April 02, 2026, 12:55:27 pre podne

Autor Tema: Zvanicni kalendar moto skupova za 2008.  (Pročitano 18811 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Zvanicni kalendar moto skupova za 2008.
« poslato: Mart 16, 2008, 06:41:04 posle podne »
  APRIL

25.26.i 27.     MK STISKI ORLOVI  Majilovac & MK ULICNI BORCI  -
                                    otvaranje sezone u Majilovcu

MAJ

02.03.i 04.     MK SREM -     Sremska Mitrovica

09.10.i 11.     MK SHADOWS   - Nis
09.10.i 11.     MK ROMANIJA   - Sokolac (RS)

16.17.i 18.     MK CIVIJA   - Sabac

23.24.i 25.     MK RIDERS   - Jagodina
23.24.i 25.     MK MARATONCI  - Doboj (RS)

30.31.i 01.     MK NS RIDERS  - Novi Sad
30.31.i o1.     MK EXTREM   - Smederevo

JUN

06.07.i 08.     MK LA MOTO  - Lazarevac

13.14.i 15.     MK FREE RIDERS   - Smederevska Palanka
13.14.i 15.     MK KULA     - Kula
13.14.i 15.     MK TNT      - Trebinje (RS)
13.14.i 15.     MK EAGLES   - Doboj (RS)

20.21.i 22.     MK INDJIJA    - Indjija
20.21.i 22.     MK IL PARADISO   - Ist.Sarajevo (RS)

27.28.i 29.     MK FREE WHEELS   - Velika Plana
27.28.i 29.     MK GROMOVI  - Stara Pazova

JUL

04.05.i 06.     MK ERE       - Uzice
04.05.i 06.     MK DE WHEELS   - Debeljaca
04.05.i 06.     MK PANTER    - Apatin

11.12.i 13.     MK MIDNIGHT RIDERS - Petrovac na Mlavi

18.19.i 20.     MK COYOTE    - Pancevo

25.26.i 27.     MC SLOW WHEELS   - Valjevo
25.26.i 27.     MK RIP   - Bela Crkva
25.26.i 27.     MK SILVER WINGS   - Brcko (RS)

AVGUST

01.02.i 03.      MK HIGHLANDERS - Zlatibor

08.09.i 10.      MK WARRIORS     - Obrenovac
08.09.i 10.      MK TRIUMPH        - Zajecar

15.16.i 17.      MK ROAD FLYERS - Muzlja (Zrenjanin)

22.23.i 24.      MK TITANS      - Banja Koviljaca

29.30.31.        MK FAMILIJA    - Beograd
28.29.30. i 31.MOTO RELI KROZ SRBIJU - zavrsava se u Beogradu

SEPTEMBAR

05.06.i 07.      MK LOYD  - Sutomore (CG)
05.06.i 07.      MK NS TIME - Novi Sad - kraj sezone.
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2008, 11:07:25 pre podne od strane NOCA »

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
Odg: Zvanicni kalendar moto skupova za 2008.
« Odgovor #1 poslato: Mart 17, 2008, 04:15:39 posle podne »
vec sam se zabrinuo hoce li biti objavljen jer sam po nekim sajtovima i novinama video neku verziju kalendara

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Mart 19, 2008, 03:21:43 pre podne »
 *114

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Mart 21, 2008, 04:40:38 posle podne »
Cekao sam da se uplati ta clanarina i opet imamo obecanje da ce TNT, LOYD i INDJIJA uplatiti u Apatinu. Nemogu vise da kocim. Ovo je zavanicni!

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #4 poslato: Mart 29, 2008, 10:24:41 posle podne »
a 25 ,,26 ,,i 27 april,,moto skup na palicu,,mislim ipak je on medjunarodnog karaktera,,, ??? ??? ???
niste ga upisali,,,ipak i oni otvaraju sezonu kao i mailovac
brm brmmmmmmmm

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Mart 30, 2008, 09:07:55 posle podne »
a 25 ,,26 ,,i 27 april,,moto skup na palicu,,mislim ipak je on medjunarodnog karaktera,,, ??? ??? ???

To je malo sviranje uz onu stvar!!! Uopste sva ta poklapanja.
Mogli su bar ti iz Palica ili vec iz VAM-a da ispostuju otvaranje sezone. A ne da se sad kao nesto dokazuju i mesaju u termine. Znam da svako ima pravo na svoje misljenje i postupke ali mislim taj sistem "da komsiji umre krava" su stvarno krajnji stadijum ........

Sve ostalo neka se poklapa i neka prave sta hoce ali mislim da to otvaranje sezone nas bajkera treba da bude na jednom mestu. I da svi budemo bar u tome slozni.

Ja licno necu da idem tamo. Ipak smatram da je i to medjunarodnog karaktera malo naduvana stvar.

To je moje misljenje

Van mreže MI_LOS

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #6 poslato: Mart 30, 2008, 10:05:59 posle podne »
ja predlazem da svi predsednici motoklubova koji su u mas da pozovu svoje clanove da idemo u majlovac na otvarajne i da tu otpocnemo sezonu
ja glasam za majlovac
NE BRZE OD ZIVOTA

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #7 poslato: Mart 30, 2008, 10:12:18 posle podne »

Posto vidim da besnis(smajliji) u obe lepljive teme ovog foruma,kako se ne zapita ciji je ovo kalendar i da li bi MAS trebao da stavlja na svoj kalendar i desavanja koja nisu u njegovoj organizaciji ???
 Usput da te obavestim da je u Sloveniji stampan veliki kalendar moto skupova na kojem pored moto skupova u Sloveniji i Hrvatskoj je kalendar i moto skupova u Srbiji u organizaciji MAS-a!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #8 poslato: Mart 30, 2008, 10:15:40 posle podne »
ja predlazem da svi predsednici motoklubova koji su u mas da pozovu svoje clanove da idemo u majlovac na otvarajne i da tu otpocnemo sezonu
ja glasam za majlovac

Pa valjda je prirodno da klubovi iz MAS-a na otvaranje sezone idu u Majlovac,sto ne znaci da je to i obaveza ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #9 poslato: Mart 30, 2008, 10:19:48 posle podne »
 ??? 
ovo nije besan smajli nego kolko vidim smajli sa znakom pitanja,,,
a nemam pojma ja samo da pitam,,,posto bih ove god obisao sve moguce skupove pa makar se i poklapali sa ostalima..nije mi tesko da obidjem i palic i mailovac....
brm brmmmmmmmm

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #10 poslato: Mart 30, 2008, 10:52:28 posle podne »
gde god vam je volja svako ima prava na svoje misljenje
zato smo i razliciti.gde god da ste zelim vam dobar provod.
necu da se reklamiram kao normalno tu i tu kao pojedini ,svi ste dobrodosli
velika je nasa drzava samo su ljudi mali .
ima mesta za sve bilo u mailovcu ili u smederevu.stiski orlovi su dobar klub i dobar domacin.
ali smo i mi takodje domacini pa jos jednom kazem nama netrebaju reklameri pozdrav za sve bajkere gde god bili
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #11 poslato: Mart 31, 2008, 01:07:48 posle podne »

Mogli su bar ti iz Palica ili vec iz VAM-a da ispostuju otvaranje sezone. A ne da se sad kao nesto dokazuju i mesaju u termine. Znam da svako ima pravo na svoje misljenje i postupke ali mislim taj sistem "da komsiji umre krava" su stvarno krajnji stadijum ........

Sve ostalo neka se poklapa i neka prave sta hoce ali mislim da to otvaranje sezone nas bajkera treba da bude na jednom mestu. I da svi budemo bar u tome slozni.

Ja licno necu da idem tamo. Ipak smatram da je i to medjunarodnog karaktera malo naduvana stvar.

To je moje misljenje

Da li znas ko cini VAM i sta  VAM predstavlja, kakav je ondos prema MAS-u?!  U stvari vidim da  ne znas.
Vidim da si neobavesten i da siris dezinfomaciije.
Posto su sastanci VAM-a otvorenog tipa mozes doci i uvertiti se u sve ono sto ja budem sada napisao.
VAM za sada cine klubovi:
AutoMotoNauticki klub NSTime- Novi Sad
MK Novi Sad - Novi Sad
Mk Kula - Kula
MK Virus - Subotica
MK Kobra - Ada
MK Indjija - Indjija
Moto Klub iz Srbobrana (ne znam mu ime)
MK Otpisani - Sremska Kamenica su izasli iz VAM-a
(MK mislim na moto klub ne znam dal neko ima MC ili MK)

Dakle VAM ne pravi na palicu nista.
VAM se nije odvojio od MAS-a, cak naprotiv doneo je odluku o saradnji i to jednoglasno, kada su bili odredjivani datumi skupova klubova u VAM-u vodilo se racuna o datumima koje je MAS objavio kako bi se izbeglo poklpanje sa skupvoima u okolini.
Clanstvo u VAM-u je neobavezujuce- dobrovoljno, klubovi koji su u VAM-u mogu biti clanovi i drugih organizacij, clanstvo u VAM-u se ne placa, sto ce reci da je VAM nista drugo do udrzeno par klubova koji medjusobno imaju jako dobre odnose.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #12 poslato: Mart 31, 2008, 01:47:26 posle podne »

To je moje misljenje

VAM se nije odvojio od MAS-a, cak naprotiv doneo je odluku o saradnji i to jednoglasno

VAM nije mogao da se odvoji od MAS-a,jer nikad nije ni bio clan MAS-a.Takodje vecina klubova u VAM-u, izuzev MK Kula i MK Indjija,nisu clanovi MAS-a.

Sto se pak tice saradnje MAS-a i VAM-a,ovo je izvod iz Statuta MAS-a:

CLAN 7.

Radi ostvarivanja svojih ciljeva I zadataka MAS se moze udruziti I sa srodnim drustvima I privatnim organozacijama I sa njima napraviti sporazum o saradnji. Odluku donosi Skupstina MAS-a.

CLAN 10.

Odluku o udruzivanju I saradnji sa drugim srodnim organizacijama moze doneti Skupstina MAS-a.

Sad se postavlja pitanje,da li je VAM(Vojvodjanska asocijacija motorciklista) zvanicno registrovana organizacija/udruzenje ili ne? Ukoliko jeste,o saradnji MAS-a sa VAM-om rec ce dati Skupstina MAS-a!

Verovatno ce na dnevnom redu sledece Skupstine MAS-a 19.04. u Novom Sadu biti i pitanje saradnje za drugim organizacijama/udruzenjima.Takodje ce jedna od tacki dnevnog reda biti i promena Statuta MAS-a,gde ce pored ostalog biti i pitanje istovremenog clanstva klubova MAS-a u drugim,srodnim ili cak konkurentskim organizacijama/udruzenjima.
« Poslednja izmena: Mart 31, 2008, 02:13:08 posle podne od strane vudu »
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #13 poslato: Mart 31, 2008, 03:48:45 posle podne »
prvi skup u sezoni?i gde ici? o tome treba da mislis svaki biker i klub,nazalost ne moze se jednim dupetom na dve stolice.neka svako ide gde hoce ne treba nikog ni prisiljavati niti bilo sta,dosta je onih postenih i moralnih koji znaju gde treba ici.mmmmmmmmm bik  ;D

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: Mart 31, 2008, 05:34:56 posle podne »
Da li znas ko cini VAM i sta  VAM predstavlja, kakav je ondos prema MAS-u?!  U stvari vidim da  ne znas.
Vidim da si neobavesten i da siris dezinfomaciije.
Posto su sastanci VAM-a otvorenog tipa mozes doci i uvertiti se u sve ono sto ja budem sada napisao.
VAM za sada cine klubovi:
AutoMotoNauticki klub NSTime- Novi Sad
MK Novi Sad - Novi Sad
Mk Kula - Kula
MK Virus - Subotica
MK Kobra - Ada
MK Indjija - Indjija
Moto Klub iz Srbobrana (ne znam mu ime)
MK Otpisani - Sremska Kamenica su izasli iz VAM-a
(MK mislim na moto klub ne znam dal neko ima MC ili MK)

Dakle VAM ne pravi na palicu nista.
VAM se nije odvojio od MAS-a, cak naprotiv doneo je odluku o saradnji i to jednoglasno, kada su bili odredjivani datumi skupova klubova u VAM-u vodilo se racuna o datumima koje je MAS objavio kako bi se izbeglo poklpanje sa skupvoima u okolini.
Clanstvo u VAM-u je neobavezujuce- dobrovoljno, klubovi koji su u VAM-u mogu biti clanovi i drugih organizacij, clanstvo u VAM-u se ne placa, sto ce reci da je VAM nista drugo do udrzeno par klubova koji medjusobno imaju jako dobre odnose.

Odlicno znam sta je VAM i ko su VAM i bas zato i kazem da imam utisak da se sve to namerno radi. I ona prica da je VAM osnovan radi nekog dotiranja drzave. Mislim na to da je drzava davala neke pare ili ko vec mislim da je izmisljena. Inace to sam procitao iz cirkus-ovih postova.

To je jednostavno moje misljenje i voleo bih da me neko ubedi da gresim. Ali ne preko poruka nego da sednemo lepo negde i da popricamo.  Onako drugarski, bez nerviranja. Oci u oci. Jedino tako mogu da poverujem.

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #15 poslato: Mart 31, 2008, 10:16:07 posle podne »
malo je nejasno shvacen moj post.ali dobro.svako ima svoje misljenje.demokratska zemlja  ;)

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #16 poslato: Mart 31, 2008, 10:26:44 posle podne »
ne ja nisam to shvatio kao reklamu ili da si na necijoj strani ili slicno .ako si procitao moje postove video si da sam isto to rekao gde god ko hoce. nije mi bila namera da to zloupotrebim i mislim da nisam
ako mislis da jesam:    izvini
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže SILJA ORLOVI

• Profi Vozac
  • **
  • ....::::Sve u svoje vreme::::....
« Odgovor #17 poslato: Mart 31, 2008, 10:33:24 posle podne »
Ako sa ja ovo dobro razumeo MK EXTREM plavi skup za otvaranje moto sezone,poklapa se sa Majilovcom???
A ja koliko sam video MK EXTREM ima svoj termin za odrzavanje skupa.
I zasto lazes da ste se udruzili kada si napisao da ce da bojkotujete skup u Smederevu idete u Mitrovicu.
Neka me neko ispravi ako gresim.
« Poslednja izmena: April 07, 2008, 11:44:22 pre podne od strane Dexxter »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #18 poslato: Mart 31, 2008, 10:58:34 posle podne »

markoni mislim da si u pravu:
 .meni je smesno kad neko kaze valjda je prirodno mislim da ni nezna sta je prirodno.valjda je hteo da kaze licni stav

Da,mislim da je sasvim prirodno da se na otvaranje sezone ide u Majlovac,jer tako stoji u zvanicnom kalendaru MAS-a.
 Ako niste zadovoljni Predsednikom i/ili Upravnim odborom MAS-a,imali ste priliku na Skupstini u Apatinu da trazite izjasnjavanje o poverenju rukovodstvu MAS-a,dok je jos postojao kvorum.Zasto to niste uradili,na vama je da odgovorite.Vi ste se odlucili da stalnim upadicama,konstantno opstruirate rad Skupstine!Na taj nacin ne samo da ste iskazali nepostovanje prema Predsedniku MAS-a(sto je uostalom vase pravo) vec i prema ostalim predstavnicima klubova koji su,kao i vi,presli neki put da bi prisustvovali Skupstini.
 Ne mozes me uveriti u svoje dobre namere,ma koliko god da si u pravu,posto pljuvacinu po rukovodstvu MAS-a nastavljas i na BJB-u i na chatu Mototima,gde vecina clanova i ne pripada MAS-u.
 S obzirom da je rukovodstvo MAS-a izabrano velikom vecinom na Skupstini u Majilovcu i da do sada nije bilo inicijative o izglasavanju nepoverenja istom,smatram da je to i pljuvacina i po MAS-u i po svim klubovima koji nemaju rezervu prema postojecem rukovodstvu MAS-a!!!

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #19 poslato: Mart 31, 2008, 11:08:20 posle podne »

markoni mislim da si u pravu:
 .meni je smesno kad neko kaze valjda je prirodno mislim da ni nezna sta je prirodno.valjda je hteo da kaze licni stav

Da,mislim da je sasvim prirodno da se na otvaranje sezone ide u Majlovac,jer tako stoji u zvanicnom kalendaru MAS-a.
 Ako niste zadovoljni Predsednikom i/ili Upravnim odborom MAS-a,imali ste priliku na Skupstini u Apatinu da trazite izjasnjavanje o poverenju rukovodstvu MAS-a,dok je jos postojao kvorum.Zasto to niste uradili,na vama je da odgovorite.Vi ste se odlucili da stalnim upadicama,konstantno opstruirate rad Skupstine!Na taj nacin ne samo da ste iskazali nepostovanje prema Predsedniku MAS-a(sto je uostalom vase pravo) vec i prema ostalim predstavnicima klubova koji su,kao i vi,presli neki put da bi prisustvovali Skupstini.
 Ne mozes me uveriti u svoje dobre namere,ma koliko god da si u pravu,posto pljuvacinu po rukovodstvu MAS-a nastavljas i na BJB-u i na chatu Mototima,gde vecina clanova i ne pripada MAS-u.
 S obzirom da je rukovodstvo MAS-a izabrano velikom vecinom na Skupstini u Majilovcu i da do sada nije bilo inicijative o izglasavanju nepoverenja istom,smatram da je to i pljuvacina i po MAS-u i po svim klubovima koji nemaju rezervu prema postojecem rukovodstvu MAS-a!!!

-POTPISUJEM-!!!!!!!
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "