Mart 29, 2026, 05:23:06 pre podne

Autor Tema: MAS na sajmu turizma u Beogradu.  (Pročitano 5201 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
MAS na sajmu turizma u Beogradu.
« poslato: Mart 01, 2008, 09:50:07 pre podne »
 U subotu od 15.00 MAS ce imati svojih 2 sata prezentacije na sajmu u hali 14. Ko moze neka dodje. Deki preuzima ovu akciju jer ja zbog smrtnog slucaja nemogu da idem.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
Odg: MAS na sajmu turizma u Beogradu.
« Odgovor #1 poslato: Mart 01, 2008, 11:46:08 pre podne »
Na sajmu cega? I na kakvu prezentaciju mislis???

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Mart 01, 2008, 12:55:03 posle podne »
Mi smo pomalo i turisticka prica - moto skupovi kod nas i preko. Godisnje kroz Srbiju prodje 85.000 motora u tranzitu. Bilo bi veoma dobro kada bismo bar deo ovih motorista svratili u neki nas klub ili na neki nas skup. Slozicete se? Na sajmu cemo deliti CD - ove sa svim klubovima i kalendarom nasih skupova. Hala 14.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Mart 01, 2008, 01:13:41 posle podne »
Prava stvra. pravi potez SVE POHVALE  ;)

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Mart 01, 2008, 01:32:19 posle podne »
Svaka cast na ideji!!! *34 *34

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #5 poslato: Mart 01, 2008, 01:43:05 posle podne »
Ovo moze da bude dobra uvertira za predstojeci sajam motocikala i automobila u BGD-u, gde jos bolje moze da se pripremi i osmisli prezentacija MAS-a, moto-skupova i ostalih akcija iz naseg moto sveta.

Danas idem na prvi rodjendan kod malog kumica. Neki red mora da se zna, Kum nije dugme, a kuma nije dugmetara. ;D ;D ;D

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Mart 01, 2008, 03:01:08 posle podne »
Ovo moze da bude dobra uvertira za predstojeci sajam motocikala i automobila u BGD-u, gde jos bolje moze da se pripremi i osmisli prezentacija MAS-a, moto-skupova i ostalih akcija iz naseg moto sveta.

Danas idem na prvi rodjendan kod malog kumica. Neki red mora da se zna, Kum nije dugme, a kuma nije dugmetara. ;D ;D ;D
U svakom slucaju da dobra uvertira samo sto je pravi sajam  motora vec peta godina u Novom Sadu (ove godine je od 17 do 20 aprila) a ovo u Bg- pored automobila nikad nije bilo to to...mada svaki vid predstavljanja MAS-a je odlican ma gde on bio.......i verujem da se MAS na sajmu u NS-u nece obrukati JEL TAKO NOCO, DEKI I VLADANE?????!!!!!!!!!!!!  ;)

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #7 poslato: Mart 02, 2008, 10:45:57 posle podne »
Dobio sam ponudu za Beograd i mogu Vam reci da su cene zakupa prostora previsokoe za nas budzet. Ako ne nadjemo neko resenje da se dogovorimo sa organizatorima da se prikljucimo nekom tesko da cemo moci to da isfinansiramo. Za Novi Sad smo razgovarali sa Zeljkom iz Moto Magazina i on je spreman da nam ustupi deo prostora tako da cemo tamo da budemo veoma zastupljeni...
 Inace na juce na sajmu su bili predstavnicu klubova (Ljuba - Petrivac, Peca - Orlovi,Lari - Smederevo, Vlada - Velika Plana, Soko - Kostolac...) sa Dekijem na celu (on je nastavio za Bijeljinu) i utisci su veoma impresivni.           Ocekujemo izvestaj.

adega

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Mart 02, 2008, 11:06:49 posle podne »
ovo bilo super a kada ce da bude??

ljupcelimar

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Mart 03, 2008, 09:58:58 posle podne »
Pozdrav ljudi evo da se javim bili smo na sajmu bilo je sve ok imam inekoliko slika postavicu ih sto pre imam i sa ostalih desavanja pa cu sve to u kompletu da dostavim LJUBA-PETROVAC

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #10 poslato: Mart 04, 2008, 03:16:52 pre podne »
Dobio sam ponudu za Beograd i mogu Vam reci da su cene zakupa prostora previsokoe za nas budzet. Ako ne nadjemo neko resenje da se dogovorimo sa organizatorima da se prikljucimo nekom tesko da cemo moci to da isfinansiramo. Za Novi Sad smo razgovarali sa Zeljkom iz Moto Magazina i on je spreman da nam ustupi deo prostora tako da cemo tamo da budemo veoma zastupljeni...
 Inace na juce na sajmu su bili predstavnicu klubova (Ljuba - Petrivac, Peca - Orlovi,Lari - Smederevo, Vlada - Velika Plana, Soko - Kostolac...) sa Dekijem na celu (on je nastavio za Bijeljinu) i utisci su veoma impresivni.           Ocekujemo izvestaj.
Precednice kad je Novi Sad ? Mogao bi da se veoma lako prikljucim u necemu (bar me za NS ne jebe kilometraza) ako ima potrebe?
LIVE TO RIDE , RIDE TO LIVE
2 SU NAM TOCKA , A 1 ZIVOT
NE BRZE OD ZIVOTA

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: Mart 05, 2008, 02:25:27 posle podne »
Precednice kad je Novi Sad ? Mogao bi da se veoma lako prikljucim u necemu (bar me za NS ne jebe kilometraza) ako ima potrebe?
17-20 aprila

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #12 poslato: Mart 05, 2008, 08:11:46 posle podne »
Preneli su mi utiske ovi moji iz turisticke organizacije, kazu da je bilo fenomenalno.  ;D ;D ;D

Doneli su mi CD i prospekte. *34

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Mart 18, 2008, 08:28:06 posle podne »
ICE vidimo se u Novom Sadu.

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **