Septembar 30, 2023, 09:20:11 posle podne

Autor Tema: jakna WingX  (Pročitano 2123 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kuglica14

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
jakna WingX
« poslato: Februar 02, 2011, 10:24:06 posle podne »
interesuje me da li je neko imao mozda jaknu Wingx,zemlja porekla nemacka ,ima protektore na leljima ,laktovima i ramenima,probao sam je u radnji i cim sam izasao posela je da lije kisa bio sam skroz suv unutar jakne i bilo mi je strasno vruce,i ako napolju nije bilo vise od 6 stepeni sigurno (proverio sam kad sam seo na motor)ni kap nije propustila, inace ima i po dva steznika na rukavima to su na podlaktici dva stepena stezanja i na bicepsu dva stepena stezanja, pored normalnog na zglobovima saka.ima i zimsku postavu ukupno dva unutrasnja dzepa jedan oba na sebi imaju cicak traku,i spoljna 4 svi sa cicak trakom i rajfeslusom. pojas oko stuka za zatezanje i reflektujuce trake po ledjima i na grudima. osnovna boja je crna a reflektujuce trake su crvena i siva.

Ako je neko nosio ovakvu jaknu, zelim samo informaciju kako se ponasa,jel leti vruce u njoj kad vozite i bez postave naravno, jel nezgodna za odrzavanje, posto joj je cena u odnos na druge jakne bila iznenadjujuce mala , napominjem da sam je uzeo u radji sa moto opremom.i da je ovo bio najmanji model za odrasle to je xxl, jer sam visok 182 i tezak 96 kg,( ravnomerno sam popunjen pa na slikama ne izgledam debeo hehe),kako treba da je stitim posto su mi rekli za neki sprej za jakne .

p.s. cenu necu napisati posto ne vrsim promociju nego sam je trazi po forumu ali je nisam nigde nasao pa me interesuje.
hvala
kuglica14
Honda je ipak Honda

Van mreže kuglica14

• Suvozac
  • *
Odg: jakna WingX
« Odgovor #1 poslato: Februar 11, 2011, 09:55:11 posle podne »
Ja se izvinjavam doslo je do male greske , jakna je "bewa" ima ih na sajtu   www.bewa-motosport.de, hvala
Honda je ipak Honda

Van mreže kuglica14

• Suvozac
  • *
Odg: jakna WingX
« Odgovor #2 poslato: Februar 13, 2011, 07:01:38 posle podne »
moze lock
Honda je ipak Honda