Vozdra drustvo, zovem se jozika kujundzic iz subotice , vozam hondu transalp 95 godiste preso 63000km podamnom 4-5 iljada. Bio sam podosta u inostranstvu od 92 pa sve do 2008 radio zivio meditiro u Humanitarnoj organizaciji , nista nisam zaradio od para za sve te godine osim interesantnih iskustava. Vozo sam skutera Sanyang 125cc pre toga tricikle APN i automatic, ko i sva raja , pa poceo s TZV motorom Yamaha TDR 125 99 godiste , posto imam 134 kila i tada malo znanja sipo mineralno ulje u rezervoar za ulje (2taktas) i sprzio mu klip , imo sam rupicu u sredini, otom potom prodo i preso na zlatna krila , i otad uzivam do 00 na Hondi Trans Alp 600 ki. Pomalo uzimam opremu , jaknu imam kacigu sad uzo Airoh Dragon blade, pantale nemam , cizmu uzo sad probiker 60E nije vodo otporan , rukavice probiker zimske letnje, louise kisni kombinezon, sator louise za 4 osobe, na motoru imam zadnji kofer, nove miselinove gume Anakee obe, sve ostalo satndard, povisen vizir mozda malo fali, i veci rezervoar

uvek fali!!! Inace sve je ok na motoru , malko trosi ulja 3/4 na 5000 Silkoline semi syntetic 15W-50 lijem za sada. Menjo regler , nov akumulator , naravno kad sam ga uzo filtre za ulje i vazduh i novo ulje. Lanac lancanici ok. Vozam se po Vojvodini , jednom bio do BG da testiram komotnost , i od tada mogu do Pariza ako zatreba , extra komotan. Iso samu decembru za BG tako da mi nije bilo ladno. Inace u priv zivotu nisam zaposlen milijunas sa vremenom, vezbammeditaciju jer najvise volim tisinu mir i unutrasnje zadovoljstvo. Otvoren sam i sve cu ti reci otvoreno ako trazis. Nisam za vredanje , svi smo na istom, ne patim da zadrzim nicije prijateljstvo , ako puca nek se kida , 6 miliardi ljudi ima na zemlji idemo dalje. Volim stoni tenis , crtanje mandala, setnju vodu , 43 godine bez porodice i ne planiram kako stvari stoje kod nas. Ako mogu oticu odavde , ako ne ostacu:) Volim kompjutere , youtube video prebacivanje pod nikom divedeepinside mozete videti kakve sve gluposti sam meco tamo. Mislim da je ovoliko i dovoljno , ziveli