Opa... JBG nisam hteo da ispadnem nejasan... Izvinjavam se...

Ajd ovako... vezano za Hellse... Ni u ludilu nisam jedan od njih! Ne zbog "zlog glasa" vec zato sto sam ja NS RIDERS zauvek... Jedan deo njihovog zlog glasa je na grbaci svakog bajkera... ja sam licno doziveo mnogo puta shikaniranje i izbegavanje od strane neupucenih "civila"... Valjda su mislili da sam ljudozder...

Prica o "strasnim HELLS-ima ubicama nepije vodu na balkanu... recimo Hrvatski Hellsi uopste nisu u tom fazonu... ali su u fazonu da cuvaju svoje... Hteo sam da pomenem i to da niko sa strane nemoze da se ugnjezdi ovde osim ako ih mi nepustimo, a znam i da takvih pojedinaca ima...
Po nekom mom zakljucku, mislim da bi mnogo bolja prica bila da se mi sami ujedinimo i ocvrsnemo tako da nam niko od mafije nemoze nista... Netrabaju nama ni HA, ni MW, ni BA... Mozda samo da se organizujemo u njihovom stilu i nema cega da se plasimo ni na tudjoj teritoriji... Idi u miru i pokazi okolini da ti je stalo do tog mira. E sad ako ti bas neda mira, onda... hm... Dakle dok smo nasi i svoji nemoramo se plasiti nicega...
Nadam se da sam pojednostavio... ako je jos nejasno recite... probacu jos jednostavnije da objasnim...
Dakle ceo moj prethodni i ovaj post je apel clanovima da se manu poruka mrznje... mislim da je krajnje vreme da smirimo te strasti i nervozne prste zeljne okidaca... ne prizivaj zlo ako ti zlo nepreti... PEACE!