April 02, 2026, 01:24:01 posle podne

Autor Tema: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009  (Pročitano 38007 puta)

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
Odg: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009
« Odgovor #180 poslato: April 27, 2009, 10:04:35 pre podne »
Ne dira niko" Smederevce"  a to sto se tice izduvnih gasova.....nemoj da ih ti ispustas .Znaci covek je crno na belo prezentovao sve sta se desilo.....i sta bi ? Sad satro evo ti  nazad lova .... ako je hoces nazad..... :icon_scratch:Pa  sta je to? uzimala davala....ja nisam ocenjivao skup kao skup nego ono sto je covek izneo kao svoje vidjenje istog.A sta onda biva  kad covek kaze sta je bilo onda naziva coveka lazovom...pazi boga ti i nudi velikodusno da mu ON PLATI...jer je pobogu on zaradio na prodaji svoje robe.... :icon_scratch:

Cekaj ako si nekoga zvao da dodje na skup  da prodaje i saopstio si mu jasno da nema troska oko zakupa mesta sta ga onda cimaju za zakup.
Kakvi su to kriterijumi kad nekome razrezes od oka koliko treba da plati.

Pa cime se onda favorizuje taj neko koji se poziva opet na nekog iz organizacije u odnosu na nekog obicnog koji ne zna nikoga... :icon_scratch:
To ciganisanje i lictiranje na licu mesta  sa covekom  daj 3000, pa daj 1500...plus trpanje love u svoj novcanik samo po sebi je zalosno.

Ako je neko kavaljer i zeli da bude domacin neka to ne cini preko ledja i novcanika drugih.

Isprsi se bato pa iz svog dzepa finansiraj krkanluk tvojih poznanika i prijatelja koje kupujes time.

Neka se domacine pije i krka al o tvome trosku....plati ceh za ono sto se pojede i popije al iz svoga dzepa.

Ne diraj u kasu.

Znaci ostali prodavci koji su dali pun kantar ispali su budale...jer pobogu nekima se kroz prste gleda.

Tako treba i sa ulaznicama uraditi, ako se placaju neka ih plate svi...do jednog.

Cena za sve ista, fiskalizacija obavezna racun svakom uz ulaznicu fiskalni naravno, i na kraju da se sve transparentno moze videti...gde i sta je placeno koliko je karata prodato... samo uz racun fiskalni naravno da se nabavlja sve od cackalice pa do pica.

Time ce se izbeci da se  tamo neko razbacuje tudjom lovom i glumi merakliju dok sa tudjim novcima raspolaze.

Muckanje u nabavci i taljenje sa dobavljacima je tek posebna prica.

Stvarno je vreme da prestanes da seres po svima!!! Prvo i osnovno pravilo je da treba posetiti skup da bi mogao da komentarises!!! Svako sa svoje tacke gledista moze prokometarisati dali mu je bilo, ili nije lepo, kao i pozitivne ili pak negativne utiske preneti samo ako je bio tu. Krajnje vreme bi bilo da prestanes da izigravas svima advokata, i da guras nos gde mu nije mesto jer ovde je 90% clanova punoletno i odgovorno za svoje postupke i sposobno da svoje razmirice resi bez posrednika!!! Licno sam u SD proveo sva 3 dana, pa smatram da je moj komentar kompetentniji od tvog a glasi:
Skup je bio vise nego dobro posecen, odlicno mesto, Smederevci su se potrudili maximalno da ugoste svakoga. Svirka i u petak i u subotu odlicna! Rockheadsi otprasili svaka im cast!!! Naravno bilo je i propusta ali to ne zavisi samo od organizatora, vec i od dobavljaca. Jedina prava zamerka Smederevcima jeste sto u subotu ujutru nije bilo moguce popiti kafu nigde dok se Sveta nije pojavio sa kuvalom, kao i obezbedjenje na kapiji koje je vec u petak popodne bilo prilicno pod gasom. Nadam se da ce ova poslednje 2 zamerke biti pozitivno prihvacene i izbegnute iduce godine. Svaka cast svim Smederevcima, a posebno IVTI na celokupnom zalaganju i organizaciji, kao i posebnoj IVTINOJ brizi oko forumasa koji su posetili skup!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #181 poslato: April 27, 2009, 10:11:35 pre podne »
A sada malo slicica sa skupa:

4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #182 poslato: April 27, 2009, 10:45:20 pre podne »
E JBG,NE ZNAM KO MOZE DA KAZE LOSE ZA SKUP KOJI JE ODRZAN NA DO SADA NAJBOLJEM MESTU OD SVIH SMEDEREVSKIH SKUPOVA,SA MAKSIMALNOM POSECENOSCU,GOMILOM PRAVIH PRIJATELJA I EKSTRA PROVODOM.JEDINO BIH ZAMERIO SEBI STO SAM SE ODVALIO PA NISAM KAO STO SAM PLANIRAO UPOZNAO LJUDE SA FORUMA,ONO MALO KOJE NE ZNAM.SVIRKU NISAM NI CUO NI VIDEO PA BIH PO TOME REKAO DA SAM PRILICNO RANO BIO PREVRNUT NEGDE.POZDRAV SVIM SMEDEREVCIMA,LEPO VAS JE VIDETI SVE ZAJEDNO U ORGANIZACIJI.A TI SVETO BRATE CELAVI NASTAVI POZITIVNO,SAMO VOZI
MK SPID

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #183 poslato: April 27, 2009, 11:16:46 pre podne »
 Ja sam jednom negde rekao da cu da odem sa mesta predsednika kada se Smederevci udruze i ujedine...

Skup je bio OK. Naravno da ima nekih malih propusta ali je skup, bar po meni, dobio visoku prelaznu ocenu.

NAJBOLJE JE BILO UJEDINJENJE I ZAJEDNICKI RAD VELIKE VECINE KLUBOVA SMEDEREVA!!!

SVAKA CAST BRACO!!!

Ja mogu sada i da odem...samo malo Kostolcane da ujedinim i ...cao...

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #184 poslato: April 27, 2009, 11:27:26 pre podne »
e svaka cast ja sam se super provela i upoznala dosta ljudi sa foruma i ovako..pozdrav za sve njih...skup je bio odlican i mislim da mu je ovo najveca posecenost do sada....samo napred....
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #185 poslato: April 27, 2009, 01:20:14 posle podne »

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #186 poslato: April 27, 2009, 01:33:33 posle podne »
Ivto posto si ti moj drug ispricaj nam sta si prevario Patka u Smederevu.

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #187 poslato: April 27, 2009, 01:38:12 posle podne »

Pitam se cija bese ova R1 sto je odsvirala hit-"U patos 2 minuta"? ;D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #188 poslato: April 27, 2009, 01:40:31 posle podne »
 *302 *302 *302 *302 *302

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #189 poslato: April 27, 2009, 01:49:19 posle podne »

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #190 poslato: April 27, 2009, 01:54:54 posle podne »
Dule ti i Vlada tandem. ;)

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #191 poslato: April 27, 2009, 02:12:58 posle podne »
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #192 poslato: April 27, 2009, 02:14:23 posle podne »
Jesmo,udarni, ;D,nego da oboje zaboravimo da napravimo zajednicku fotku,a bili su jos njegovih drugova i Ivtin sin...steta,ispravicemo tu gresku prvom sledecom prilikom!

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #193 poslato: April 27, 2009, 02:21:23 posle podne »
U Mailovcu moze za 1 maj

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #194 poslato: April 27, 2009, 05:02:06 posle podne »
Ljudi skup u Smederevu je bio sasvim u redu cak i vise od toga ali nezadovoljnih uvek ima i ne treba vise obracati paznju na komentare koji nisu povoljni u smislu ocene istog. Organizatori su se maksimalno trudili a ako i ima propusta,pa ni mi motoristi nismo bas idealni da bi sad trazili dlaku u jajetu. Posto sam bio na mnogo ovakvih manifestacija u inostranstvu mislite mozda da je tamo sve idealno, nije sigurno zato treba sitnice i ako ih je bilo zaboraviti. U svakom slucaju organizatorima sve pohvale za ovu manifestaciju.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #195 poslato: April 27, 2009, 06:07:20 posle podne »
Ljudi skup u Smederevu je bio sasvim u redu cak i vise od toga ali nezadovoljnih uvek ima i ne treba vise obracati paznju na komentare koji nisu povoljni u smislu ocene istog. Organizatori su se maksimalno trudili a ako i ima propusta,pa ni mi motoristi nismo bas idealni da bi sad trazili dlaku u jajetu. Posto sam bio na mnogo ovakvih manifestacija u inostranstvu mislite mozda da je tamo sve idealno, nije sigurno zato treba sitnice i ako ih je bilo zaboraviti. U svakom slucaju organizatorima sve pohvale za ovu manifestaciju.

*332

e a evo i sličice.....smanjio sam ih da da budu brže za pregled,a originali će,već kako surta biti kod ivte,a ima i par video klipova(miša šteluje motore,svirka...)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #196 poslato: April 27, 2009, 06:09:32 posle podne »
 Kako ja ne vidim slike  :icon_scratch:
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #197 poslato: April 27, 2009, 06:29:09 posle podne »

evo 30*ak fotki...ima još preko 100....postaviću ih sve...ali polako već mi je dopizdelo za danas

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #198 poslato: April 27, 2009, 06:30:51 posle podne »
Kako ja ne vidim slike  :icon_scratch:

a vidiš li ih sad? ;D

tačno si me uhvatio u raskoraku.......hahahah

biće još mnooogo

Van mreže vudu

• Ultimate Biker