Mart 28, 2026, 06:29:48 pre podne

Autor Tema: bmw r67/2  (Pročitano 2869 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

rale gromovi

• Gost
bmw r67/2
« poslato: Februar 23, 2008, 05:01:41 posle podne »
nasao sam oglas o bmw r67/2 600ccm, a nigde na netu nemogu da nadjem neke specifikacije o njemu, jedino sam nasao da ima 28 konja.
Dali neko ima iskustvo sa ovim motorom, neke preporuke ili dali nesto treba da znam pre kupovine. cena je 1800eu custom chopper iz sabca "civije" je prodaju... Zanima me recimo izmedju ostalog maksimalna  brzina, potrosnja, izdrzljivost, mogucnost nabavke delova sa obzirom da je '53 god i dali je pouzdan, unapred zahvalan.
Zanima me takodje posto se dvoumim izmdju ovog i nekih hondinih copera sa v masinama fv 750 c, vt 500 - 700, shadoe nesto do 1800eura uglavnom.

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
Odg: bmw r67/2
« Odgovor #1 poslato: Februar 23, 2008, 06:27:01 posle podne »
e druze,ja sam iz civije.reci mi kod koga si nasao motor.ima ovaj jedan r65 ali stvarno ne znam ko ima r67,ima ovaj jedan jos ali nisam siguran koji je model a ne znam ni da ga prodaje.mogu ti se detaljno raspitati.ljubitelj sam BMW-a,mogu ti reci da su to besmrtne masine.vazdusno hladjenje,mali obrtaji,bokser masina,neko je voli neko ne,kardan.....jako kvalitetni motori i nisu komplikovani za odrzavanje,skoro da nema sta sem guma i da se dira,i redovnog servisa

rale gromovi

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Februar 23, 2008, 07:14:25 posle podne »
na moto berzi sam ga naso zelene je boje preradjen je u coper verziju

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #3 poslato: Februar 23, 2008, 09:41:28 posle podne »
Dal je to bio motor od matorog Krokija?
ako je taj...znam svashta o njemu!
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #4 poslato: Februar 24, 2008, 12:45:56 pre podne »
krole jeste imao bmw-a nekog preradjenog,imao je automobilsku gumu valjda ako se dobro secam ne znam sta je bilo sa tim motorom,da li je jos u njegovom vlasnistvu.mogu se raspitati,njega coveka nisam skoro video,malo se nesto udaljio,ali krole nije clan MC CIVIJA samo je redovan posetilac kluba