Mart 29, 2026, 10:08:41 posle podne

Autor Tema: STA CE BITI AKO HELLS ANGELS NAPRAVE CHAPTER U SRBIJI  (Pročitano 42327 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
Odg: STA CE BITI AKO HELLS ANGELS NAPRAVE CHAPTER U SRBIJI
« Odgovor #80 poslato: Decembar 30, 2008, 11:05:20 posle podne »
Night Wolves vec ima neku pricu u Srbiji koliko ja znam...
A Makedonci su extra momci, sad ispade da ja ovde sve hvalim, al jeste tako... :D
Pozdrav za Cika Miku, kako je bilo u subotu?
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #81 poslato: Decembar 30, 2008, 11:16:35 posle podne »
Ja sam bio na skupu ruskih vukova imamo u Nisu njihove ljude koji su pred ulazak u taj klub 5-6 njih ali su oni sasvim u redu prema nama Pa ljudi to je ista vera  oni ne mogu da nas mrze Kod njih je disciplina jos zesca nego Helsa .Zna se ko kosi a ko vodu nosi

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #82 poslato: Decembar 30, 2008, 11:25:17 posle podne »
Ja sam bio na skupu ruskih vukova imamo u Nisu njihove ljude koji su pred ulazak u taj klub 5-6 njih ali su oni sasvim u redu prema nama Pa ljudi to je ista vera  oni ne mogu da nas mrze Kod njih je disciplina jos zesca nego Helsa .Zna se ko kosi a ko vodu nosi
Da, na njih sam mislila...
Pozdravi Fonzu, nadam se da se oporavlja...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #83 poslato: Decembar 30, 2008, 11:31:17 posle podne »
Vidim da si dobro obavestena to cenim

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #84 poslato: Decembar 30, 2008, 11:39:24 posle podne »
Hvala, hvala ;)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #85 poslato: Decembar 30, 2008, 11:41:54 posle podne »
 Ma jebes to sto su Rusi !
 Bas smo od njih kroz istoriju imali mnogo vajde!
 IMPORT me ne interesuje,a o EXPORT-u mozemo da razgovaramo ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #86 poslato: Decembar 30, 2008, 11:54:57 posle podne »
Ma nisi nas razumeo pa mi ih izvozimo Vidis da im dajemo clanove da ih vode

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #87 poslato: Decembar 31, 2008, 12:11:36 pre podne »
sve ste vi u pravu sta pricate ,ali mislim da ljudi treba da znaju osnovne stvari  o tim stvarima da nebi lutali sutra ako se desi.90posto nezna osnovne stvarista je mc,mk mg sta je 81kakva im je politika odakle dolaze .kakve su im namere.Sto se tice bandidos oni su suparnicki tabor od helsa imaju cheptere u svim vecim zemljama znak im je meksikanac sa utpkama zuto crveno u osnovi isti k....
Druze ovde se radi o tome da se nedesi taj famozni dolazak robovlasnika jer me bas zabole kad dodju dal cu da ih nadjem posle jednog sata ili dana jer ja rob niciji necu da budem a nadam se da niko od vas nema namere da dozvoli da neko po vama pisa. Ili mozda neko to i voli sta ja znam

*7 *46 *46 *46 *61 *61 *61 *61 *61 *61 *61 *61 *61 *61 *60 *60 *60 *60 *105 *105 *105 *103 *129 *305 *305 *306 *306 *303 *303 *303 *314 *314 *314 *314 prvo ce ih bijemo pa ce da ih karamo *352 *352 *517 *517 *582 *582

IVKE

• Gost
« Odgovor #88 poslato: Decembar 31, 2008, 01:22:55 pre podne »
Ma boli me d..e ko je i odakle pa da mi je i brat rodjeni ako hoce nesto vise od druzenja i nekakvo zavodjenje reda pa ja ni rodjenog caleta nisam slusao niti je mogao da me obuzda a ne tamo nekakvi smradovi bez obzira odakle su istok zapad sever ili jug svejedno je

paperinos

• Gost
« Odgovor #89 poslato: Decembar 31, 2008, 08:15:24 pre podne »
Ja sam ja Jeremija...prezivam se Krstic.......ram pam pam ram pam pam....param pam pam pam pam pam pam...... ;D sluzio sam stari kadar artiljerija........ ;D

Mamu li im onu olosku....dobili bi ti pakleni andjeli preko ledja kao i svabe..... ;D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #90 poslato: Decembar 31, 2008, 10:02:01 pre podne »
Patak samo se ti ponasaj ali kad odes napolje van zemlje vodi racuna ode perje zacas

Van mreže PICASOO MZ

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #91 poslato: Decembar 31, 2008, 10:49:41 pre podne »
...
 IMPORT me ne interesuje,a o EXPORT-u mozemo da razgovaramo ;)
Vala, ova ti zlata vredi  ;)

Nego da pitam:
Koja je razlika izmedju ovih ruskih NW-a i HA-a?
Jel' se i Rusi bave "odredjenim" rabotama ili su obican klub?
Jel' su i Rusi tako zajebani ?
« Poslednja izmena: Decembar 31, 2008, 01:38:24 posle podne od strane PICASOO MZ »

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #92 poslato: Decembar 31, 2008, 01:12:02 posle podne »
Zasto ruski HA? NW nisu HA.....

Van mreže PICASOO MZ

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #93 poslato: Decembar 31, 2008, 01:37:51 posle podne »
Zasto ruski HA? NW nisu HA.....

Ma OK, to sam skont'o nego sam hteo da pitam jesu li oni kao HA, mislim po svemu (clanstvo-organizacija-poslovi-"isturena odelenja" i slicno...)?

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #94 poslato: Decembar 31, 2008, 01:50:38 posle podne »
Ja koliko znam nisu nasilni ali ih ne treba izazivati jer su brojni i vrlo organizovani Nemaju neka pravila za prijem koja ima HA ali su i tu stroga pravila poslovi su im legalni uglavnom i imaju dosta novca Sto se mene tice uvek su dobrodosli kao gosti Voleo bi da ih svi nasi klubovi upoznaju pa da sami donesu sud o njima *68 *68

IVKE

• Gost
« Odgovor #95 poslato: Januar 01, 2009, 07:52:54 posle podne »
Lepo rece vudu dosta ce im biti i par odabranih

Van mreže CRNI

• Suvozac
  • *
    • BLACK SEVEN SERBIA
« Odgovor #96 poslato: Januar 12, 2009, 01:51:10 pre podne »
Ova prica o Hellsima se vec suvise dugo provlaci kroz price domacih bajkera... mislim da netreba previse kenjati i pogresnim ljudima davati ideje... ko dodje kod mene kao gost, bice ugosten, a znam da ima fenomenalnih ljudi u Angelsima...
skrenuo bih paznju gosn Klanu na to javno pozivanje na linc jer nepije vodu uopste... pitam se kako bi docekao mene i moju bracu... jel treba da budem na oprezu?
ima nas nazalost dosta razlicitih a mozemo da budemo isti i jedinstveni... zasto bi ulazili u strane MC-ove... ajde mi da otvaramo nase chaptere u drugim drzavama... UJEDINIMO SE - LET'S UNITE

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #97 poslato: Januar 12, 2009, 09:12:05 pre podne »
Ova prica o Hellsima se vec suvise dugo provlaci kroz price domacih bajkera... mislim da netreba previse kenjati i pogresnim ljudima davati ideje... ko dodje kod mene kao gost, bice ugosten, a znam da ima fenomenalnih ljudi u Angelsima...
skrenuo bih paznju gosn Klanu na to javno pozivanje na linc jer nepije vodu uopste... pitam se kako bi docekao mene i moju bracu... jel treba da budem na oprezu?
ima nas nazalost dosta razlicitih a mozemo da budemo isti i jedinstveni... zasto bi ulazili u strane MC-ove... ajde mi da otvaramo nase chaptere u drugim drzavama... UJEDINIMO SE - LET'S UNITE

druže,izvini nisam baš upućen,čitajući tvoj post pitam se da li je tvoj klub u helsima ili ti sam?
Nemoj pogrešno da me shvatiš pitam te iskreno jer ne mogu da provalim šta si hteo da kažeš.

Van mreže CRNI

• Suvozac
  • *
    • BLACK SEVEN SERBIA
« Odgovor #98 poslato: Januar 12, 2009, 12:08:45 posle podne »
Opa... JBG nisam hteo da ispadnem nejasan... Izvinjavam se... ;D
Ajd ovako... vezano za Hellse... Ni u ludilu nisam jedan od njih! Ne zbog "zlog glasa" vec zato sto sam ja NS RIDERS zauvek... Jedan deo njihovog zlog glasa je na grbaci svakog bajkera... ja sam licno doziveo mnogo puta shikaniranje i izbegavanje od strane neupucenih "civila"... Valjda su mislili da sam ljudozder...  ;D Prica o "strasnim HELLS-ima ubicama nepije vodu na balkanu... recimo Hrvatski Hellsi uopste nisu u tom fazonu... ali su u fazonu da cuvaju svoje... Hteo sam da pomenem i to da niko sa strane nemoze da se ugnjezdi ovde osim ako ih mi nepustimo, a znam i da takvih pojedinaca ima...
Po nekom mom zakljucku, mislim da bi mnogo bolja prica bila da se mi sami ujedinimo i ocvrsnemo tako da nam niko od mafije nemoze nista... Netrabaju nama ni HA, ni MW, ni BA... Mozda samo da se organizujemo u njihovom stilu i nema cega da se plasimo ni na tudjoj teritoriji... Idi u miru i pokazi okolini da ti je stalo do tog mira. E sad ako ti bas neda mira, onda... hm... Dakle dok smo nasi i svoji nemoramo se plasiti nicega...
Nadam se da sam pojednostavio... ako je jos nejasno recite... probacu jos jednostavnije da objasnim...
Dakle ceo moj prethodni i ovaj post je apel clanovima da se manu poruka mrznje... mislim da je krajnje vreme da smirimo te strasti i nervozne prste zeljne okidaca... ne prizivaj zlo ako ti zlo nepreti... PEACE!

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #99 poslato: Januar 12, 2009, 01:57:20 posle podne »
Opa... JBG nisam hteo da ispadnem nejasan... Izvinjavam se... ;D
Ajd ovako... vezano za Hellse... Ni u ludilu nisam jedan od njih! Ne zbog "zlog glasa" vec zato sto sam ja NS RIDERS zauvek... Jedan deo njihovog zlog glasa je na grbaci svakog bajkera... ja sam licno doziveo mnogo puta shikaniranje i izbegavanje od strane neupucenih "civila"... Valjda su mislili da sam ljudozder...  ;D Prica o "strasnim HELLS-ima ubicama nepije vodu na balkanu... recimo Hrvatski Hellsi uopste nisu u tom fazonu... ali su u fazonu da cuvaju svoje... Hteo sam da pomenem i to da niko sa strane nemoze da se ugnjezdi ovde osim ako ih mi nepustimo, a znam i da takvih pojedinaca ima...
Po nekom mom zakljucku, mislim da bi mnogo bolja prica bila da se mi sami ujedinimo i ocvrsnemo tako da nam niko od mafije nemoze nista... Netrabaju nama ni HA, ni MW, ni BA... Mozda samo da se organizujemo u njihovom stilu i nema cega da se plasimo ni na tudjoj teritoriji... Idi u miru i pokazi okolini da ti je stalo do tog mira. E sad ako ti bas neda mira, onda... hm... Dakle dok smo nasi i svoji nemoramo se plasiti nicega...
Nadam se da sam pojednostavio... ako je jos nejasno recite... probacu jos jednostavnije da objasnim...
Dakle ceo moj prethodni i ovaj post je apel clanovima da se manu poruka mrznje... mislim da je krajnje vreme da smirimo te strasti i nervozne prste zeljne okidaca... ne prizivaj zlo ako ti zlo nepreti... PEACE!

Pa, mislim, da zato i postoji MAS. Iako smo svi razliciti, da svi budemo jedno!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!