April 02, 2026, 01:23:16 posle podne

Autor Tema: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009  (Pročitano 38005 puta)

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
Odg: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009
« Odgovor #160 poslato: April 26, 2009, 08:42:06 posle podne »
                     ZABORAVIH  DA  SE  ZAHVALIM  IVTI !V E L I K O   H V A L A     I  TRUDIĆEMO  SE  DA  UZVRATIMO  .

POZDRAV  DENCSE 1,DRAGO  MI  JE  ŠTO  ME  JE  IVTA  UPOZNAO  SA  PAR  LJUDII SA  FORUMA

pozdrav i tebi Ico,kao i svima sa ovog foruma koje sam upoznao u sd.....mišar1,vudu,joksa,shorty,guuuta(da ne bude opet guta),sveta,bubi,marta.......i još mnoge kojih već ne mogu ni da se setim.....jbg ja uglavnom znam vojvodjane,i moram vam reći da ste vi"srbijaci"(nadam se da izraz ne vredja nikog)extra ljudi...i bez obzira što vojvodjani slabije posećuju vaše krajeve.......eto mene sve češće

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #161 poslato: April 26, 2009, 08:45:19 posle podne »
 :)
« Poslednja izmena: Decembar 26, 2009, 12:48:14 pre podne od strane Ivta »

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #162 poslato: April 26, 2009, 09:42:54 posle podne »
Zna ovaj moj predsednik sta da trazi,nije on lud.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #163 poslato: April 26, 2009, 09:55:36 posle podne »
Dobara masina i nojde i hajabuse ;D ;D imaju isto srce >:D >:D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #164 poslato: April 26, 2009, 10:21:17 posle podne »
Valjalo bi probati. ;)

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #165 poslato: April 26, 2009, 10:24:54 posle podne »
Valjalo bi probati. ;)
Miso pa ti znas da se motor nikome ne daje. >:D ;D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #166 poslato: April 26, 2009, 10:25:44 posle podne »
 *302 *302 *302 *302 *302 *302

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #167 poslato: April 26, 2009, 10:38:58 posle podne »
Ja sam skrenuo paznju na ovom forumu da je Misa R1 mangup a neki mi ne veruju *116 *116

Inace SUSRET U SMEDEREVU JE BIO ODLICAN . Pozdrav za Svetu, Ivtu, Bubija, Misu i sve ostale Smederevce koji su ucestvovali u organizaciji moto susreta.  Hvalaaaaaaaaaaaaaaaa.......

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #168 poslato: April 26, 2009, 10:53:02 posle podne »
 Ma rekao sam ssaallee da cu da te utepam i da ti otmem ovo mache i sad mi zao sto sam tako meka srca  ;D

Pre dve godine sam rekao posle skupa u Smederevu,da vise nikada necu doci na isti,ali na svu srecu promenih odluku!
 Grdno bih se zajebao da ne odoh  :D
 Da covek ne poveruje,kakva razlika-drasticna!
 Prvo ono sto je najlepse!!! 
 Skup je oraganizovao MK Ulicni borac,ali ko to nije znao,lako je mogao da pomisli da su skup organizovali MK Extrem ili MK Klan ili Asocijacija motorista Smedereva ili samo neki nezavisni ljubitelji voznje na dva tocka !!! Jer smo sve te ljude mogli sve vreme videti u fluoroscentnim prslucima sa natpisom ORGANIZATOR!!!
 A sad malo o samom skupu!
 Lokacija odlicna,mnogo bolja od tvrdjave!
 Organizacija vrlo dobra,uz male,neizbezne propuste !
 Odziv bajkera izuzetan!
 Poznatih faca,ne zna se broj!!! Cini mi se da bih lakse nabrojao koga nisam video,nego sve one sa kojima sam proveo ovaj vikend !!!
 Bend Rockhead su "prasili" skoro tri sata na opste odusevljenje !

http://www.rockhead.at/

Zbog svega navedenog veliki RESPECT za: Svetu,Kresu,Klana,Bubija,Joksu i sve ostale gostoljubive Smederevce,a posebno IVTU koji nas je hranio i poijo k'o Kosovka devojka,a istovremeno primio na prenociste!!! Ne bi bilo posteno ne pomenuti ni Ivtinu suprugu MACU,koja je zdusno pomogla organizaciju ovog skupa,a i trpela nas u njihovom "skromnom" domu! Nadam se da hrcak sa kojim smo dencse1 i ja delili sobu,nije doziveo neku psihicku traumu  ;D

Tek kada sam dosao kuci,ukapirao sam da mi je aparat izgleda samo sluzio  za ukras i da sam napravio samo tri fotke na kojima je ovekoveceno nevidjeno zdranje  ;)

I za kraj jos jedna opaska !
 MisaR1 se pokazao kao nevidjeni madjionicar!
 Za vreme klope covek je sve vreme pricao,glumio bajkere "ljutite kao da su pili alkoholno sirce",a jagnjetina iz njegovog ovala je volsebno nestajala i nestajala i nestajala... ;D

« Poslednja izmena: April 27, 2009, 01:02:40 pre podne od strane vudu »
VALJEVSKA PODVALA

paperinos

• Gost
« Odgovor #169 poslato: April 26, 2009, 11:30:54 posle podne »
Zahvaljujem se svima koji su dosli i ispratili i ispostovali nas sup.
Druze (Dejan Kawasaki ZR 500 A) mislim da ne bi trebao tako da plujes,bez obzira koliko ti tesko palo tih 1.500 dinara,ipak si ti tvoju robu prodavao za novac i verovatno sa zaradom i mislim da 1.500 dinara nije neka stavka za 2 dana na mestu gde smo okupili preko 1000 motora i duplo vise pesaka.

Za WC si potpuno u pravu i nemam reci objasnjenja,samo zelim da se izvinem iako nismo sami krivi za to jer je lik koji je trebao da donese 7 plasticnih WC u petak posle hiljade neodgovorenih telefonskih poziva,poslao poruku da ima problem i da ne moze da donese plasticnjake....

Za vola je potpuna LAZ,
100 gr je kostalo 100 dinara u tortilji,znaci nemoj da obmanjujes i lazes ljude,u Subotu ujutro za dorucak sam ja licno doneo kazan riblje corbe , u nedelju ujutro smo prosuli kazan i po pasulja jer je ostalo.
Brate daj mi na PP broj tekuceg da ti vratim 1.500 din samo nemoj da lazes i izmisljas.

Pokusacu da budem sto blazi u komentaru prema ovome sto se predstavlja kao domaca pernata zivina,za tebe i tu tvoju biciklu Smederevo je predaleko u svakom smislu,a bilo koji tvoj glupi komentar me ne zanima i samo se cudim zasto te trpe ovde sa tvojim glupim upadicama,kad nemas ni ime ni prezime niti bilo koji indetitet i ne znas gde se nalazis.

Strujo izvini ,stvarno sam pokusavao da stignem na sve strane, a posebno u subotu je bila i najveca frka ali,popicemo pivkana sigurno negde i pricati o cemu hoces,pozdravljam te i zahvaljujem sto si bio na nasem skupu.

Pa opet ti....slusaj sad .. Za mene i moju kako kazes biciklu nista nije daleko ni predaleko jer gde god sam krenuo ja sam i stigao (hvala bogu),..sto se tice Smedereva....nisam  ni imao nameru da dolazim....a posle ovog iskustva koje je imao covek siguran sam da skoro necu ni doci.

Komentari koje sam izneo....hm... :icon_scratch: ako si pozvao coveka i rekao mu da se ulaz za njega nece naplatiti....to si trebao i da ispostujes.....ono licitiranje koje je doziveo na terenu...pa to je ciganija.
A sad te prozivke oko toga sta je covek prodavao i koliko je zaradio   i kavaljerisanje oko nadoknade su totalno smesne.....

Ispalili ste coveka i to nije nista novo to je klasicna navlakusa da se privuce sto vise ljudi.

Niste vi tu izmislili nista novo...samo vidis ja to iz principa ne bih nikad radio.

Nikoga nisam u svom zivotu prevario ni za jedan dinar i uvek sam odrzao svoju rec...do kraja.
Cesto sam sam bio zrtva prevare i nepostovanja onog sto se ranije dogovaralo pa opet nisam u to ime i ja postao prevarant.

Mozda zato i vozim moj...kako ti rece bicikl.

• Ultimate Biker
« Odgovor #170 poslato: April 26, 2009, 11:41:50 posle podne »
Ko zna koga si ojadio i sve u zivotu prevario kad ne smes ni ime javno da napises i sliku da postavis,da vide ljudi kakav jadnik stoji iza ovih gluposti koje pises i pljujes po svima i svakome na ovom forumu. Trebao bi da budes domacin necega u zivotu da bi imao pravo da kazes nekome nesto,otkud ti znas ko je i kako ispaljen i sta je uradjeno kad nisi bio. Na tvoje glupe opaske sam vec odavno imun i ne doticu me se i ne zelim vise da komentarisem bilo koje tvoje gluposti jer si ti u stvari niko- ne postojis,sluzis samo da ti se ljudi smeju i podsmevaju odnosno po neko procita tvoju glupost koju ovde razvlacis u 10 reda sa razmacima i novim recenicama da izgleda kao da je neki dugacak i sadrzajan post i to cita po neki zaludan forumas kad bas nema sta da radi.

paperinos

• Gost
« Odgovor #171 poslato: April 27, 2009, 12:38:45 pre podne »
Za tebe se vec zna da si prevarant covek  je lepo pokazao poziv koji si mu uputio...a za mene takvih dokaza jos nema.....dakle prevarantu nemoj da me svrstavas u tvoje jato.

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #172 poslato: April 27, 2009, 01:09:30 pre podne »
nemojte smederevce da mi dirate a pogotovo Zoku, Bubija, Popa, moga bata Dekija, Shustera,  Mishu R1 i naravno Ivtu!!!!!!
Alal vera Smederevci.....
josh 100 godina sam tu!!!!!

A ti patak posto nisi bio na skupu ne prdi u tudje ime.....tol`ko!!!!
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

paperinos

• Gost
« Odgovor #173 poslato: April 27, 2009, 01:42:14 pre podne »
Ne dira niko" Smederevce"  a to sto se tice izduvnih gasova.....nemoj da ih ti ispustas .Znaci covek je crno na belo prezentovao sve sta se desilo.....i sta bi ? Sad satro evo ti  nazad lova .... ako je hoces nazad..... :icon_scratch:Pa  sta je to? uzimala davala....ja nisam ocenjivao skup kao skup nego ono sto je covek izneo kao svoje vidjenje istog.A sta onda biva  kad covek kaze sta je bilo onda naziva coveka lazovom...pazi boga ti i nudi velikodusno da mu ON PLATI...jer je pobogu on zaradio na prodaji svoje robe.... :icon_scratch:

Cekaj ako si nekoga zvao da dodje na skup  da prodaje i saopstio si mu jasno da nema troska oko zakupa mesta sta ga onda cimaju za zakup.
Kakvi su to kriterijumi kad nekome razrezes od oka koliko treba da plati.

Pa cime se onda favorizuje taj neko koji se poziva opet na nekog iz organizacije u odnosu na nekog obicnog koji ne zna nikoga... :icon_scratch:
To ciganisanje i lictiranje na licu mesta  sa covekom  daj 3000, pa daj 1500...plus trpanje love u svoj novcanik samo po sebi je zalosno.

Ako je neko kavaljer i zeli da bude domacin neka to ne cini preko ledja i novcanika drugih.

Isprsi se bato pa iz svog dzepa finansiraj krkanluk tvojih poznanika i prijatelja koje kupujes time.

Neka se domacine pije i krka al o tvome trosku....plati ceh za ono sto se pojede i popije al iz svoga dzepa.

Ne diraj u kasu.

Znaci ostali prodavci koji su dali pun kantar ispali su budale...jer pobogu nekima se kroz prste gleda.

Tako treba i sa ulaznicama uraditi, ako se placaju neka ih plate svi...do jednog.

Cena za sve ista, fiskalizacija obavezna racun svakom uz ulaznicu fiskalni naravno, i na kraju da se sve transparentno moze videti...gde i sta je placeno koliko je karata prodato... samo uz racun fiskalni naravno da se nabavlja sve od cackalice pa do pica.

Time ce se izbeci da se  tamo neko razbacuje tudjom lovom i glumi merakliju dok sa tudjim novcima raspolaze.

Muckanje u nabavci i taljenje sa dobavljacima je tek posebna prica.
« Poslednja izmena: April 27, 2009, 02:02:40 pre podne od strane paperinos »

• Ultimate Biker
« Odgovor #174 poslato: April 27, 2009, 08:20:10 pre podne »
Vidi paceru,lupetaš i vredjaš i ne znaš o čemu se radi to ti po drugi put kažem ,a sad da ne bi kvario ovu temu dalje ,staću ovde,a ima vremena i načina da se razračunamo ja i ti i da pokažem ljudima koji si govnarko i zašto su te izbacili lopatom i sa drugih foruma,polako.

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
« Odgovor #175 poslato: April 27, 2009, 09:02:42 pre podne »
Veliki Pozdrav Braco  Bajkeri

Kakav dozivljaj i kakav susret neverovatno izuzetno i dozivlaj koji ce nas vezati sa smederevo za svetu i njegovu ekipu i za sve bajkere koje smo upoznali u toku ta 3 dana sto smo bili tamo za ceo zivot
nemam jos reci jos nismo sve preradili u glavii to ce trebati jos par dana
sto se tice nase ekipe za nas bi bilo naj lepse da bi se taj skup nikad nebi zavrsio i da bi mogli i dalje da se druzimo i da se sezamo

stigli smo u kamp u petak posle podne a izasli u nedelju u 7 sati ujutru pijani ko majke i da nebi imali obaveza bi sugurno jos uvek sedili pored dunavu sa svetom
i prijateljima i pili bi rakije ;-)
zao mi je da nisam uspeo da upoznam jos vise ljude  iz foruma i da nisam stigao jos vise price da poslusam i jos vise piva da popijem...

sto se tice propusta naravno da je i toga bilo ali pored toliko pozitivni dozivlaja bi mi bilo glupo da mi to ostane to u pamcenu i da objavim tu u forumu
propusta koji je bilo bi reko mome prijatelju sveti izmedju 4 oka kako se to i radi po mome misljenu a ne ovde na forumu
ja licno sam imao utisak da je sve lezalo na svetinim ramenima sto je sa takav skup preveliki teret ali ipak i u svako doba u svaki trenutak kad smo nesto trebali je bio tu sa nama kao da je bilo 5 sveta tamo
toliko truda toliko rada i uvek dobro razpolozen i otvoren za svaku salu i za svaki zahtev sa nase strane
neverovatno ja nemogu da samislim da je taj covek u toku 3 dana zatvorio oci na trenutak ...svaka cast
i najveci RESPEKT za takvog coveka

pozdravljamo i zahvaljumeo se svima koji su nam ulepsali provod i pomagali oko naseg nastupa u smederevu
sveti, ivti, maci duletu oko skupa ljubisi i njegovoj zeni oko smestaja crnome i njegovom ekipom oko technike publici pred binom i mnogo mnogo vise ljudima koji su nam pozlatili taj dozivlaj u smederevu

par slika cu postaviti dok se prerade i ko kod zeli slike sa skupa (imamo preko 300 slika) nek se javi na pp ili na mail sa adresom da posaljem cd
ceo izvestaj o skupu ce biti obljavjen u sledecem broju magazina biker in österreich

primite puno pozdrava od
kristijana, angelike, roberta, alexandera i martina

i HVALA ZA SVE
electrifying pure rock n roll energy tour dates on www.myspace.com/rockheadvienna & www.rockhead.at

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #176 poslato: April 27, 2009, 09:13:41 pre podne »
Odlican skup,za prvi u sezoni extra,dosta motora,mnogo ljudi,muzika i bina su bili extra.Hvala Sveti za mesto i ucinak da ucestvujem i tetoviram.
Veliki pozdrav za sve!!!
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže KAWASAKI ZR 500 A

• Vozac
  • *
  • Motor,Vespa ET4 125ccm,predhodno KAWASAKI ZR 500 A
« Odgovor #177 poslato: April 27, 2009, 09:17:14 pre podne »
Ja se stvarno izvinjavam...vidim da je moj komentar doveo do licnog sukoba dvojice forumasa...napominjem da mi tio nije bio cilj pogotovu sto ni jednog licno ne poznajem...
Nadam se da ce se sukob resiti mirnim putem i nema razloga povlaciti teske reci ni sa cije strane...

Hvala...

IVKE

• Gost
« Odgovor #178 poslato: April 27, 2009, 09:23:16 pre podne »
Svaka pohvala smederevcima za odradjen skup sve za pohvalu ali bas sve  ;) i veliki pozdrav svoj mojoj braci iz smedereva  *109 *109 *109 *109 *109 i bas bi eto zeleo da zakazem termin kod majstor mise da i meni nasteluje agregat mislim da je covek bas od zanata ida mu nema ravnog u tom stelovnju  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Ultimate Biker
« Odgovor #179 poslato: April 27, 2009, 09:41:05 pre podne »
Ja se stvarno izvinjavam...vidim da je moj komentar doveo do licnog sukoba dvojice forumasa...napominjem da mi tio nije bio cilj pogotovu sto ni jednog licno ne poznajem...
Nadam se da ce se sukob resiti mirnim putem i nema razloga povlaciti teske reci ni sa cije strane...

Hvala...

Ne treba da se izvinjavaš,taj pernati govnarko odavno skače po živcima.
Istina je da si platio 1.500 dinara za mesto-koje ti ja nisam naplatio i nisam ni znao da si platio da mi nisi poslao poruku ne bi ni saznao ali, je isto tako istina da sam ti rekao da moraš nešto od opreme da daš za mesto gde budeš postavio tezgu. Nisi dao opremu platio si 1.500 din to je po meni otprilike to.
Tvoje vidjenje samog skupa je TVOJA STVAR i ja ne zalazim u to,kad se stavi na kantar,čini mi se da je mnogo više zadovoljnih nego nezadovoljnih.
Neke stvari si trebao realno da prezentuješ ,a neke i ne znaš da su se odvijale -kao na primer humanitarna akcija dodele paketića deci ometenoj u razvoju na kojoj su prisustvovali naši dragi gosti iz Austrije Kristijan i ostali članovi grupe Rockhead,Noca predsednik MASa ,članovi m.k. Familija i drugi.
Majce koje su poklanjane i mimo plana o dodeli,miliciju koja nikome nije napisala prijavu za vožnju pod alkoholom (samo su vraćali bajkere u kamp)... i još mnogo stvari koje i ne mogu da nabrajam.
Sve u svemu hvala ti što si došao i još jednom izvini zbog nesporazuma ili što sam pogrešno obavestio.