Septembar 29, 2023, 10:14:35 pre podne

Autor Tema: Majstor CVIKO- Loznica  (Pročitano 2232 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bakin015

• Vozac
  • *
Majstor CVIKO- Loznica
« poslato: Septembar 16, 2011, 10:44:56 posle podne »
Majstor, to je prilicno ozbiljan zakljucaki ili mozda titula??
          Braco bajkeri gore pomenuti, nezelim vise ni ime da mu pominjem nemoze se kategorisati u ovo plemenito zanimanje. Jer majstor je neko ko vam otkloni kvar i naravno naplati to sto je radio, ali moje iskustvo sa gore pomenutim je sasvim drugacije.    Trebalo bi da napisem  "oteram coveku motor" ali ne, ne on nije taj.
      Dakle , oteram mu motor na redovan servis- ulje, filteri, svecice, stelovanje karburatora i dogovorimo s da ce to biti uradjeno za 3-5 dana.   Motor sam preuzeo posle 15-tak dana posle nebrojenih telefonskih poziva i tek tada nastaju problemi. (nazovi) majstor mi kaze da mu dugujem 140e za delove i ruke,nasta nisam imao primedbi misleci da je uradio ono sto smo se dogovorili  medjutum...
     Kad sem seo na motor ,pocinje horor...    Da bi kernuo, naravno prvom brzinom moram da se koristim kvacilom jer motor radi na dva (od cetiri) cilindra, druga ,treca pa trokira,trokira mislim hladan je kad se zagreje prestace. Nekako dodjoh do seste brzine gde mi se na 5000 obrtaja motor gasi. LJudi u 6-toj na 5000 obrtaja ide oko100-110km/h i gasi se .
             Da sam ja njemu odneo nekoliko gajbi belova, on sklopio i rekao ovo nemoze bolje , dobro neka bude tako.
                      Rec je o motoru  sa kojim sam presao oko 20.000km bez ikakvog kvara i takvog ga oterao na servis    "servis"sta to bi.    Sada trazim nekog cestitog coveka koji bi me resio nedaca prethodnog "majstora"    Ali kad kazem ko je bio prethodni izvodjac radova cestiti ljudi mi okrecu ledja.
             Braco bajkeri iz Loznice i okoline dobro razmislite pre nego sto vaseg ljubimca poverite gore pomenutom *200 *569
M K CRNA REKA

Van mreže Batomseven

• Suvozac
  • *
Odg: Majstor CVIKO- Loznica
« Odgovor #1 poslato: Jun 18, 2015, 09:20:05 pre podne »
Everything mentioned, it can bring out a real plan.