Septembar 24, 2023, 04:01:27 posle podne

Autor Tema: koferi na motoru  (Pročitano 4000 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kamenjar

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
koferi na motoru
« poslato: April 05, 2012, 06:01:12 posle podne »
kao sto sam rekao planiram da ovog leta malo putujem sa suprugom po evropi i kako sam golja po pitanju opreme potreban mi je savet.opremu za mene i nju uglavnom imam ali su mi problem koferi.nasao sam neke ali neznam sta mi je jos potrebno oko montaze i interesuje me dal tu ima nekog mesta za budzenje ili mora da bude sve po ps"u kao i iskustva tipa kakva je voznja sa njima tipa dal zanosi,fijuce i tako to.unapred hvala svima za savet.u pitanju je motor suzuki gsx600f 2000 god

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
Odg: koferi na motoru
« Odgovor #1 poslato: April 06, 2012, 01:29:50 pre podne »
Posto je vise varijanta kofera + velicina ... uvek ima varijante da se budze nosaci tih kofera ali je naj bolji original ..
Sta ti nasao ?
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže kamenjar

• Suvozac
  • *
« Odgovor #2 poslato: April 06, 2012, 07:49:24 posle podne »
krauser kofere.ima original njihov nosac.skinut sa honde 750 vfr.mislim da je cena korektna.15000din.jedino gornji kofer treba ofarbati jer je izbledeo od sunca.sta bi trebalo da uradim da ih stavim na suzukija gsx600f 2000 god.treba li praviti neke drzace ako znas mozda.mogu da ti pustim i sliku.hvala unapred.e da,u fabrickom katalogu pise da je za motore do 96.god.nadam se da to nije problem

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #3 poslato: April 07, 2012, 07:59:57 pre podne »
U principu najlakse je probati staviti originalni nosac pa videti gde treba seci i/ili poduzavati mada nije nesto tesko praviti rucno sam. Treba ti jedan dobat sto sa dobrom stegom i cekic od 5kg :) mada ako imas neki brener to bi smanjilo masu cekica :)
Sto se tice fijukanja ne bi trebalo ali iskreno nisam isao preko 130, a zanosenje ces osetiti jako malo ako pretovaris gornji kofer (npr. juce sam nosio 10kg krompira, 2kg ribe i jok koju sitnicu u gornjem pa sam osetio malo da vuce u krivinama) inace prazan ili nesto malo stvari nece praviti nikakav problem.

Van mreže kamenjar

• Suvozac
  • *
« Odgovor #4 poslato: April 07, 2012, 10:05:17 posle podne »
 :)hahahaha hvala na odlicnim savetima.sa krompirima sigurno necu da pokusavam ali kamen posto sam kamenorezac definitivno pa javljam kako je bilo.nadam se da necu imati puno muka.u ponedeljak stizu postom i brza montaza pa stavljam slike da vidite kako je ispalo