Mart 31, 2026, 12:41:02 pre podne

Autor Tema: Vesti iz BLISKE prošlosti i budućnosti: kad, gde, kako, kuda, s kim i zašto  (Pročitano 13307 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
  • Pol: Žena
Vesti iz BLISKE prošlosti i budućnosti: kad, gde, kako, kuda, s kim i zašto
« poslato: Jul 05, 2010, 01:15:02 posle podne »
Evo jedne teme koja mi nedostaje na forumu: gde ste bile ovih dana, kuda i kako ste se vozile, kuda planirate i treba li vam društvo. Umesto da tražimo po putopisima gde ćemo se lepo provesti ili da se dogovaramo na čatu ili da dve-tri nedelje organizujemo zajedničku vožnju, ovde možemo na jednom mestu preporučiti ili na brzinu sastaviti ekipu za poslepodnevni ili celodnevni provod ;). Ili možemo najaviti gde ćemo biti, a ko može, jednostavno se priključi.
Malo je žena u ovom hobiju i mislim da ćemo se lakše ovako sastaviti i upoznati. Na kraju krajeva, ne možemo redovno odvajati nekoliko dana za dobru turu  :-[.
Znam da i muški zalaze u ovaj naš kutak, a verujem da niko ne bi imao ništa protiv da se i oni pridruže. ;)
Da dam primer:  8)
« Poslednja izmena: Jul 06, 2010, 10:39:36 pre podne od strane Silvana »

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
Odg: Vesti iz prošlosti i budućnosti: kad, gde, kako, kuda, s kim i zašto
« Odgovor #1 poslato: Jul 05, 2010, 01:42:17 posle podne »
... evo na primer, juče smo se na brzinu dogovorili da idemo do Obedske bare: Viktor, Šaki, Dani i ja. Naravno, predomislili smo se brzinom svetlosti jer bi nas put odveo preko Beograda i autoputa, što ne želimo, ili nekom manje zanimljivom trasom, pa smo rešili da odemo na Frušku goru preko Perleza i Titela.
Mene je uvek bilo malo strah od tog mnogospominjanog Venca, jer jedna devojka reče nešto tipa: ne bih da idem sama preko Venca i sl. Sećam se da se kao suvozač nisam proslavila neustrašivošću. Ali ovo vozačko iskustvo me je iznenadilo: uspon u krivinama, dve trake, šuma - ma divota! A na Vencu sila motorista (sasvim sigurno i neko od vas ko ovo čita :)), a svi sede po grupicama i merakli uživkaju. I baš eto mislim kako bi bilo dobro da sam ovakvo ohrabrenje pročitala ranije, priuštila bih sebi to zadovoljstvo nekoliko puta dosad. Poseban doživljaj je bilo spuštanje... mmm... A rado ću se vratiti da ispitam i one ostale puteve.
Dakle, otvaram temu za mini vožnje, brzopotezne, a evo i malo sličica, mada nisam spremila aparat da potraju baterije i za krajolik. A nisam ni htela da postavim putopis  ;)
Šaki

Viktor

Dani

Juče bilo ovako. Gde ste vi bili? Kako ste se proveli?
« Poslednja izmena: Jul 05, 2010, 03:53:47 posle podne od strane Silvana »

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #2 poslato: Jul 05, 2010, 10:14:58 posle podne »
Ili su svi bili na nekom skupu, pa pišu u toj temi, ili su svi bili na dužem putovanju pa pišu putopise. Ili sam se samo ja provozala s društvom ovih dana >:D.

Zverka

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Jul 06, 2010, 09:06:08 pre podne »
 :D
eee super tema
aj sad...petak  sam se  uglavnom svrljkala  po gradu  ...
subota okolina indjije
a nedelja

FRUSKA GORA  do  MANASTIRA GRGETEK ( nadam se da sam bar  lepo napisala ime)
tura je  bila  odlicna i  bila  bi jos bolja da nije predhodnu noc padala kisa
u dolasku ka manastiru u nekoliko navrata sam BUKVALNO MORALA DA STANEM da bi prosla normalno
toliko je  bilo  sto kamenja  sto  kamencica...
nazalost nemam slike jer u glavnom ove sitne voznjice se nigde ne pisu ...PA eto
al ...
manastir je  JEDNO SKROMNO AL  PRELEPO MESTO ...
nisam neki fanatik sto je  "svake nedelje u crkvi posti itd..." al ovo mestasce me totalno odusevilo
da me pitate koji je  put ...NEMAM POJMA-samo pamtim negde sam videla  KRUSEDOL...
no ...
put je  pored kamencica i  tih  zajebancija  stvarno bio  super doduse na jednom delu je  uzasno uzak  pa treba voditi racuna o "voznji "
nego da krenem sa pravom pricom...
od manastira  SAMA SE UPUSTAM U KRIVINICE na fruskacu ...
skrenula sam levo "kod alburkerkija" i URAAAA
iskreno nemam pojma kuda sam isla i kako sam BAS TU .. al  voznja  od manastira je  bila  KUD ME TOCAK ODVEDE...
nekim cudom me odveo do IRIGA...pa ja opet  odatle zalutam... A STVARNO SAM ZELELA DA ODEM NA iriski NA KAFU ...
nakon skoro 200km predjenih DVE zverke su iz neke  sporedne ulice usle u rumu ...
pa odatle KA PAZOVI..itd..
nemam strah od fruskaca...cak mi se MNOOOGO SVIDJA...jedino na sta bi vam onako  skrenula paznju ...
pocele  su da se obradjuju njive...BLATA  NA PUTU je  u nekoliko navrata  bilo toliko da je  meni  motoric  NON STOP  vrckao
inaace...KO HOCE SA JA  DO  VUKOVARA  NA KAFU :)

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
Odg: Vesti iz BLISKE prošlosti i budućnosti: kad, gde, kako, kuda, s kim i zašto
« Odgovor #4 poslato: Jul 06, 2010, 10:34:37 pre podne »
Dopunila naslov, da ne bude zabune ;)
SG sam se i ja navukla na Frušku goru :D. Moram da joj posvetim još neku vožnjicu.
Ja bih mogla motorom nekud tek sledeće sedmice, imam od sutra goste, do nedelje.
E sad, je li off topic ako kažem da te goste vodim kolima kod Dede u Krepoljin u petak? Možda bi neko hteo motorčekom, pa da se tamo vidimo. Pastrmka za ručak i banjanje u izvoru tople vode posle podne.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • Free Rider
    • Private Website
Odg: Vesti iz BLISKE prošlosti i budućnosti: kad, gde, kako, kuda, s kim i zašto
« Odgovor #5 poslato: Jul 06, 2010, 11:01:56 pre podne »
Pa niste samo vi bile na Fruškoj Gori.  ;D
U subotu krenem ka Novom Sadu sa drugarom i njegovom suprigom, tek kupio novog jačeg čopera, pa da ga isprobamo. Kada smo krenuli bilo je sunčano, medjutim ispred Rume se namrčilo, htedoh da svratim do prijatelja iz kluba i da sačekamo da prodje nevreme, ali i oni otišli za Šabac. Dobro, šta je tu je, krenućemo prema Irigu pa ako krene da pljušti svratićemo tamo negde  u kafanu dok ne prodje. To je bila moja pogrešna odluka. Na pola puta počinje da poliva i čini mi se da je bilo i malo grada, nosi me sa puta i smanjujem na 40/h, a zaklona nema. Kišno odelo imam, ali pošto drugar i njegova žena nemaju, računam dok ga obučem možemo stići do Iriga. Još jedna pogrešna odluka. Posle 2 km svi mokri do gaća. Prolazimo raskrnicu Vrdnik - Irig, skrećem desno, još par krivina i tu smo, medjutim primećujem da ovih dvoje nema iza mene. Vraćam se nazad a moj drug i njegova supruga se čiste od blata, motor blatnjav, držač upravljača malo iskrivljen, rezervoar malo dobio od ručke. Uleteo u rupu koju nije video od vode, šta li je, i izvrnuli se. Vidim dobro su, psujem i vreme i put, pa se na nekim način osećam i krivim što sam ih zvao. Posle opet prebacujemo na šalu, jer u suštini dobro su a ni motor nije pretrpeo neku veliku štetu. Stojimo onako na kiši (sad nam je već svejedno jer smo skroz mokri) i lupetamo nešto pa udri na zajebanciju, šta drugo? Oni odlučuju da nastave samnom i ako su sad osim što su mokri i iscepani i blatnjavi. Iriški Venac pa Alibegovac kod Brothersa na "seljobers party". E posle mi već nije bilo žao što sam imao takvo putešestvije i u momentu sam sa ekipom koja zaista zna da napravi štimung, sve zaboravio.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #6 poslato: Jul 06, 2010, 02:10:25 posle podne »
Oni odlučuju da nastave samnom i ako su sad osim što su mokri i iscepani i blatnjavi. Iriški Venac pa Alibegovac kod Brothersa na "seljobers party". E posle mi već nije bilo žao što sam imao takvo putešestvije i u momentu sam sa ekipom koja zaista zna da napravi štimung, sve zaboravio.

Bravo, majstori! To je duh!
Ja sam na jednoj vožnji (opet Krepoljin) upala u onaj bazen s toplom vodom, sve obučena. Otad ne idem bez rezerve  ;).

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #7 poslato: Jul 06, 2010, 03:06:12 posle podne »
pa di ste vi mislili da ovo peodje bez mene!!!    >:D  >:D  >:D  >:D

Evo ja da se prijavim za Frusku Goru. Cula Rasa da tamo ima nekih termalnih izvora pa bi mogli da to proverimo....

dakle kad ste se hoce?

ja mogu......... Odmah....  ;D

a vi?

da se skupimo recimoooooooooooooooo za petak?

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #8 poslato: Jul 06, 2010, 04:41:16 posle podne »
Cula Rasa da tamo ima nekih termalnih izvora pa bi mogli da to proverimo....

Termalne izvore može da ti opiše Silvana iz prve ruke.  *76

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #9 poslato: Jul 06, 2010, 06:44:02 posle podne »
Ćuti, šta misliš da sam upala u čizmama i s kacigom :D. Ali neki su ovde neki dan bili mokri, citiram - do gaća, u čizmama i s kacigom, i to bez izvora  >:D.
@Sandra
Nisam slobodna do ponedeljka (vidi raniji post), što vas ne sprečava da idete, a mene čak opravdava da vas pomalo mrzim  :-*

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #10 poslato: Jul 06, 2010, 06:48:02 posle podne »
A da, termalni izvori su valjda u Vrdniku.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #11 poslato: Jul 06, 2010, 06:49:04 posle podne »
Ali neki su ovde neki dan bili mokri, citiram - do gaća, u čizmama i s kacigom, i to bez izvora  >:D.

Ma pusti ludake  :P ;D

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #12 poslato: Jul 07, 2010, 12:00:36 pre podne »
Ćuti, šta misliš da sam upala u čizmama i s kacigom :D. Ali neki su ovde neki dan bili mokri, citiram - do gaća, u čizmama i s kacigom, i to bez izvora  >:D.
@Sandra
Nisam slobodna do ponedeljka (vidi raniji post), što vas ne sprečava da idete, a mene čak opravdava da vas pomalo mrzim  :-*

neka, neka Profesorka, cekacemo mi tebe.... onda od ponedeljka....
 :)

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #13 poslato: Jul 07, 2010, 05:08:25 posle podne »
Ma ne, samo vi istražujte, a kad izvidite, vodite i mene ;D.

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #14 poslato: Jul 07, 2010, 09:54:22 posle podne »
inaace...KO HOCE SA JA  DO  VUKOVARA  NA KAFU :)

kad ides Zveri?

Zverka

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Jul 09, 2010, 07:49:24 pre podne »
kad ides Zveri?
NEMA  ODREDJENO ...
ja onako pitam da znam dal  mogu da vrbujem nekog u poslednjoj  sekundi :)

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #16 poslato: Jul 11, 2010, 09:09:22 posle podne »
Fruška gora, Iriški venac: sreda, četvrtak ili petak?

Zverka

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Jul 11, 2010, 09:33:17 posle podne »
Fruška gora, Iriški venac: sreda, četvrtak ili petak?
;D ;D ;D ;D ;D

peetak???  :P

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #18 poslato: Jul 13, 2010, 12:18:12 posle podne »
Hajde da još malo poviknemo da vidimo ko će se prijaviti, pa da utvrdimo termin ;)

Kalina

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Jul 13, 2010, 01:56:36 posle podne »
ja bih da idem, ali radim do 14.00. Posle mogu