Evo citam sve ovo i ne mogu da verujem. Treba da se druzite medjusobno i vozite zajedno citave sezone, a vec na samom pocetku premeravate ciji je duzi, kome je naneta kosmicka nepravda, ko je uzurpirao polozaj, a ko se ne pridrzava pravila. I svi uvredjeni onoliko.
E, sad da vam kazem ja nesto: mesto predsednika MAS-a podrazumeva odredjene obaveze i odgovornosti, koje je malo ko od vas, koji ukazujete na kojekakve nepravilnosti, spreman da preuzme na sebe. Noca je to ucinio, zarad opsteg interesa, i sebi time samo napravio problem, jer je trebalo da zna da ce uvek biti likova koji nece znati da cene ni njegov polozaj, niti njegov angazman oko cele price.
Da sam ja na njegovom mestu, stvari sigurno ne bi isle ovim tokom, jer bi od onog trenutka kada se objavi kalendar MAS-a, prestala svaka diskusija na tu temu. Drugim recima, ne bih vam ni odgovarao na prozivke, odluka je doneta, ko hoce da je se pridrzava neka se pridrzava, ko nece, siroko mu polje, nikome nije zapovedjeno da bude u MAS-u, ako mu se tamo cini onolika nepravda.
Takodje, iskoristio bih priliku da vas podsetim kako izgledaju akcije MAS-a, konkretno mislim na davanje krvi u Beogradu. Iz Mailovca je dosao pun autobus ljudi. Kada budem video clanove vasih klubova da su se odazvali u tolikom broju akciji koju priredjuje zvanicna asocijacija klubova u Srbiji, o znacaju iste i njenom humanitarnom karakteru i da ne govorim, mozemo da razgovaramo i o nepravilnostima u radu ove organizacije. Dok god sedite kod kuce, analizirate statut i trazite rupe, kritikujete i prozivate, i ucestvujete samo u onome sto vam se svidja ili odgovara, razgovora nema.
Na kraju, zeleo bih da vam skrenem paznju da NECU DOZVOLITI DA OVA DISKUSIJA IZADJE IZ OKVIRA CIVILIZOVANOG PONASANJA. I molio bih vas da se toga striktno pridrzavate, jer ja nemam previse veze sa klubovima i sa MAS-om, ali sa forumom i njegovim uredjivanjem itekako imam, te vas unapred obavestavam da nepristojno ponasanje i ostri tonovi nece biti tolerisani, i da ce bez oklevanja biti adekvatno sankcionisani. Ovo se narocito odnosi na ljude koji ove price ispredaju i po drugim forumima iako im tamo nije mesto, sto u prilicnoj meri ukazuje koliko su dobre njihove namere.