Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Head. Verujem da se znamo.
Ok.Zivim u NS,vozim HD ,znam Gnjata kad je bio mali,Lalajka dok je vozio bicikl.Volim sve sto vole mladi narocito oni koji imaju 30 godina-od mature.Isao sam u Beogradjanku na sprat kad je CZ ENDURO 250 bio 1.700.000 a Tomos Elektronik 2.200.000.Santana je svirao za 1 crvenu ili cenera ili 10.000.tih godina .Kad sam bio u vojsci Marlboro je kostao 1200,vojnicka plata je bila 6000.Iso sam na Grobnik da vidim Ducati uzivou Osijek kad si panduri vozili MIO Hondu,bio na PRVOM skupu u Mitrovici,Kuli,Bijeljini,Novom Sadu.NA DRUGOMu Beogradu kod Carapica,kod Micka u Sapcu na vikendici.Poznajem prvog Hells Angellsa u bivsoj SFRJ.Slupao sam se 1967-bio sam suvozac.1991-izgurao coveku menjac iz kola,2007-udario me penzioner sa kecom,pa jos jednom te godine zena sa BMW.,2008-jos mi sude.Volim bicikle i drzim rekord u Novom sadu za 2006-tri puta su me lupila kola. Ne pijem otkako sam jurio tipa sa nozem na moto susretu u Osjeku.Jos uvek nosim noz u cizmi,Sem cizama nista drugo NIKADA ne nosim.Ne pusim.ne drogiram se.Ostavio sam onaj sajt jer su mi brisali post o godisnjici bombardovanja.Sa onog drugog sam isteran jer sam porucio gazdi da se pravi grbav.Nadam se da su moderatori zadovoljni?Molio bih da ovo obrisu kada procitaju
Jedan od Admina zadovoljan,a drugi nece brisati jer se to ovde uglavnom ne sme Pozdrav i dobrodosao
Dobro nam dosao
pozdrav i dobrodosao pročitano sve može se brisati.
Pozdrav za Head-a,