April 02, 2026, 01:25:30 posle podne

Autor Tema: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009  (Pročitano 38011 puta)

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
Odg: MOTO SKUP SMEDEREVO 2009
« Odgovor #200 poslato: April 27, 2009, 07:05:40 posle podne »

to be continued...

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #201 poslato: April 27, 2009, 07:27:14 posle podne »
Hvala brate,nista bez tebe,a ja posumnjao da nista nisi radio  :D :D :D

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #202 poslato: April 27, 2009, 07:29:54 posle podne »
Hvala brate,nista bez tebe,a ja posumnjao da nista nisi radio  :D :D :D

ček druže ovo je samo početak......biće još više...sam me sad već mrzi....a tebi šaljem originale u formatu za plakat....

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #203 poslato: April 27, 2009, 08:32:17 posle podne »
Za tebe se vec zna da si prevarant covek  je lepo pokazao poziv koji si mu uputio...a za mene takvih dokaza jos nema.....dakle prevarantu nemoj da me svrstavas u tvoje jato.
nemoj da prozivas! voleo bi da te upoznam pa da popricamo! znas kako kaze jedna poslovica I RDJAVOM K...u DLAKE SMETAJU!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #204 poslato: April 27, 2009, 08:46:58 posle podne »
Pozdrav...ne bih hteo da smaram ali dacu moje misljenje o skupu sa dve tacke gledista kao posetilac i kao prodavac na moto skupu..
Pozdrav i hvala Ivti sa  koji nas je obavestio o desavanu u Smederevu ali on je covek dobronamerno to uradio jer je kao sponzor hteo da pomogne skupu.Posto se na forumu niko od pravih organizatora niko nije javio nastaju mali problemi iako Ivta kao sponzor nije kriv jer on nema pravo odlucivanja vec organizatori.
Sa tacke posetioca...
1.dosao sam u 08h subota i usao u kamp.Docekao me je polu pijan lik iz organizacije i posto sam mu rekao ko me je pozvao kao prodavca nije mi naplacen ulaz ali nisam dobio ni kafu, a o rakiji nije bilo ni govora...verovatno su je oni popili...
2.posle pola sata taj isti lik iz organiacije pocinje da se bije sa nekim likom i tazdvajaju ih pola sata.Ovaj drugi ga stalno proziva i pokazuje mu svasta nesto nepristojno...skida se go i sl...08h i 30 min vreme desavanja
3.Vo na raznu se prodavao po gramazi i cena je bila od 150din-380din, zavisno da li pada kisa ili ne...bilo je skuplje dok je padala kisa.
4.Pasulja je bio ceo 1 kazan koji je nahranio samo jedan deo posetilaca...
5.Posle defilea se napravila velika guzva na ulasku u kamp jer je prolaz bio toliko uzak da se slucajno neko ne prosvercuje u kamp a da nije platio ulaz pa se na ulaz u isti cekalo bas dosta...
6.O stanju toaleta necu mnogo ali nama muskima je lako mada na skupove dolaze i devojke a one ne mogu bas kao i mi uz bilo koje drvo vec zahtevaju neki prostor...pa zar nije mogla kada se vec naplacuje sve da se naplacuje i sa 10 din koriscenje istog ali da se od tog novca angazuje neka osoba koje ce se starati o istom i stanju da ne kazem sranju u njemu...
ovo je kao posetilac

kao prodavac sve gore napomenuto+shok...
U privatnoj prepisci sa Ivtom sam mu objasnio ko sam...da mi je Raja rekao da u Smederevo valja doci...da Smederevci nikada nisu naplacivali prodacima taksu za prodaju opreme...da se uvek davao poklon za lutriju u vidu potkape,cirade,rukavica i sl...
Ivta mi sve to potvrdjuje i na moje pitanje da li treba da platim npr.ulaz 400 din kaze ne,da li treba da platim ulaz kao prodavac kaze ne...samo poklon za lutriju kao i uvek.
Ponesen time zahvaljujem mu se i pozivam Srdjana iz Bgd Fiva doo da dodje kao i Djovanija i Bosketa i kazem im da se ulaz ne naplacuje za prodavce...
Ulazim u kamp, organizator me rasporedjuje gde da stanem...u jednom trenutku kada sam se vec raspakovao dolazi domacin predsednik kluba i kaze usluga kosta 3.000din.+poklon za lutriju
Ja mu kazem da mi nije tako receno na sta ce on a ko ti je to rekao...kada sam mu objasnio menja pricu i kaze za tebe onda 1.500 +poklon za lutriju...ja mu odgovaram da mi niko to na ulazu nije rekao i da je to trebalo da se kaze na ulazu...Placam 1.500 din...ne dobijam nikakvu potvrdu o tome a covek stavlja pare u svoj novcanik...Raji naplaceno 3.000, Brki naplaceno 3.000, Srdjanu koji je dosao preko mene 1.500, za Djovanija za sada ne znam a Boske nije srecom ni dosao posto je bio sprecen.
Organizatoru porucujem da ima skupova gde se prodavcima ne naplacuje ulaz vec se daje samo poklon za lutriju i nagrade,npr Skup na Zlatiboru, Skup u Lazarevcu itd...
Na drugima se naplacuje od 20e-30e ali se i dobije nadstresnica da se covek sakrije od kise ili sunca pa cak i prikljucak za struju...Neka dodju organizatori u Sremsku Mitrovicu i da vide kako se prodavci paze za novac koji daju na ulazu...

To je to znaci nije sve bas dobro kako izgleda...ja sam u Smederevu od 2005. mislim da je tada na tvrdjavi bilo mnogo bolja organizacija nego sada ovde...ali mene Smederevo vise videti nece ni kao posetioca ni kao prodavca...a ko me budea .... pitao kako je bilo cuce istu ovakvu pricu....

Ivta tebi hvala sto si hteo da pomognes ali vidis i sam da se nekada ne isplati vec pusti organizatore da obavestavaju ljude a ti budi sponzor sto je pohvalno ali bar da imas pravo na neki glas u celoj prici da ne misle ljudi da si pisao jedno a da je bilo drugo...

pozdrav svima...

Dejan
DEJANE ja mislim da si se ti malo zajebao sa tvojim komentarima,nemoj da komentarises u tudje ime. sto se tice opreme nista nisi ponudio da bi se dalo bajkerima A ako te zanima RAJA nije nista platio jer dolazi duze vreme kod nas na skup! U sustini doso si prve godine da prodajes a nista da ne das e pa nemoze! SVETA

Van mreže RALESD

• Suvozac
  • *
« Odgovor #205 poslato: April 27, 2009, 08:52:48 posle podne »
SVE POHVALE ZA SKUP!  *64 MOTORA MNNNOGOOOO BAJKERA MNOOOGOOO ZEZANJE PRAVOOOO SVAKA CAST! USPELI STE SVETO IVTO *64 *600 *600 *600

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #206 poslato: April 27, 2009, 09:00:04 posle podne »
 :)
« Poslednja izmena: Decembar 26, 2009, 12:51:23 pre podne od strane Ivta »

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
« Poslednja izmena: April 28, 2009, 01:57:37 pre podne od strane Rockhead »
electrifying pure rock n roll energy tour dates on www.myspace.com/rockheadvienna & www.rockhead.at

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #208 poslato: April 28, 2009, 01:37:54 pre podne »
Muzika,mesto,organizacija,domacini,drustvo, i jos mnogo toga EXTRA          ALI

400din ulaz ????
pasulja nema ???
pivo 80 din ???
u nedelju ujutru kafa 50din ????

Sve u svemu bilo je extra........
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
electrifying pure rock n roll energy tour dates on www.myspace.com/rockheadvienna & www.rockhead.at

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #210 poslato: April 28, 2009, 01:18:42 posle podne »
Ove godine odlucim da odem na susret u SD i mogu vam reci da sam se odusevio. Osim manjih propusta sve je bilo fenomenalno.
Prostor - prelepo
Gosti - bilo ih je bas puno, mene su prelepo docekali i ugostili
Motori - video sam 2 nove R1 i jednu K9, a bilo je svega i svacega
Muzika - extra
Mane:
Puno prodavaca sa tezgama i to na samom pocetku te je to stvaralo guzvu, ostalo mi je sve bilo extra.
Nisam dugo bio na susretu, jer sam u SD dosao pravo sa Palica. Tako da je umor ucinio svoje.
Hvala puno Vudu-u, Ivti, Misi i njihovim prijateljima na lepom doceku. Stvarno su me fenomenalno ugostili. Sledece godine dolazim obavezno, ali ovaj put sa spavanjem.

P.S. Molio bih sve da iznesu svoje utiske sa susreta kako se ko proveo, a ne kako je ko finansiski prosao. Jer susreti su prvenstveno za druzenje ljubitelja motora, a ne za trgovinu.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #211 poslato: April 28, 2009, 03:54:21 posle podne »
drago mi je da je skup bio uspesan i pohvalio bi moje drugare
sugradjane.i prijatelje(zbog prirode posla bio sam odsutan)

gledam kako ljudima najvise smeta ulaz 400 dinara.pa to je cena od prosle godine
sta je tu lose.popije se bure piva a ulaz je trn u oku......zalosno

drugo javljaju se ljudi toboze ugrozeni sa cenom tezge,pa sto i dolaze nek idu na pijace
tamo je jeftinije,druze se zaradjuju,i jos im je nezgodno,sto su zaradili pare.......dok mi svi ostali trosimo

niko nije savrsen,svi skupovi imaju propusta ali ako postoji volja domacina da pokusa da odradi sve kako treba,pa ok skup je odlican
sledeci vikend mailovac ,pa sta treba sa kapije da gledam sta je lose,NAPROTIV JA DOLAZIM ZBOG LJUDI NA DRUZENJE TO SU NASI PRIJATELJI DRUGARI, MA GDE BILI PA BI TAKO I TREBALO DA SE OPHODIMO
pozdrav
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #212 poslato: April 28, 2009, 04:04:22 posle podne »
Jedna konstatacija koja stoji definitivno a to je,da su smederevski skupovi od onog proslog Bubijevog i ovog naravno podignuti na jedan daleko visi nivo u organizacijonom i svakom drugom pogledu.Samo tako,samo napred.Nebi vudu i seki proveli 3dana u smederevu da nije bilo dobro.Kako rece dejansd ljudi su bitni koji su tu

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #213 poslato: April 28, 2009, 04:09:39 posle podne »

Bratski poljubac za Smederevo.  :)

Bio sam prekratko ( a bilo bi prekratko i da sam bio sva tri dana  ;) ) ali nosim lijepe uspomene. ;) ;) ;)
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #214 poslato: April 28, 2009, 04:17:32 posle podne »
Bratski poljubac za Smederevo.  :)

Bio sam prekratko ( a bilo bi prekratko i da sam bio sva tri dana  ;) ) ali nosim lijepe uspomene. ;) ;) ;)

:icon_scratch:  ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #215 poslato: April 28, 2009, 06:15:37 posle podne »
samo par komada  ;D

HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #216 poslato: April 28, 2009, 06:39:53 posle podne »
e ovako...kasnije večeras postavljam ostalih 100-tinjak slika,samo dok ih naš webmaster hostuje,da ne moram jednu po jednu....a dotle evo reportaža sa mwp-a(tako je bar sve meni izgledalo) za one koji nisu bili......
http://www.moto-susreti.com/history_ac.php?Mesto=Smederevo-mk.ulicni%20borac&datum=April242009

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
« Odgovor #217 poslato: April 28, 2009, 09:44:14 posle podne »
evo slike sa humanitarne akcie
klinknite za slajd show

Van mreže TOLE

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #218 poslato: April 28, 2009, 11:30:17 posle podne »
Bio sam u subotu i nedelju dosao kuci.
Odlican skup! Puno motora, ljudi, dobar provod...
Pozdrav sa Smederevo od mk "panonski vukovi" zrenjanin!!! 

T-Zex

• Gost
« Odgovor #219 poslato: April 29, 2009, 10:56:45 pre podne »
drago mi je da je skup bio uspesan i pohvalio bi moje drugare
sugradjane.i prijatelje(zbog prirode posla bio sam odsutan)

gledam kako ljudima najvise smeta ulaz 400 dinara.pa to je cena od prosle godine
sta je tu lose.popije se bure piva a ulaz je trn u oku......zalosno
Pa vidi, i to pivo koje se plati nije po fabrickim cenama, nego razlika u ceni ide organizatoru, ne?

drugo javljaju se ljudi toboze ugrozeni sa cenom tezge,pa sto i dolaze nek idu na pijace
tamo je jeftinije,druze se zaradjuju,i jos im je nezgodno,sto su zaradili pare.......dok mi svi ostali trosimo
I oni trose dok su na moto skupu, a i ne znaju sta i koliko ce prodati - jednostavno, zive od toga.

niko nije savrsen,svi skupovi imaju propusta ali ako postoji volja domacina da pokusa da odradi sve kako treba,pa ok skup je odlican
sledeci vikend mailovac ,pa sta treba sa kapije da gledam sta je lose,NAPROTIV JA DOLAZIM ZBOG LJUDI NA DRUZENJE TO SU NASI PRIJATELJI DRUGARI, MA GDE BILI PA BI TAKO I TREBALO DA SE OPHODIMO
pozdrav

naravno da dolazim zbog drugara, ali kao sto napisah i tamo na BB sajtu, prijateljska poruka organizatorima -

pazite sta pisete po sajtovima i sta obecavate, jer ako ne ispadne tako ljudi ce misliti da ste prevaranti.
A niste, nego samo hocete da privucete sto veci broj ljudi. Marketing.