Mart 28, 2026, 06:31:13 pre podne

Autor Tema: (TRENUTNI HIT VIDEO) LETEĆI TANJIR SLETEO NA LIVADU...  (Pročitano 2368 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
(TRENUTNI HIT VIDEO) LETEĆI TANJIR SLETEO NA LIVADU...
« poslato: Decembar 12, 2013, 10:06:13 pre podne »

Na popularnom kanalu ,,You Tube" upravo se pojavio video koji prikazuje sletanje letećeg tanjira
na livadu u nemačkom gradu Rotlingen u Nemačkoj, ali i snimljene vanzemaljce oko njega...
Iako sam prvo pomislio da je sleteo na  srpsku livadu *570 gledajući idiličan pejzaž i stogove sena,
međutim na internetu nađoh pak podatak da je to u pitanju ipak neka livada u Nemačkoj,
pa se zapitah da li su vanzemaljci sleteli da samo protegnu noge ili su možda kao i mi poslali delegaciju za pregovore za ulazak u EU *316?
Ovo je sa jedne strane toliko realan snimak pa se odmah posumnja i pretpostavlja da je reč o režiranim kadrovima *4
s druge strane, interesovanje na Jutjubu je ogromno jer se prvi put jasno vidi leteći tanjir koji je sleteo...
Reč je o jednom od najkomentarisanijih video snimaka na mreži...  *66

P.S.
Snimak koji se pojavio izazvao je burne reakcije, a postavlja se pitanje da li se radi o autentičnom snimku?  *513

*12 Da li je ovo dokaz za postojanje vanzemaljaca na zemlji?  *590
« Poslednja izmena: Decembar 12, 2013, 04:33:27 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
Odg: (TRENUTNI HIT VIDEO) LETEĆI TANJIR SLETEO NA LIVADU...
« Odgovor #1 poslato: Decembar 12, 2013, 12:46:51 posle podne »
Nama ni oni ne mogu da pomognu...