-Ajmo ovako, nikad mi se nije sviđalo ono kao ĆAO ja sam ..... i to je to, pa iz tog razloga idem ovako a i pravila foruma tako nalažu a i kulturno je a i .............
- Ime mi je Slađan ali ime kao ime nebitno, svi me zovu FELIX ali baš svi a i par poznatih imena vidim ovde na ovom forumu a ona druga imena bez obzira na to što se neznamo isto ne znači da se nećemo upoznati, jer smatram da smo svi koji se vozimo i na dva točka prijatelji, ajd' da se vratimo ime ili nadimak sa kojim se predstavljam, išao sam čak dotle da sam i radionicu tako nazvao, koje sam čak vlasnik u kojoj se bavim popravkom polupanih vozila na četiri točka, retko kad onih na dva, e da i u klubu a u pitanju je MK Čoper Srbija gde sam član i gde me isto vikaju FELIX.
-To bi bilo to što se tiče imena ajmo sad odakle sam, živim, radim je Dubravica, mesto blizu ušća Morave u Dunav, lako se nađe na karti a najčešće se provodim u Požarevcu, to je jedno mestašce

Braničevskom okrugu a vozam se i družim svuda gde me put nanese.
-Idemo na Bajkove, vozao, terao gomilu nekih R-ova do pre 10-ak godina pa odlučih da odrastem a verovatno mi se i mentalni sklop promenio pa se vratih onome sa početka moje Bajkersko-Motoraške karijere, ČOPERIMA, im'o ih nekoliko, neki bili budženi, prepravljani, neki pak pravljeni a neki čista konfekcija ali su svi bili voženi i u njihovoj vožnji baš uživano.
-Za kraj ovog mog davljenja, na kome mi, nadam se nećete zameriti ( oni koji budu čitali ) ZAŠTO sam ovde, ovde sam kao što rekoh volim da se vozim i volim motore, volim da ih budžim, prepravljam, u slobodno vreme da se družim sa onima koji dele ljubav prema istima, da teme razgovora po kafićima i kafanama okupljanjima budu motori ( ne politika, religija, nacionalnosti, navijači, .........), na internetu opet motori i .................... a i kritikovan sam od pojedinaca ( NOCE ) ZAŠTO SE NISM PRIJAVIO) .......
-Još jednom, da konačno završim, jbg, nije se dalo kraće, POZDRAV EKIPI od Felixa.