A da se ta lova pametno investira u neki biznis ?.....pa da se uveca.
nije moje da se mešam,ali ono:sad ima neka štednja sa nekom sitnom kamatom,ali ako ti zatreba možeš pare da uzmeš kad god hoćeš...a kad već stoje na računu ....isti K
Interesantan predlog. Mada te pare vec stoje u banku na racun MAS-a. Tako neznam da li je tako nesto izvodljivo?
jeste sigurno...na takav način (znači bez vezivanja para na neki period)kamata je naj manja,ali opet...kad već stoje.....jedina je caka,da ukoliko ti trebaju pare(više od 50000 din)moraš najaviti dan ranije....
dobra stvar je što je trenutno"nedelja štednje",tako da ako ih prebacite ove nedelje,kamata je malčice veća.ovo pišem iz ličnog iskustva,jer i ja imam neke pare predvidjene za kupovinu stana,ali čekam da naletim na ono"mnoogo hitno",a dok do toga ne dodje,bar mi legne neka sića svaki mesec...jedino što to ne nude sve banke,ali nije problem prebaciti ih...
npr. mc.patriots(znam neke ljude iz kluba)su prošle godime pravili prvi moto-susret,čista zarada 3500e.to sve vezali na 9 meseci,i sledeće godine banka im plati makar pasulj za ceo susret....no što se tiče mas-a,mislim da je nemoguće vezati pare na neki period,jer verovatno da u takvoj organizaciji postoje dnevni,nedeljni,mesečni troškovi,ali ko zna....nisam bankar,to je samo moje mišljenje
a što je sigurno,to je da je ovo sigurno