Pozdrav za sve clanove ovog sajta. Iz naslova moze mnogo da se zakljuci ako covek malo razmisli o njemu. No prvo da se predstavim sto mi je juce promaklo kad sam se prijavio a kritike uvek dobro dodju, a i ja sam je zasluzio. Ja sam jedan od malo starijih bajkera ali na ovim stranicama sam nov. Motor vozim poodavno sa pauzom od nekih petnaestak god. nekada sam vozio i moto trke u klasi od 50ccm. no to je bilo u mladjim danima sada vozim motor iz zelje a kad miris gor. udje u nos i zvuk mot. u uho to onda traje i traje. Sada vozim maxi skuter Kimco xciting500ccm. zadovoljan sam sa njim i za sada nemam nameru da ga menjam. Zivim u Vrscu, volim razne sportove i hobije i od svega bavim se lovom, rad. amaterstvom. itd. vozim izmedju ostalog i bajs nekada sam pravio ture i po 200km na dan ali sada vise ne ide, krstenica radi svoje. No zato motor je tu sloboda i vetar u kosi pa samo vozi. Ovaj moj naslov mislim da ce ga mnogi razumeti, jer u njemu ima dosta toga sto se i trazi od clanova ovog sajta, postenje, uvek pomoci drugu na putu i kad god zatreba, pozdraviti svakog bajkera jer je i on isto sto i ti i u svakom slucaju zapamtiti da nikad nisi sam i jedini ucesnik u saobracaju. No da ja ne davim mnogo jer i to moze da zasmeta. Za sada toliko pozdrav iz Vrsca pa moja poznata recenica. Zivi bili i dugo se vozili.

Nije nikakva tajna, SRPSKO ime Bogoljub.