Kakvo je vreme sada u Smederevu, u Kragujevcu u ovom casu pada kisha!!
Ali dolazim obavezno!!!!
Vidimo se veceras!!
Šta te briga kakvo je vreme kada si došao kolima

Pošteno sam iskisnuo jutros oko Smedereva na auto-putu al sam se i osušio dok sam stigao na destinaciju, u povratku na kratko svratio na skup jer sam se neplanirano zadržao vamo, mnogo motora, puno poznatih lica, od bika ostala samo glava pa se malo razočarao, kasno sam došao.. usput mi pukne sajla kvačila u gradu, bilo je to interesantnih 40km do kuće

Ono kratko što sam se zadržao video da je amosfera dobra, što se tiče organizacije, ne mogu da komentarišem ništa jer nisam ništa ni video, kratko se zadržao... Jedina zamerka što nisu imali brojeve majci za nas nindže al ipak uzeh na rizik jednu XXL, biće dobra dok smršam malo

Ivto, ne popismo pivo, bolje se filozofira uz pivo

Usput sam izgazio nečje žito, ispravio neku krivinu i izleteo sa puta sa 80km/h i uleteo u njivu, zaustavio se na polovini iste, srećom bez pada... Kad sam se vraćao na asfalt, vidim da sam preleteo preko kanala za vodu, nisam ga ni primetio kad sam ulazio u njivu... Gospodinu u sivom golfu 2 koji pretiče preko pune i krivini želim sve najbolje i jako mi je žao što nisam mogao da ga pojurim odmah jer od šoka bih verovatno sam ispravio par krivina dok ga stignem, ali da je bar stao i pitao za junačko zdravlje i izdajničku sreću, preneo bih mu lično sve lepe želje koje imam za njega...