Mart 31, 2026, 06:58:30 pre podne

Autor Tema: Predlog novog pravilnika MAS-a.  (Pročitano 10515 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Predlog novog pravilnika MAS-a.
« Odgovor #40 poslato: April 17, 2008, 06:35:45 posle podne »
 O tome vise necu da komentarisem. Skupstina u Sevojnu je obavestena o svim promenama i svi koji su bili su upoznati sa promenama termina ( koje nisam menjao ja vec klubovi ) i Apatina i Debeljace i Sd. Palanke i Smedereva.... Vi me prozivate sto nisam diktator , a da sam zabranio 2 skupa u Smederevu....?

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #41 poslato: April 17, 2008, 10:12:52 posle podne »
i trebalo je da zabranis dva skupa u smederevu
neznam kako je kod vas ali kod nas nijedna sluzba
policija bolnica i opstina sa jjavnim preduzecima nebi dozvolila
da se organizuje sve to kosta grad to je jedno a drugo skup bi bio nikakav
a to netreba nikom
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #42 poslato: April 19, 2008, 09:47:49 pre podne »
 To mogu uraditi tek kada danas promenimo Pravilnik MAS-a.

Van mreže zoka birocip

• Suvozac
  • *
« Odgovor #43 poslato: April 23, 2008, 03:20:15 posle podne »
Nesto nisam u toku..  ??? a sta je sa profesijonalnom binom i jednom jakom i poznatom grupom?

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #44 poslato: April 30, 2008, 01:21:47 pre podne »
 Vidim da nisi u toku, kad budes , javi se.

Van mreže zoka birocip

• Suvozac
  • *
« Odgovor #45 poslato: Maj 13, 2008, 10:34:47 pre podne »
Vidim da nisi u toku, kad budes , javi se.
Mislim da jednom presedniku  MAS-a i ozbiljnom coveku ne lici takav odgovor. ???

Jos jedno pitanje..mislim da je isteklo vise od 45 dana..prvo 30 dana ..pa zatim 15 dana..a mislim da je proslo sve rokove... a mi jos uvek nismo dobili odgovor na nas zahtev o dostavi fotokopije  resenje i clanova kluba Street Fighter?
Nadam se da cu dobiti ozbiljan odgovor na moje pitanje.
Hvala

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
Odg: Prelog novog pravilnika MAS-a.
« Odgovor #46 poslato: Jun 07, 2008, 11:05:05 posle podne »
Posto Vi u SD imate tri kluba,od kojih,kako vi kazete,samo dva imaju clanstvo,nece biti problema da Skupstina MAS-a sledece godine organizaciju skupa dodeli klubu prema vasem dogovoru u SD.Ukoliko ne budete mogli da se dogovorite na lokalnom nivou,Skupstina MAS-a MORA izaci u susret vecinskom misljenju medju smederevskim bajkerima.

Ili jedne godine jedan, sledeće godine drugi klub i tako u krug. Ne mislim samo na Smederevce već generalno na sve gradove u kojima ima više klubova koji su članovi MAS-a. Odnosno, ovo može da važi samo ako neće da prave skup zajedničkim snagama ili neće/ne mogu da se dogovore. Onda lepo MAS jedne godine dodeli skup u nadležnost jednom klubu, a sledeće godine drugom. Šteta je da moramo imati više klubova, ali takva je realnost i to ne možemo promeniti.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #47 poslato: Decembar 12, 2008, 08:34:34 posle podne »
  Bas tako..slazem se i ja..S tim sto bi ekipa sa kojom vuces konce trebala biti iz svih bajkerskih krajeva-gradova kako bi ravnopravnost bila izbalansirana.
  Kragujevac je posle Bg-a i NS-a najveci i po stanovnistvu i po registrovanim motociklima, a nije ga bilo ni pre a ni sada u  najuzem sastavu, pa otuda i ne cudi neprisustvo ovdasnjih motociklista na Sastancima!Ne kazem da ih neko odavde bojkotuje, jednostavno ljudi nisu upoznati sa desavanjima u MAS-u i sa radom istog!
Iste simptome mislim da muce i ostali krajevi...Dakle, iz svake vece sredine po jednog predsednika i rezultati i konstruktivan rad sigurno da nece izostai!
Drzim palceve!

Mislim da si u celoj stvari nesto ispustio Nis je samo dva puta veci nego Kragujevac Bez uvrede pogledaj statisticke podatke koji je najveci grad u Srbiji posle Beograda

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #48 poslato: Decembar 13, 2008, 10:45:57 pre podne »

kakve veze ima koliko ima registrovanih motora u nekom gradu?
ako vise od polovine tih ljudi neinteresuje ova nasa prica.
da zele nesto da promene i da poboljsaju verovatno bi se prikljucili nekom klubi,kao clanovi,ili prijatelji kluba.
mislim da to nije bitan faktor,kragujevac ima svoje predstavnike pa neka se ukljuce u diskusiju ili sta vec
verovatno kada budu bili spremni ucestvovace
valjda je nama bitna populacija koja je vezana za MAS.
a znamo svi koliko je ljudi kupilo motore u svakom gradu zbog statusnog simbola
a ne zato sto ih interesuje nasa prica ili bilo koja druga
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #49 poslato: Decembar 13, 2008, 12:16:45 posle podne »
Kad smo vec kod Smedereva.Pre 3-4god je Smeterevo imalo po nekoj prici 70-ak registrovanih velikih motora koliko sada ima mislim da ni oni nemogu da izbroje i neznam kobi taj broj bajkera ujedinio u jedan klub.Po tom kriterijumu jedan grad jedan skup,bi smederevo bilo izjednaceno sa nekim malim klubom koji ima jedva 10-clanova sto po meni nebi bilo bas uredu.Ako ljudi imaju zelju i imaju ko da im dodje neka prave svake nedelje

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #50 poslato: Decembar 13, 2008, 12:20:57 posle podne »
U PRAVU SI IMENJACE, NIJE VAZNO KOLIKI JE GRAD I KOLIKO IMA REGISTROVANIH MOTORA VEC KOLIKO PRAVIH BAJKERA I KAKO SU ORGANIZOVANI.
I MISLIM DA BI REGIONALIZACIJA UNUTAR SRBIJE BILA NEPRODUKTIVNA JER NIJE PRAVO MERILO VELICINA GRADA, KONKRETNO KRAGUJEVAC IMA MNOGO KVALITETNIH BAJKERA KOJI NISU U MAS_u A DO PROSLE GODINE UOPSTE NIJE BIO KLUB U MAS-u IZ KRAGUJEVCA.