a 25 ,,26 ,,i 27 april,,moto skup na palicu,,mislim ipak je on medjunarodnog karaktera,,,

niste ga upisali,,,ipak i oni otvaraju sezonu kao i mailovac
To je malo sviranje uz onu stvar!!! Uopste sva ta poklapanja.
Mogli su bar ti iz Palica ili vec iz VAM-a da ispostuju otvaranje sezone. A ne da se sad kao nesto dokazuju i mesaju u termine. Znam da svako ima pravo na svoje misljenje i postupke ali mislim taj sistem "da komsiji umre krava" su stvarno krajnji stadijum ........
Sve ostalo neka se poklapa i neka prave sta hoce ali mislim da to otvaranje sezone nas bajkera treba da bude na jednom mestu. I da svi budemo bar u tome slozni.
Ja licno necu da idem tamo. Ipak smatram da je i to medjunarodnog karaktera malo naduvana stvar.
To je moje misljenje
Da li znas ko cini VAM i sta VAM predstavlja, kakav je ondos prema MAS-u?! U stvari vidim da ne znas.
Vidim da si neobavesten i da siris dezinfomaciije.
Posto su sastanci VAM-a otvorenog tipa mozes doci i uvertiti se u sve ono sto ja budem sada napisao.
VAM za sada cine klubovi:
AutoMotoNauticki klub NSTime- Novi Sad
MK Novi Sad - Novi Sad
Mk Kula - Kula
MK Virus - Subotica
MK Kobra - Ada
MK Indjija - Indjija
Moto Klub iz Srbobrana (ne znam mu ime)
MK Otpisani - Sremska Kamenica su izasli iz VAM-a
(MK mislim na moto klub ne znam dal neko ima MC ili MK)
Dakle VAM ne pravi na palicu nista.
VAM se nije odvojio od MAS-a, cak naprotiv doneo je odluku o saradnji i to jednoglasno, kada su bili odredjivani datumi skupova klubova u VAM-u vodilo se racuna o datumima koje je MAS objavio kako bi se izbeglo poklpanje sa skupvoima u okolini.
Clanstvo u VAM-u je neobavezujuce- dobrovoljno, klubovi koji su u VAM-u mogu biti clanovi i drugih organizacij, clanstvo u VAM-u se ne placa, sto ce reci da je VAM nista drugo do udrzeno par klubova koji medjusobno imaju jako dobre odnose.