Mart 28, 2026, 03:51:01 posle podne

Autor Tema: Najava povecanja registracije  (Pročitano 19070 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Najava povecanja registracije
« Odgovor #80 poslato: Decembar 13, 2008, 09:42:21 posle podne »

"ON JE MOTORISTA, ZNATE PRAVE LEPA DRUZENJA, MANIFESTACIJE, HUMANE AKCIJE"
 "STETA ZA MOMKA STO JE U TAKVOM DRUSTVU, TO SU SVE ALKOSI, NARKOMANI, LUDACI I IZGREDNICI OD REDA I ZAKONA"

Deki druže, kaži Mrkonjiću da ne pijem, nikad se nisam drogirao i ne pravim sranja.  ;D ;D ;D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #81 poslato: Decembar 13, 2008, 10:33:55 posle podne »
 Poruci Mrki da mu ja narkos,alkos i sve ostalo na " os ", je... sve po spisku,i mlado i staro,i musko (narocito ako ima sina za zenidbu) i zensko, i kucne ljubimce ... >:( >:( >:(
 Ako,ako!!!
 Al' da vidimo sta ce da kaze drug Mrka, kad se skupi 2000 na " os " i blokira centar Bg-a,pa opet i jopet i evropski i jevropski  >:( >:( >:(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #82 poslato: Decembar 13, 2008, 11:04:32 posle podne »
Pa verovatno nas ne voli jer sve guzonje i oni koji se ne vade iz sluzbenih kola  ne vole motoriste zato sto su pickice i ne bi ni smeli da voze motore Jedna stvar mora da je svima jasna samo smo mi pravi vidite koliko ljudi vozi kola a koliko malo ima motorista Ja vozim celi zivot i ponosim se tim  a trebalo bi i Vi ostavimo pacere neka misle sta hoce

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #83 poslato: Decembar 13, 2008, 11:16:12 posle podne »
Da se pravdam bilo kome sta sam i ko sam ne pada mi na pamet. Ljudsko sam bice koje zasluzuje da ima svoje mesto pod suncem, a to sto neko lose o motoristima misli to samo govori o njemu kao o coveku a ne o nama. Ipak nije samo Mrka kriv pa on je tek od ove godine ministar za infrastrukturu, a onaj iz Cacka je to mogao mnogo pre i lakse da resi ali ni njega nije bilo briga za nas.

Van mreže RASTKO NIS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #84 poslato: Decembar 14, 2008, 12:03:58 pre podne »
Da pozovemo mi bageristu DZOA da digne revoluciju ,jbg i njegovo vozilo se registruje ;D ;D ;D ;D

paperinos

• Gost
« Odgovor #85 poslato: Decembar 14, 2008, 12:39:52 pre podne »
Bolje nemoj da angazujemo Dzoa.

On je losa karma za nasu akciju....vidis da je taj njegov bager baksuz.....nije nam doneo uopste promene na bolje. ;D

Lopovi koji su nas tiranisali devedesetih su ponovo u sedlu i na vlasti...pa pogledaj ministra policije......ovo je horor.

Djindjic da ustane iz groba pao bi u nesvest.  :icon_scratch:

Dzo je popizdeo,zarekao se da u bager  sesti nece vise ni za koga....zajebali su ga Dosovci.....strajkovao je galdju ispred skupstine.

Pricao sam malo sa njim...covek je ocajan,skroz je propao i finansijski i zdravstveno.

Znaci  doziveo je kompletan debakl.

Kad nisam pao u nesvest tad slusaju ci njego vu ispoves mislim da necu nikada.

Covek je pun gorcine na sve svoje saborce koji su se docepali fotelja i kako kaze postali gori od onih prethodnih lopuza koje je isao da rusi smatrajuci da ce to dovesti do nekog boljitka.

Nisu mu kupili ni gume za bager...a >:(gume su mu sjebali dok je rusio one zardinjere... :'(

Obecali su mu neku sljunkaru...i prevarili ga naravno.

Onda su mu firmu u kojoj je radio upropastili, i prodali nekom  novopecenom prebegu Demokrati koji ih je sve zavrnuo i odveo firmu u stecaj zbog silnih dugova koje je napravio.

Izgubio je posao,nema socijalno ni zdravstveno...znaci katastrofa...covek je bio besan kao pas kad mi je pricao sta je sve pretrpeo posle 5 oktobra.

Obijao je pragove svih svojih saboraca,ali niko nije hteo da sa njim ni da  poprica  i da ga saslusa, a kamoli da mu pomogne.
Obecavali su mu sve i svasta i zajebali ga slali mu neke gluposti..propagandni materijal..kalendare.. zahvalnice,slikali su se malo sa njim ispocetka ,novnari ga malo intervjuisali,B92 snimio neki kratki dokumentarac i to je sve...dok ga nisu svi zaboravili.

Covek kaze da se od tih papircina i stare slave ne zivi...bukvalno je gladan. >:(

Jednom ga je murija /demokrataska/izmlatila kad je hteo da blokira lokalni put......... >:( i da ukaze na svoj problem.
« Poslednja izmena: Decembar 14, 2008, 12:27:10 posle podne od strane paperinos »

ljuba

• Gost
« Odgovor #86 poslato: Decembar 14, 2008, 09:11:18 posle podne »
NEMAM RECI!!!! *4 :police: POVECAVAJU REGISTRACIJE MESTO DA DOPUSTE REGISTRACIJU NA MESECNO REGISTROVANJE MOTORA KAO SVUGDE U SVETU. SRAMOTA

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #87 poslato: Decembar 14, 2008, 10:15:28 posle podne »
Poruci Mrki da mu ja narkos,alkos i sve ostalo na " os ", je... sve po spisku,i mlado i staro,i musko (narocito ako ima sina za zenidbu) i zensko, i kucne ljubimce ... >:( >:( >:(
 Ako,ako!!!
 Al' da vidimo sta ce da kaze drug Mrka, kad se skupi 2000 na " os " i blokira centar Bg-a,pa opet i jopet i evropski i jevropski  >:( >:( >:(

SAMO POKUSAVAM DA JAVNO DISKUTUJEMO STA NAS CEKA, SLUCAJNOST JE DA IMAM PRISTUP TOM MINISTARSTVU ALI UMESTO DA TO BUDE PRIVILEGIJA SAMO SAM USPEO DA SAZNAM STA MINISTAR MISLI O NAMA.
 NADAM SE DA CE NAS PROTEST DA SKRENE PAZNJU NA NASE PROBLEME I PREDSTAVI BAJKERE U PRAVOM SVETLU, ALI MI JE DUZNOST DA VAM PRENESEM SVE STO CUJEM IAKO SU LOSE VESTI, DA ZNATE STA NAS CEKA I STA MISLE O NAMA.

JA SAM SIGURAN DA OVIH NA "OS" IMA VISE U PARLAMENTU NEGO MEDJU BAJKERIMA ALI AKO KRENEMO DJONOM OD NASIH ZAHTEVA NEMA NISTA, ZATO DAJTE PAMETNE PREDLOGE VEZANE ZA NACIN, ORGANIZACIJU PROTESTA, PUBLICITET.
 ZNAMO DOBRO KO SU I STA SU DOTICNA GOSPODA NA VLASTI ALI MISLIM DA TREBA DA SE KONSULTUJEMO KAKO DA IH NAVEDEMO DA NAM ISPUNE ZAHTEVE A NE DA IH TOVARIMO OVDE NA FORUMU, MOZDA JE BOLJE DA SACEKAMO SA POMINJANJEM RODBINE.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #88 poslato: Decembar 14, 2008, 11:03:37 posle podne »
BLOKADA >:( >:( >:( >:(

IVKE

• Gost
« Odgovor #89 poslato: Decembar 14, 2008, 11:43:05 posle podne »
Ljudi ma lako cemo samo da se skupimo svi u aprilu nemoj da bude posle ja nisam mogao,mene boleo stomak, meni tetkina baba umrla ...itd

Zverka

• Gost
« Odgovor #90 poslato: Decembar 15, 2008, 12:26:13 pre podne »
pa  jebem im sve .... uf
jesu oni  normalni
koji im j e moj
DEKI OBAVEZNO  da mi  javis  bar  nedelju  dana  pre skupa  ... PORUKOM  da zovem sev moguce sremce

a u  ostalom ako  dignu  cene ...pa  znas kad  cu  da  registrujem motor ...boli  me cosak  i  ovako  redovno  naduvavam pandure  kad  go me jure

al  strasno  j e
 :-X

paperinos

• Gost
« Odgovor #91 poslato: Decembar 15, 2008, 01:09:32 pre podne »

Nemoj tako...a sta ako budem morao tetki da odnesem lekove..... ;D
Ljudi ma lako cemo samo da se skupimo svi u aprilu nemoj da bude posle ja nisam mogao,mene boleo stomak, meni tetkina baba umrla ...itd

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #92 poslato: Decembar 15, 2008, 11:21:23 pre podne »
hehe.posmatram vas ovde kako se provaljujete,a u stvari je ovo ozbiljna tema.dajte da predlozimo nesto pametno,pustite te fore sa babama i tetkama.nemojte da mi na kraju ispadnemo babe i tetke.
ja ostajem pri onome sto sam rekao,protest na ulicama bg-a pa dokle stignemo.
a sto se tice djona,deki,mislim da ce mo ga mi dobiti direktno u dupe ako se budemo ponasali ovako i da nas boli k....za to.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #93 poslato: Decembar 15, 2008, 11:42:02 pre podne »
hehe.posmatram vas ovde kako se provaljujete,a u stvari je ovo ozbiljna tema.dajte da predlozimo nesto pametno,pustite te fore sa babama i tetkama.nemojte da mi na kraju ispadnemo babe i tetke.
ja ostajem pri onome sto sam rekao,protest na ulicama bg-a pa dokle stignemo.
a sto se tice djona,deki,mislim da ce mo ga mi dobiti direktno u dupe ako se budemo ponasali ovako i da nas boli k....za to.

Upravu si brate,svaka tema ode u off.
Deki familjia je rekao konkretno,nek MAS potvrdi to u Velikoj Plani,a ovde nek svako kaže sa koliko ljudi dolazi i kraj.Taman će na sednici da vide koliki je odziv i zdravo.

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #94 poslato: Decembar 15, 2008, 11:58:02 pre podne »
sto se tice mk vitez potvrdjujem da dolazi 30 bajkera iz krusevca.21 sa bojama mk vitez,a ostali su pripravnici.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #95 poslato: Decembar 15, 2008, 12:49:18 posle podne »
 Pa to sto kazem da ce se bajkeri okupiti u aprilu u BG-u ne govorim napamet >:(
 Ali to ne znaci da idemo djonom,sto bi po meni znacilo napraviti nerede,lomiti,krsiti...
 Kulturna blokada glavnih ili glavne saobracajnice u Bg-u uz predaju zahteva za ukidanje poreza na luksuz,potkrepljena potpisima klubova a i drugih,sigurno nije udarac djonom!

ZATO PONOVO PODSECAM DA TREBA DOSTAVITI UO MAS-a OVERENE SPISKOVE CLANOVA KLUBA,KOLIKO DO SLEDECE SKUPSTINE U PLANI !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #96 poslato: Decembar 15, 2008, 01:20:16 posle podne »
Trebali bi da svojim okupljanjem u aprili organizujemo i dobrov. davanje krvi i ujedno protest.Time bi postigli to da nismo neorganizovana rulja,da smo ljudi koji su i humanitarci,koji su i patriote i sve ostalo.Skup bi morao da nosi i nacionalne zastave i zastavu MAS-a i zastave klubova!Samo bih molio bez politike i obelezja stranaka!Time bi spojili i lepo i korisno!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #97 poslato: Decembar 15, 2008, 04:45:59 posle podne »
 Daj Boze da uspe...samo se plasim da ne bude kao neke dosadasnje akcije... Za porez je zaduzeno Ministarstvo finansija a ne saobracaja i infrastrukture.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #98 poslato: Decembar 15, 2008, 04:55:13 posle podne »
Sve to stoji, ali obzirom kako to kod nas u drzavi funkcionise moramo se potruditi malo vise! Po meni, osim smanjejna poreza za luxuz treba traziti posebnu kategoriju putarina, manje eko takse, osnovno osiguranje itd. itd... jer i oni u skupstini zategnu cifru da ti usi spadnu, narod se uskomesa- oni je smanje, i svi na kraju kazu dobro smo prosli. Njima puni dzepovi- nama obicnim smrtnicima koza s' ledja odrana( i vuk sit, i ovce na broju).
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #99 poslato: Januar 15, 2009, 01:19:04 posle podne »
Sve to stoji, ali obzirom kako to kod nas u drzavi funkcionise moramo se potruditi malo vise! Po meni, osim smanjejna poreza za luxuz treba traziti posebnu kategoriju putarina, manje eko takse, osnovno osiguranje itd. itd... jer i oni u skupstini zategnu cifru da ti usi spadnu, narod se uskomesa- oni je smanje, i svi na kraju kazu dobro smo prosli. Njima puni dzepovi- nama obicnim smrtnicima koza s' ledja odrana( i vuk sit, i ovce na broju).

TACNO TAKO.TREBA TRAZITI I ONO STO NECEMO DA BI DOBILI ONO STO HOCEMO
MK SPID