Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: specijalac Decembar 04, 2008, 12:27:42 posle podnebrani me doktore....ovi vukovi poceli rezati.... Ma zna se ko je u coporu glavni....vucica
brani me doktore....ovi vukovi poceli rezati....
"Bogami, kako je krenuo ovaj pevac, nagazice mladu..."
Citat: Boban Decembar 04, 2008, 02:02:42 posle podne"Bogami, kako je krenuo ovaj pevac, nagazice mladu..." :icon_scratch:da nije smjesno djecace bilo bi jadno.....
Posto sam imao lepotice i one manje lepe mogu da yakljucim da su ove druge mnogo bolje u krevetu i daju sve od sebe a lepotice smatraju da je to sto su lepe sasvim dovoljno i uglavnom nista ne treba da rade kad rade ono
JA SE U TO NE RAZUMEM, JA RETKO I LOSE J....M I HVATAM RIBE NA EMOCIJE.NAPRIMER RECITUJEM JESENJINA......TO PALI UVEK, AKO SLUCAJNO NE UPALI UHVATIS ZA KOSU I ODVALIS JOJ BUBREG AL IZNUTRA
Meni je romantika kad frajer zna po kući sve da popravi. Džaba sve, ako muško ne zna sijalicu da promeni:)
Haha, lepa reč i gvozdena vrata otvara (ako si uopšte na to i mislio )
Citat: olja Decembar 18, 2008, 09:39:18 pre podneMeni je romantika kad frajer zna po kući sve da popravi. Džaba sve, ako muško ne zna sijalicu da promeni:)Ja znam sve samo me mrzi mora da me motivise