Mart 28, 2026, 03:08:39 posle podne

Autor Tema: Steve Jobs - video snimak poslednjih 38 sekundi života genija...  (Pročitano 1695 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Steve Jobs - video snimak poslednjih 38 sekundi života genija...
« poslato: Oktobar 10, 2011, 09:21:37 posle podne »
5. oktobra 2011, umro je Steve Jobs ,sedam godina nakon dijagnoze obolenja raka pankreasa.
Važio je za vizionara,pionira i genija u oblasti biznisa,inovacija i dizajna proizvoda, IT industrije...
Bio je to veliki čovek koji je promenio lice savremenog sveta sveta i doba u kojem danas živimo...
Steve Jobs osnivač, idejni vođa i direktor kompanije Apple je bio primer za sve direktore ovog sveta.
Poslednje sekunde svog života predano je razmišljao i radio kao što možete na ovom snimku i videti...
Steve hvala ti za sve što si uradio za čovečanstvo. Neka ti je laka zemlja, počivaj u večnom miru...

Steve Jobs - video snimak poslednjih 38 sekundi života genija...

Steve Jobs - govor na Stenfordu, srpski prevod...

Kada bi sve naše vođe, predsednici naših kompanija i naših udruženja mogli bar malo da se ugledaju na ovog velikana savremenog doba...
« Poslednja izmena: Oktobar 13, 2011, 10:17:52 pre podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
Odg: Steve Jobs - video snimak poslednjih 38 sekundi života genija...
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 16, 2011, 04:53:40 posle podne »
 *556 *556 *556 *556 *556 *74 *74 *74 *74

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Steve Jobs - video snimak poslednjih 38 sekundi života genija...
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 16, 2011, 07:50:04 posle podne »
uuu ovo sam skoro gledeao .. odlicno je ali se nikad nisam toliko izbedacijo kad sam odgledao ovaj snimak :

"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"