadje neko da mi pomogne da progledam i da zapazim sto do sada nisam uspevao.
Cudo da sam tako do sada svo vreme obnevideo, uspeo i da prezivim tolike kilomerte.

Sada mi je lakse, ne brinem. Pojavili su se "neki", koji ce sve da objasne "nama" koji ne vidimo, ne zapazamo a nismo imali ni pameti.
Naravno do sada. Od sada nam je lako. Imacemo odgovore na sve nase dileme. Saznacemo i ono sto nismo ni znali da ne znamo.

...

farbach

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Maj 16, 2010, 02:44:38 posle podne »
e da mi je jednom vidim tri strane dobrodoslice nekom muskom. Zensko, pa jos bezobrazno, i eto ih kao musice na svetlo.

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #36 poslato: Maj 16, 2010, 03:11:31 posle podne »
Marko, ne bih ja ovo ni ovoliko pisao da znam da je zensko.
Sve imajuci u vidu komicni primer sa drugog foruma, na sta je u post scriptumu podsetio joksa par postova ranije.
...

farbach

• Gost
« Odgovor #37 poslato: Maj 16, 2010, 03:27:23 posle podne »
Pusti, vidi kolike zube ima.

joksa

• Gost
« Odgovor #38 poslato: Maj 16, 2010, 03:35:15 posle podne »
Pitomi Sremac, boji se zuba. ;D ;D ;D

Van mreže zzz

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #39 poslato: Maj 16, 2010, 03:50:33 posle podne »
Marina, izvinjavam se za off, vec sam ti pozeleo dobrodoslicu,

off: sada zelim u ime nas sa jeftinijim ulaznicama, pojasnjenje (moze i na pp) nekog upucenog o komicnom dogadjaju iz "komsiluka"? Sam nagovestaj me vec fino nasmejao, voleo bih cuti vise o tome  ;D
« Poslednja izmena: Maj 16, 2010, 04:17:11 posle podne od strane zzz »