April 02, 2026, 01:22:38 posle podne

Autor Tema: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009  (Pročitano 38002 puta)

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009
« Odgovor #120 poslato: April 01, 2009, 10:03:37 pre podne »
 :)
« Poslednja izmena: Decembar 17, 2009, 12:16:31 posle podne od strane Ivta »

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #121 poslato: April 01, 2009, 10:18:58 pre podne »
E steta sto nije na tvrdjavi, al dobro nije ni bitno...
Vidimo se u subotu, posto u petak imam ispit... ::)
Never ride faster than your angel can fly!

komita

• Gost
« Odgovor #122 poslato: April 01, 2009, 10:42:08 pre podne »
E steta sto nije na tvrdjavi, al dobro nije ni bitno...
Vidimo se u subotu, posto u petak imam ispit... ::)

Obzirom da na ispitima obično predaješ PRAZAN rad, možeš i u petak da stigneš.
 :D ;D :D ;D :D ;D ;D

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #123 poslato: April 01, 2009, 10:46:22 pre podne »
Obzirom da na ispitima obično predaješ PRAZAN rad, možeš i u petak da stigneš.
 :D ;D :D ;D :D ;D ;D

Bla bla bla, e ima namerno da polozim, da znas! :P ;D
Never ride faster than your angel can fly!

|*cHe_gUeVaRa*|

• Gost
« Odgovor #124 poslato: April 01, 2009, 03:46:08 posle podne »
au... a gde je to sad ?! blizu ?!  :-\

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #125 poslato: April 01, 2009, 04:18:05 posle podne »
Dolazim sigurno!!!!! Smederevci vidimo se tamo!!!!

• Ultimate Biker
« Odgovor #126 poslato: April 01, 2009, 10:20:09 posle podne »
 ;)
« Poslednja izmena: Decembar 26, 2009, 12:46:47 pre podne od strane Ivta »

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #127 poslato: April 01, 2009, 11:06:08 posle podne »
Ma nema tu razmisljanja Jugovo je super mesto

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #128 poslato: April 02, 2009, 10:15:54 pre podne »
Gde god da se odrzava znam da ce biti poseceno u velikom broju i sigurno se biti dobro zezanje.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #129 poslato: April 11, 2009, 08:18:25 posle podne »
E PA BRACO SMEDEREVCI PRAVITE GA I NA KROVU AMBARA AKO HOCETE,SVEJEDNO DOLAZIM U PETAK.
I JUGOVO JE DOBRO MESTO,BEZ BRIGE...VIDIMO SE,POZDRAV
MK SPID

ICA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #130 poslato: April 15, 2009, 11:23:50 posle podne »
I  ŠTA ONDA PREDLAŽEŠ (JA KAO PLAVUŠA MORAM DA PITAM)???

DA DO

• Ultimate Biker
« Odgovor #131 poslato: April 15, 2009, 11:26:13 posle podne »
I  ŠTA ONDA PREDLAŽEŠ (JA KAO PLAVUŠA MORAM DA PITAM)???

DA DO

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #132 poslato: April 16, 2009, 02:13:45 pre podne »
 *527 *527 *527 *527 *527 *528

Van mreže zoran_vs

• Vozac
  • *
« Odgovor #133 poslato: April 17, 2009, 09:05:45 posle podne »
 *34 *34 *34 *34 *34 *34 *34 *34 *34
vozim i pustam druge da voze

mariamaja

• Gost
« Odgovor #134 poslato: April 18, 2009, 01:28:49 pre podne »
meni je Jugovo, ekstra lokacija,  a da ne pricam o  pesacima, doci ce samo oni koji to stvarno vole tako da ce biti mesta i za motore
meni licno Jugovo je sto put bolja lokacija od tvrdjave.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #135 poslato: April 18, 2009, 08:53:04 pre podne »
pa blizi se skup i lepo vreme :D :D :Dtako da vas ocekujemo bice lepo zezanje!!!!! pozdrav ;)

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #136 poslato: April 25, 2009, 12:30:31 posle podne »
Kakvo je vreme sada u Smederevu, u Kragujevcu u ovom casu pada kisha!!
Ali dolazim obavezno!!!!
Vidimo se veceras!!
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #137 poslato: April 25, 2009, 03:38:03 posle podne »
Hocu ja na skup:-(, ali nemam kako da dodjem iz ovog piip Mladenovca:-S.. Nadam se da se lepo provodite..

sstruja

• Gost
« Odgovor #138 poslato: April 25, 2009, 10:19:29 posle podne »
Kakvo je vreme sada u Smederevu, u Kragujevcu u ovom casu pada kisha!!
Ali dolazim obavezno!!!!
Vidimo se veceras!!

Šta te briga kakvo je vreme kada si došao kolima :)

Pošteno sam iskisnuo jutros oko Smedereva na auto-putu al sam se i osušio dok sam stigao na destinaciju, u povratku na kratko svratio na skup jer sam se neplanirano zadržao vamo, mnogo motora, puno poznatih lica, od bika ostala samo glava pa se malo razočarao, kasno sam došao.. usput mi pukne sajla kvačila u gradu, bilo je to interesantnih 40km do kuće :)

Ono kratko što sam se zadržao video da je amosfera dobra, što se tiče organizacije, ne mogu da komentarišem ništa jer nisam ništa ni video, kratko se zadržao... Jedina zamerka što nisu imali brojeve majci za nas nindže al ipak uzeh na rizik jednu XXL, biće dobra dok smršam malo :)

Ivto, ne popismo pivo, bolje se filozofira uz pivo :)

Usput sam izgazio nečje žito, ispravio neku krivinu i izleteo sa puta sa 80km/h i uleteo u njivu, zaustavio se na polovini iste, srećom bez pada... Kad sam se vraćao na asfalt, vidim da sam preleteo preko kanala za vodu, nisam ga ni primetio kad sam ulazio u njivu... Gospodinu u sivom golfu 2 koji pretiče preko pune i krivini želim sve najbolje i jako mi je žao što nisam mogao da ga pojurim odmah jer od šoka bih verovatno sam ispravio par krivina dok ga stignem, ali da je bar stao i pitao za junačko zdravlje i izdajničku sreću, preneo bih mu lično sve lepe želje koje imam za njega...

Van mreže KAWASAKI ZR 500 A

• Vozac
  • *
  • Motor,Vespa ET4 125ccm,predhodno KAWASAKI ZR 500 A
« Odgovor #139 poslato: April 25, 2009, 11:06:48 posle podne »
Pozdrav...ne bih hteo da smaram ali dacu moje misljenje o skupu sa dve tacke gledista kao posetilac i kao prodavac na moto skupu..
Pozdrav i hvala Ivti sa  koji nas je obavestio o desavanu u Smederevu ali on je covek dobronamerno to uradio jer je kao sponzor hteo da pomogne skupu.Posto se na forumu niko od pravih organizatora niko nije javio nastaju mali problemi iako Ivta kao sponzor nije kriv jer on nema pravo odlucivanja vec organizatori.
Sa tacke posetioca...
1.dosao sam u 08h subota i usao u kamp.Docekao me je polu pijan lik iz organizacije i posto sam mu rekao ko me je pozvao kao prodavca nije mi naplacen ulaz ali nisam dobio ni kafu, a o rakiji nije bilo ni govora...verovatno su je oni popili...
2.posle pola sata taj isti lik iz organiacije pocinje da se bije sa nekim likom i tazdvajaju ih pola sata.Ovaj drugi ga stalno proziva i pokazuje mu svasta nesto nepristojno...skida se go i sl...08h i 30 min vreme desavanja
3.Vo na raznu se prodavao po gramazi i cena je bila od 150din-380din, zavisno da li pada kisa ili ne...bilo je skuplje dok je padala kisa.
4.Pasulja je bio ceo 1 kazan koji je nahranio samo jedan deo posetilaca...
5.Posle defilea se napravila velika guzva na ulasku u kamp jer je prolaz bio toliko uzak da se slucajno neko ne prosvercuje u kamp a da nije platio ulaz pa se na ulaz u isti cekalo bas dosta...
6.O stanju toaleta necu mnogo ali nama muskima je lako mada na skupove dolaze i devojke a one ne mogu bas kao i mi uz bilo koje drvo vec zahtevaju neki prostor...pa zar nije mogla kada se vec naplacuje sve da se naplacuje i sa 10 din koriscenje istog ali da se od tog novca angazuje neka osoba koje ce se starati o istom i stanju da ne kazem sranju u njemu...
ovo je kao posetilac

kao prodavac sve gore napomenuto+shok...
U privatnoj prepisci sa Ivtom sam mu objasnio ko sam...da mi je Raja rekao da u Smederevo valja doci...da Smederevci nikada nisu naplacivali prodacima taksu za prodaju opreme...da se uvek davao poklon za lutriju u vidu potkape,cirade,rukavica i sl...
Ivta mi sve to potvrdjuje i na moje pitanje da li treba da platim npr.ulaz 400 din kaze ne,da li treba da platim ulaz kao prodavac kaze ne...samo poklon za lutriju kao i uvek.
Ponesen time zahvaljujem mu se i pozivam Srdjana iz Bgd Fiva doo da dodje kao i Djovanija i Bosketa i kazem im da se ulaz ne naplacuje za prodavce...
Ulazim u kamp, organizator me rasporedjuje gde da stanem...u jednom trenutku kada sam se vec raspakovao dolazi domacin predsednik kluba i kaze usluga kosta 3.000din.+poklon za lutriju
Ja mu kazem da mi nije tako receno na sta ce on a ko ti je to rekao...kada sam mu objasnio menja pricu i kaze za tebe onda 1.500 +poklon za lutriju...ja mu odgovaram da mi niko to na ulazu nije rekao i da je to trebalo da se kaze na ulazu...Placam 1.500 din...ne dobijam nikakvu potvrdu o tome a covek stavlja pare u svoj novcanik...Raji naplaceno 3.000, Brki naplaceno 3.000, Srdjanu koji je dosao preko mene 1.500, za Djovanija za sada ne znam a Boske nije srecom ni dosao posto je bio sprecen.
Organizatoru porucujem da ima skupova gde se prodavcima ne naplacuje ulaz vec se daje samo poklon za lutriju i nagrade,npr Skup na Zlatiboru, Skup u Lazarevcu itd...
Na drugima se naplacuje od 20e-30e ali se i dobije nadstresnica da se covek sakrije od kise ili sunca pa cak i prikljucak za struju...Neka dodju organizatori u Sremsku Mitrovicu i da vide kako se prodavci paze za novac koji daju na ulazu...

To je to znaci nije sve bas dobro kako izgleda...ja sam u Smederevu od 2005. mislim da je tada na tvrdjavi bilo mnogo bolja organizacija nego sada ovde...ali mene Smederevo vise videti nece ni kao posetioca ni kao prodavca...a ko me budea .... pitao kako je bilo cuce istu ovakvu pricu....

Ivta tebi hvala sto si hteo da pomognes ali vidis i sam da se nekada ne isplati vec pusti organizatore da obavestavaju ljude a ti budi sponzor sto je pohvalno ali bar da imas pravo na neki glas u celoj prici da ne misle ljudi da si pisao jedno a da je bilo drugo...

pozdrav svima...

Dejan