Bolje nemoj da angazujemo Dzoa.
On je losa karma za nasu akciju....vidis da je taj njegov bager baksuz.....nije nam doneo uopste promene na bolje.

Lopovi koji su nas tiranisali devedesetih su ponovo u sedlu i na vlasti...pa pogledaj ministra policije......ovo je horor.
Djindjic da ustane iz groba pao bi u nesvest.

Dzo je popizdeo,zarekao se da u bager sesti nece vise ni za koga....zajebali su ga Dosovci.....strajkovao je galdju ispred skupstine.
Pricao sam malo sa njim...covek je ocajan,skroz je propao i finansijski i zdravstveno.
Znaci doziveo je kompletan debakl.
Kad nisam pao u nesvest tad slusaju ci njego vu ispoves mislim da necu nikada.
Covek je pun gorcine na sve svoje saborce koji su se docepali fotelja i kako kaze postali gori od onih prethodnih lopuza koje je isao da rusi smatrajuci da ce to dovesti do nekog boljitka.
Nisu mu kupili ni gume za bager...a >:(gume su mu sjebali dok je rusio one zardinjere...

Obecali su mu neku sljunkaru...i prevarili ga naravno.
Onda su mu firmu u kojoj je radio upropastili, i prodali nekom novopecenom prebegu Demokrati koji ih je sve zavrnuo i odveo firmu u stecaj zbog silnih dugova koje je napravio.
Izgubio je posao,nema socijalno ni zdravstveno...znaci katastrofa...covek je bio besan kao pas kad mi je pricao sta je sve pretrpeo posle 5 oktobra.
Obijao je pragove svih svojih saboraca,ali niko nije hteo da sa njim ni da poprica i da ga saslusa, a kamoli da mu pomogne.
Obecavali su mu sve i svasta i zajebali ga slali mu neke gluposti..propagandni materijal..kalendare.. zahvalnice,slikali su se malo sa njim ispocetka ,novnari ga malo intervjuisali,B92 snimio neki kratki dokumentarac i to je sve...dok ga nisu svi zaboravili.
Covek kaze da se od tih papircina i stare slave ne zivi...bukvalno je gladan.

Jednom ga je murija /demokrataska/izmlatila kad je hteo da blokira lokalni put.........

i da ukaze na svoj problem.