Mart 28, 2026, 02:55:40 pre podne

Autor Tema: Winter PARTY u Vrscu ! Zimska zurka u organiziciji MK VRSAC  (Pročitano 6057 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MK MUŽLJA

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
    • http://www.motoklubmuzlja.com
Odg: Winter PARTY u Vrscu ! Zimska zurka u organiziciji MK VRSAC
« Odgovor #20 poslato: Novembar 01, 2010, 10:49:19 pre podne »
I meni  ;D, tj. nama!

MK MUŽLJA

Van mreže MK MUŽLJA

• Dobar Vozac
  • **
    • http://www.motoklubmuzlja.com
« Odgovor #21 poslato: Novembar 03, 2010, 12:47:17 pre podne »
Eto, sročih to u par reči na našem sajtu: http://www.motoklubmuzlja.com/index.php?option=com_content&view=article&id=263%3Avrsac2010winter&catid=60%3Aputovanja2010akcije&Itemid=73&lang=en

Da nam Vrščani nisu samo pro forme pobratimski klub odavno se pokazalo kao istina. Verovatno se bratimljenje i ne bi desilo da nismo slično šašavi, luckasti i, na kraju krajeva, zdravo opušteni (počeo sam da se prose....m na samom početku storije, i to mi se redovno dešava svaki put kada imam veliku pauzu u pisanju... :) ). No, sve u svemu, svake godine naši pobratimi prave Halloween moto party, i mi ovo događanje ne propuštamo.

Deo ekipe iz našeg kluba pred sam polazak na maskenbal. S' leve: Julka, Vajda (ovo mu na mađarskom dođe visoko kotirani Rom na njihovoj društvenoj lestvici), Pčelica Maja (iliti na japanskom Osa Ubica), Gušter Maša (zaostali repovi naše narodne vojske) i Majstor Bob. Što se tiče ove poslednje maske, sasvim slučajno, ali desilo se Jednačenje suglasnika po zvučnosti i to Ozvučavanje, odnosno jednostavnim jezikom rečeno: moja prošlogodišnja maska POP sada postade BOB :) Više o jednačenju suglasnika po zvučenju na wikipedia, a više o pretvaranju Pop-a u Bob-a i mnogim drugim stvarima u nastavku teksta...

Ono što je u mnogome uticalo na činjenicu da smo moja žena i ja i u poslednjem trenutku odlučili da se maskiramo jeste informacija da će se pre maskenbala održati Skupština MAS-a (Moto Asociijacija Srbije). To je značilo da Kristi (Predsednik MK Vršac) i Beli (Predsednik MAS-a i član MK Vršac), kao i mnogi drugi koji su trebali da uzmu učešće u Skupštini, neće biti maskirani! Što je i razumljivo, jer zaista bi smešno delovalo da Kuvar otvori rad Skupštine, Petao vodi zapisnik, a Zmaj se javlja za reč dok ga posmatraju Indijanac i Klovn iz zadnjeg reda... :) Međutim, kada su se pojavili Romi (u al' sam politički korektan!) - Kuklee kao Vajda i Natika kao Julka i Šinko (Hell rider ili šta god bio), odluka je pala: Bez maski ne polazimo na put!

Šinković!

I ostatak ekipe:

Čendilee u prvom planu.

Klaudilee

I moj favorit za to veče: Kaaaaazeeeeeleee

niko ga više neće oprati ako priložim i sledeću fotografiju, a priložiču je nezvao se ja Lorimer (a i ne zovem se tako :) )

U stvari moram da prokomentarišem! Ukoliko sam ja prošle godine bio magnet za dokone ljude koji nisu imali druga posla nego da se tuku sa Popovima (čitaj: udaraju bez razloga popa po licu samo zato što nije pravi pop već maskiran), ove godine je tu ulogu preuzeo Kazi. Međutim, imali smo sreće pa niko nije napao našeg Davida u ovoj opštoj homofobičnoj atmosferi (ne kažem da kandidata nije bilo! :))

- - - - - - - - - - - - -

Pa da krenemo konačno put Vršca.

Put nije bio toliko jednostavan kako smo do sada navikli jer je most kod Sečnja bio zatvoren.

Prva ekipa na čelu sa Šinkovićem ode na vreme da stigne na prijem u klubskim prostorijama (free chicken (Gallus gallus domesticus) - danas sam jako pametan, i free beer).

Mi ostali, sa dvoje kola uputismo se malko kasnije putevima kojima se ređe ide, putevima nama manje znanim kroz južnobanatska sela. U jednom trenutku smo se toliko poistovetili sa tim Putevi kojima se ređe ide da smo izleteli sa asfalta i zaglibili se u neki poljski put! Ovo se odigralo kod sela Padina. No na sreću niko nije povređen niti su vozila oštećena te smo mogli da nastavimo put Vršca.

U Vršcu nas ostatak ekipe čeka u nekoj lokalnoj birtiji i krećemo na party uz pratnju našeg domaćina Senada. Bila je to prilika da "prodefilišemo" vršačkim korzom i maksimalno privučemo pažnju.

Dolazimo do kluba XXX (ako se dobro sećam), mesta sličnog prošlogodišnjem. Podrum ali, meni lično, mnogo prijatniji od prošlogodišnjeg.

Evo, koliko da osetite prostor.

Ja sam iskoristio priliku i polepio par plakata koji najavljuju našu Winter partiju koja će se održati 27.11.2010.

pagandni materijal spreman za rasturanje.

Dok sam ja radio na promociji žurke, ostatak ekipe je bacio sidro nedaleko od bine i počeo da uživa u druženju i ispijanju pivca.

Naš pripravnik Zivatar (u prevodu sa mađarskog - Nepogoda), nikako nije mogao da se odluči šta da bude na maskenbalu pa se na brzinu snašao i preobukao se u konobara iz MK MUŽLJA kluba (trebalo se i toga setiti!). Međutim, ta maska i nije bila toliko laka, momak je trebao da nas snabdeva pićem celo veče (muka je to pripravnička!).

Po ekspresiji njegovog lica da se zaključiti da mu zaduženi posao nije teško pao! :)

- - - - - - - - - - - - - -

Što se tiče ostalih, mogu da ocenim da je ok 30% gostiju blo maskirano i zaista ne razumem ljude koji ne iskoriste ovakvu priliku malo da daju sebi oduška, ali oni znaju zašto. Što bi reko Ilija Gonzales: "Pa ja kad popijem, već sam dovoljno čudovišan! Gde još da se maskiram?" :)

Pa kad pomenusmo Iliju:

A, kažem, bilo je i maskiranih:

Let there be rock!  (koliko sam razumeo devojka je iz Rumunije)

...

Caki i Mario, u preobuci koja uvek zna biti mač sa dve oštrice jer lako je biti Dr i sestra, ali nije lako biti valjan. Oni su ovoga puta pobrali simpatije i visoke ocene za maskiranje:

Ja sam toliko bio oduševljen da mi se slošilo... :)

Sva sreća pa medicinske sestre nisu u užem krugu muških  fantazija, tako da ova slika neće u meni izazvati nikakve neželjene asocijacije :)))))

- - - - - - - - - - - -

Dok su se sa jedne strane nizale profesije (doktori, policajci, majstori, vojnici) sa druge strane su se okupljali insekti! Predstavljamo vam pčelu i pauka u "smrtonosnom" zagrljaju ovog drugog :)

Ja sam se, blago je reći, oduševio sa Gospinom kreacijom! Dakle dobitna formula bi glasila: mnogo mašte uz malo materijala koji ti nadomak ruke i maska je to!

Još po koja:

Bad Guys!

Adams (čitaj: Adega) family:

Jedna sa Ocem:

Ovu sam postavio kako bi iskoristio priliku i ispričao vam dogodovštinu od prošle godine. Dakle, kako sam naveo na početku storije, prošle godine bejah Pop. I stojim ti ja na ulazu u klubske prostorije i blagosiljam dobronamernike koji su ulazili u iste kad ono nailazi neki Šeik! Blagosiljam ti ja i njega, da se ne nađe uvređenim, a Šeik ti stade i kaže: "Poštovanje Brate, ali ne blagosiljaš kako valja! Prsti ti ne stoje kako treba!" I pokaže ti on meni kako treba da stoje prsti te ti ja iz sprdnje kažem: "Pa ti mora da si pop, kada znaš ove stvari!" A kaže ti Šeik, "Jesam! Samo sam se maskirao!!!" :)))))))) Kako že život čudesan! Eto, zato mi je ova draga. A ove godine je bio lijen pa se nije maskirao, nego došao u svojoj odeždi. :)

- - - - - - - - - - -

Dok smo se mi dobro provodili muzičku podlogu su davali Bane Gluvakov (kažu Van Gogh gitara, al ja ti se ne razumem u te bendove) i njegov bend. Moram da priznam da mi je mjuza veoma prijala, a i mojoj Pčelici  jer nisam mogao da je odvojim od iste (u trenucima kada sam osetio da je alkohol - Vrag, uzeo šalu i kada sam želeo da krenem put kuće...).

- - - - - - - - - - -

Čokanlije, obešenjaci (kako sam se samo setio ove reči, obešenjak - nestaško), potrudiše se da i ovo veče ne prođe bez njihovog performansa. Ovoga puta proklamovanje Kristija u člana pripravnika MK Čokanlija:

Skontaj kesu u kojoj se nalazio poklon! :)

- - - - - - - - - -

I tu se sad parti dešavao na svim nivoima. I dole i gore, kako je god ko i gde stigao, kako samo to zna da bude na dobrim partijima.

Ovo su nestašluci na gorenjem nivou u kasnim večernjim i ranim jutarnjim časovima.

U isto vreme u "podrumu":

Sve u svemu, kako se jutro bližilo, tako smo jedan po jedan kretali polako kući. Neznanim putevima banatskim, neznajući da je moguć prelaz preko sečanjskog mosta. Ja i Ildiko, žena mi, smo poslednji krenuli i najduže smo putovali put kuće. Jer ja sam bio navigator ali sam imao važnija posla i putovanje provedoh u snu, dok se Ildi borila sa silnim selima i raskrsnicama na kojima je bilo mnoštvo znakova koji su vodili u Zrenjanin, tako da se neretko pitala: "Da nije Zrenjanin poput Rima, pa da svaki put vodi u Zrenjanin?!"

- - - - - - - - -

Ovaj izveštaj o maškarama završavam, po meni, sa apsolutnim pobednikom što se tiče maski za Halloween parti kod vrščana ->

Pipi duga čarapa! Maskenbali me vraćaju u detinjstvo... (dečko je inače visok oko 2m...)

- - - - - - - - -

Eto tako, ostao sam dužan pobratimima izveštaj sa letnjeg skupa u Vršcu, veoma interesantnog, ali sada sam se iskupio. Nadam se!

Do čitanja!

« Poslednja izmena: Novembar 03, 2010, 01:01:34 pre podne od strane Ivta »

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Novembar 03, 2010, 01:02:45 pre podne »
Bravo majstore  :)

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #23 poslato: Novembar 03, 2010, 10:31:02 pre podne »
Uaooo VELIKO BRAVO za Boba mislim Popa mislim Robija :)

Van mreže KLResho

• Vozac
  • *
  • Dva kotača su dovoljna
« Odgovor #24 poslato: Novembar 05, 2010, 12:51:50 pre podne »
Proveo sam dva lijepa dana u Vršcu.
Prvi put sam bio sad i baš mi se svidjelo.
Doći ću opet sigurno!

Hvala svima na super druženju,isplatilo se potegnuti 500km do vas.
Puno vas sve pozdravljam u nadi da se vidimo čim prije!