Ljudi koji su u inostranstvu ili se snabdevaju uljima iz inostranstva, sasvim komotno mogu da menjaju na 8-10 ili više hiljada kilometara odnosno, na 10% manje nego što piše na deklaraciji proizvodjača. Kupiti ulje od domaćeg uvoznika i ne promeniti do 5.000 je ogroman rizik po mašinu. Niko ne može da me ubedi da je naš recimo motul bolji, a jeftiniji je nego u Nemačkoj za više procenata. U okolini Smedereva postoji "fabrika za proizvodnju ulja", poznajem vlasnika izuzetno dobro i znam da toči ulja u buriće sa ruskih brodova koji prolaze Dunavom.Sve plastične kante imaju original holograme i original deklaracije o uvozu jer poseduje mašinu za izradu nalepnica plaćenu više hiljada evra (ponekad nam pravi za motor ili auto po koju nalepnicu...), zeleni burići u koje pakuje "castrol" su potpuno indentični originalnom itd,itd. Ja sam u takvom grču kad kupujem ulje da to nije normalno, a trošim ga za razna vozila prosečno 30-tak litara mesečno i predstavlja mi problem stalno donošenje iz inostranstva. Za sad BP (British Petrol) koristim i izuzetno sam zadovoljan ali, kupujem ga samo u jednoj prodavnici u gradu jer znam vlasnika i znam da je častan čovek i da je ulje stvarno iz uvoza.