ovu suzu imam zadnjih 20 dana,dakle imam hiljadu pitanja oko njega saveta i td,pre nego sam otvorio temu trazio sam po forumu u vezi gsxr 1100 ali nisam nasao,ako vec postoiji ja se izvinjavam.
ovako da krenem od toga da mi puca povremeno da leru,dimi malo ali ne uvek,skinuo sam svecice pre neko jutro i vidim da su 2 ngk a 2 ne znam sad kako se zovu,zazor je bio na svaku razlicit,jedna svecica vlazna skroz,druga suva,i tako sve razlicite.uglavnom ocistio sam ih i vratio nazad,upalio je na pola kruga i nesmes gas da mu das taj jedan dan,sad je vec opet isto. da li je mozda to uzrok pucanja,a i neki karburato preliva,osetim miris zivog benzina na auspuh.krenucu od svecica ali imam u planu mozda vec sutra da skinem karburatore i ocistim ih,pa dajte neki savet na sta da obratim paznju i td.ako mi neki preliva,kako da to resim? ali kad ih rasturim ja cu ih slikati pa cu da postavim slike sve sto radim pa tako da radim to sa vama,ipak nisam jos radio na velikim motorima.sve sto mi ne bude jasno ja cu da pitam pre nego cacnem.kad dodjem do sinhronizacije pitacu tad da ne napravim konfuziju ovde.citao sam o sinhronizaciji i napravicu vakumetar na onaj sistem daska i creva.ali me buni sto ne vidim cucke tj sisice gde se creva prikljucuju ali i to cu kad dodjem do toga da pitam, kad rasturim onda cu znati sta da pitam.ja mislim da su njemu karburatori od gsxr 750,99% jer mi je predhodni vlasnik tako rekao.