Ma rekao sam ssaallee da cu da te utepam i da ti otmem ovo mache i sad mi zao sto sam tako meka srca

Pre dve godine sam rekao posle skupa u Smederevu,da vise nikada necu doci na isti,ali na svu srecu promenih odluku!
Grdno bih se zajebao da ne odoh

Da covek ne poveruje,kakva razlika-drasticna!
Prvo ono sto je najlepse!!!
Skup je oraganizovao MK Ulicni borac,ali ko to nije znao,lako je mogao da pomisli da su skup organizovali MK Extrem ili MK Klan ili Asocijacija motorista Smedereva ili samo neki nezavisni ljubitelji voznje na dva tocka !!! Jer smo sve te ljude mogli sve vreme videti u fluoroscentnim prslucima sa natpisom ORGANIZATOR!!!
A sad malo o samom skupu!
Lokacija odlicna,mnogo bolja od tvrdjave!
Organizacija vrlo dobra,uz male,neizbezne propuste !
Odziv bajkera izuzetan!
Poznatih faca,ne zna se broj!!! Cini mi se da bih lakse nabrojao koga nisam video,nego sve one sa kojima sam proveo ovaj vikend !!!
Bend Rockhead su "prasili" skoro tri sata na opste odusevljenje !
http://www.rockhead.at/ Zbog svega navedenog veliki RESPECT za: Svetu,Kresu,Klana,Bubija,Joksu i sve ostale gostoljubive Smederevce,a posebno IVTU koji nas je hranio i poijo k'o Kosovka devojka,a istovremeno primio na prenociste!!! Ne bi bilo posteno ne pomenuti ni Ivtinu suprugu MACU,koja je zdusno pomogla organizaciju ovog skupa,a i trpela nas u njihovom "skromnom" domu! Nadam se da hrcak sa kojim smo dencse1 i ja delili sobu,nije doziveo neku psihicku traumu

Tek kada sam dosao kuci,ukapirao sam da mi je aparat izgleda samo sluzio za ukras i da sam napravio samo tri fotke na kojima je ovekoveceno nevidjeno zdranje

I za kraj jos jedna opaska !
MisaR1 se pokazao kao nevidjeni madjionicar!
Za vreme klope covek je sve vreme pricao,glumio bajkere "ljutite kao da su pili alkoholno sirce",a jagnjetina iz njegovog ovala je volsebno nestajala i nestajala i nestajala...