bravo rendi ti znas koko je bilo pre zna se ko kad pravi i to je to! drugi klubovi treba da se BORE za termin da putuju malo vise da se dokaze mk u LEPOM smislu pa onda da pravi PAR GODINA zurke pa onda naprave SKUP. nema nista na guzeve 
ovo je tolika glupost.....da je to neverovatno.......nebitno je uopšte ko pravi skup....bitno je da skup bude vredan posete....a za sve ove godine,zna se ko pravi dobar skup,a ko ne.....druga stvar je da postoji mali milion klubova,koji su novi klubovi,pa su mimo bilo koje asocijacije,organizacije ili sl. napravili bolji skup nego neki "tradicionalan"klub koji postoji 100 god...treba malo skinuti"oglavinu" pa pogledati i na stranu.....ovo ogradjivanje od svih,osim starih klubova ima naziv...."OSIM SVETA"....a realnost je da je na tim "tradicionalnim" skupovima sve manje i manje motora....i to samo zato što te "tradicionalne" skupove posećuju meštani i oni koji kreću sa filozofijom"moramo da ispoštujemo".....ostala velika većina je u fazonu"bio sam već tamo,bilo je ok. ali idem sad negde drugde da vidim kako je i tamo...."
a sa ovom filozofiom"neka prave žurke...nek se dokažu"......sa tim se bar po meni neće uraditi ništa......
ZNAČI,nemam ja rešenje....ali problem je očigledan.....jednostavno,matematički ****uplatimo 100 e,pa će oni da nam kažu šta ćemo i kako ćemo....ili ne uplatimo pa možemo kako hoćemo......
da me nebi neko pogrešno shvatio,nije reč o parama,niti o motoasocijaciji,jer jednoj državi je potrebna motoasocijacija,nešto što bi zavelo red u moto sceni srbije....ali dokle god to članstvo u motoasocijaciji nije obavezno propisom ili zakonom,ne može se tako postaviti ni prema kome...bez obzira postojao taj klub 2 ili 20 godina....sa ovom filozofijom,asocijacija će polako nestati,jer jednostavno nema šta da ponudi,a da se to ne može bez te iste asocijacije....pa još i da bira ko je dovoljno "dobar" da bude član te iste asocijacije....
po meni,koliko pratim rad masa,bezuspešno se forsira jedno te isto.....koliko treba vremena da se shvati da to ne ide?
mislim da bi trebalo privoleti ako postoji 10000 klubova....da svi budu članovi asocijacije,neka prave skupove kad ko hoće,neka samo nosi obeležje masa....i to je veliki uspeh.....pa će da krene ono"gde svi turci,tu imali mujo"svaki novi klub će hteti u mas....e tek onda će moći da se komanduje i da se filozofira,ovako ćemo,onako ćemo,pa onda za članstvo može da se uzme 1% od zarade sa skupa.....a ako imaš 100 skupova....računaj.....
a PARE su u današnje vreme najbitnije.....da ne nabrajam na šta sve može da se sve to iskoristi.....
kao i uvek.....izvinjavam se ukoliko sam nekog uvredio...to je samo moje mišljenje.....